Şimdi Ara

***Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ESOGÜ'lüler (2012'liler BURAYA)*** (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.130
Cevap
15
Favori
165.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: müvellidülhumuza

ekle sil bayramdan önce sanırım aman hocam bir arkadaş şunu tam öğrense burada paylaşsa çok iyi olur

hacılar şu duruma bi netlik kazandıralım ya

yeni arkadaşları tebrik ediyorum eskişehirde bi toplanırız

• tebrik ederim arkadaşlar hepinizi. Eskişehir de buluşalım artık :) mert.aytun@hotmail.com isteyen ekleyebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert_961 -- 12 Ağustos 2009; 10:30:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert_961

tebrik ederim arkadaşlar hepinizi. Eskişehir de buluşalım artık :) mert.aytun@hotmail.com isteyen ekleyebilir

• iktisat iö kazandim baska kazanan varmi?? ayrica hepinize tebriklerrr
  • HERKESİ TEBRİK EDERİM GELENLERE BAŞARILAR VE İYİ ŞANSLAR!
  • yeni gelenler herşeyi sorabilirler
  • hazırlık okumak zorunlumu sınava girip geçebiliyor muyuz?
  • İnşaat mühendisliğinde hazırlık yok (bu sene değiştiyse bilmem tabii)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilvatarr

yeni gelenler herşeyi sorabilirler

okula yakin yurtlardan ev kiralari kayitta karsilasicagimiz zorluklar vs. bahsedermisin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yolda$

quote:

yeni gelenler herşeyi sorabilirler

okula yakin yurtlardan ev kiralari kayitta karsilasicagimiz zorluklar vs. bahsedermisin :)

Okula yakın devlet yurdu dumlupınar devlet yurdudur okulun hemen yanında ve oraya gidersen okula yürürsün, yürümek istemezsen de zaten bedava otobüs kalkar önünde ama orda olmadığım için içinden falan bahsedemicem. Onun dışında çevrede birsürü özel yurt apart falan var, Osmangazi mahallesi zaten sırf öğrenci kiralar biraz pahalıdır ama mesela 1+1250-300 2+1 350-400 3+1 450-500 arasında değişir ama biraz daha uzaklaşırsan okuldan (ki bana sorarsan okul yakınında eve çıkmanın bi mantığı yok dezavantajları çok) kiralar da düşer. 3+1 i 400 e bile bulursun ama EN ÖNEMLİ ŞEY ŞUDUR Kİ GEÇ KALMAYIN!!!! EVE ÇIKACAKSANIZ EĞER HEMEN GİDİN BAKIN EVLERE SONRA ADAMLAR KAFADAN Bİ 50-100 milyon koyuyo kiralara.

Kayıtta bi zorlukla karşılaşmazsın herşey açık zaten neler yapacağın sitede yayınlanır birkaç güne

• quote:

Orijinalden alıntı: SaatciSylar

hazırlık okumak zorunlumu sınava girip geçebiliyor muyuz?

sadece 17 kişi geçmiş geçen sene onlar da yabancı uyrukluymuş :) Ama biraz önceden çalışırsan geçebilirsin bence neden olmasın
  • quote:

quote:

sadece 17 kişi geçmiş geçen sene onlar da yabancı uyrukluymuş :) Ama biraz önceden çalışırsan geçebilirsin bence neden olmasın

pek umutlanmayalım ama tabii hazırlanın siz
  • quote:

quote:

quote:

pek umutlanmayalım ama tabii hazırlanın siz

ben zaten okumak istiyorum hazırlık, ama yüksek kurdan başlarsam iyi olcak...

• osmangazinin hazırlığı zordur ya..
  • Osmangazi İnşaat ı kazananları , Osmangazi yi kazanan herkesi tebrik ediyorum.
    Eskişehir'in dışından gelenler / pek bilmeyenler içinde ; umarım şehir / şehir yaşamı istediğiniz gibi olur.
    Tebrikler
  • Osmangazi inşaatı kazandım , mutluyum , başka kazanan varsa pm atsın , el ele tutuşup giderik.
  • istatistik 2. öğretim kazanmışım hayırlısı artık.. yalnız bikaç sorum war
    1.hazırlık warmı
    2.üni şehire yakınmı
    3.iyi yurt bileniniz warmı
    başka kazananlar warsa şimdiden buluşmak nasip olur inş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: napster_brs

istatistik 2. öğretim kazanmışım hayırlısı artık.. yalnız bikaç sorum war
    1.hazırlık warmı
    2.üni şehire yakınmı
    3.iyi yurt bileniniz warmı
    başka kazananlar warsa şimdiden buluşmak nasip olur inş.

1- Hazırlık yok istatistikte
    2- Üni şehirde sayılır biraz kenarda kalıyo ama tramvayla merkez 10 dk sürmez
    3- Yurt çok ünin yanında devlet yurdu olarak Dumlupınar öğrenci yurdu var onun dıoşında heryer özel yurt ve apart kaynıyo

HOŞGELDİN
  • hadi hayırlı olsun arkadaşlar.güzel bi 4-5 yıl geçirmenizi dilerim
  • arkadaşlar bana mekanlar lazım. eskişehirde ne yapilir,nerelere gidilir,eğlence amaçlı
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.