Şimdi Ara

***Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ESOGÜ'lüler (2012'liler BURAYA)*** (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.130
Cevap
15
Favori
165.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SP3ctr3

fizik bölümü hocalarından erol taşaldan ders almayın bosu bosuna günah sahibi olmayın. (mühendislikte fizik derside veriyor)

+1
    dersten DD ile geçmiştim ama nasıl geçtim birde bana sorun..
  • bizim bölümdede fizikleri veriyordu gauss kirşof bilmeyen geçemez dedi gerçektende dd ile zor geçtim bende. o adama küfrettiğim kadar 2 yıllık üni hayatımda başka hiçbir hocaya küfretmedim birde filiz taşcan var matematik bölümünden oda erol kadar uyuzdur.

6.12 x 2 = 12.24
    6.12 / 5 = 12.24 yazıp hocam yanlış yaptınız falan filan deyince siz hesap makinesi kullanmayı bilmiyorsunuz diye hakaret eden sonra hatasını anlayınca çaktırmadan soruyu silmeye çalışan bu sorunun aynısını vizede sorup cevap anahtarındada cevabı hatalı alan bi adam bu erol denen penguen. birde adamın not sistemi ilginçtir ya 02 alırsın yada 5in katı bi soruya ya 5 puan verir yada tam puan (20 veya 25). oh be içimi döktüm rahatladım

işte arkadaşlar üniversite böyle bir yer

• bu harçlar ne zaman yatacak? ders kayırları ne zaman?

alta edit: 6 kişi olur üniversiteye gelince daha iyi anlarsın arkadaşların söylediklerini çan eğrisi diye bir sistem var ki sorma herkes paranoyak hale geliyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jet lag -- 2 Ağustos 2009; 23:58:40 >
  • Lise hayatımda hocalardan çok çektiğim için bu adamların bünyemde şok etkisi yaratcağını sanmıyorum Ama çok orjinal bi ibişlik yaparlarsa ayakta küfür ederim o ayrı

Bir de devlet yurtlarında odalar kaç kişilik olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert_961 -- 2 Ağustos 2009; 23:54:15 >
  • 6 diye biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: müvellidülhumuza

bu harçlar ne zaman yatacak? ders kayırları ne zaman?

Daha harçlar için çok erken yaz okulu vizeleri daha yeni bitti

Bu arada yaz okulunda derslerden AA alma niyetim vardı ama dersin biri 30 diğeri 81 geldi.Daha iki tanesi açıklanmadı.30 aldığımdan aa almam imkansız ama diğerinden belki bi umut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adalet -- 3 Ağustos 2009; 0:01:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mert_961

Lise hayatımda hocalardan çok çektiğim için bu adamların bünyemde şok etkisi yaratcağını sanmıyorum Ama çok orjinal bi ibişlik yaparlarsa ayakta küfür ederim o ayrı

Bende lise hayatımda çok zorlu okullardan geldim hatta geldiğimde kendi kendime söyleniyordum hoca dediğin ne kadar zor olabilir ki diye..
    Şuanda tüm laflarımı bir bir geri alıyorum beterin beteri varmış arkadaş..
    gerçi öğrendik artık kim nasıl çakallık yapar düşmüyoruz tuzaklarına ama yeni gelenler için içim parçalanıyor.sakın bölümdeki ilk senenize aldanıp bu muydu yani demeyin okul 2. sınıfın 2. dönemi başlar her zaman söylerim
    Neyse madem ki geldiniz sizde alışacaksınız muhtemelen

• quote:

Orijinalden alıntı: PyRRhiC

quote:

Lise hayatımda hocalardan çok çektiğim için bu adamların bünyemde şok etkisi yaratcağını sanmıyorum Ama çok orjinal bi ibişlik yaparlarsa ayakta küfür ederim o ayrı

Bende lise hayatımda çok zorlu okullardan geldim hatta geldiğimde kendi kendime söyleniyordum hoca dediğin ne kadar zor olabilir ki diye..
    Şuanda tüm laflarımı bir bir geri alıyorum beterin beteri varmış arkadaş..
    gerçi öğrendik artık kim nasıl çakallık yapar düşmüyoruz tuzaklarına ama yeni gelenler için içim parçalanıyor.sakın bölümdeki ilk senenize aldanıp bu muydu yani demeyin okul 2. sınıfın 2. dönemi başlar her zaman söylerim
    Neyse madem ki geldiniz sizde alışacaksınız muhtemelen

üniversiteden soğuttun beni ya egoları patlayasıcalar

• okula ilk geldiğinizde hocalar sizi ezmeye çalışacaktır çömez muamelesi yaparlar. hatta şöyle 1-2 ay sonra tartışmaya falan girerseniz sen ne çabuk alıştın üniversiteye geyikleri yapan hocalarım oldu. bölüm dersi vermeyen hocaları takmayın pek bişe yapamazlar ama bölümün kaliteli hocalarıyla kesinlikle aranızı iyi tutun

birde kampüsteki köpeklere dikkat edin akşamları saldırganlaşıyorlar özelllikle mühendislik spor salonu tarafında mesken tutarlar böyle grup halinde. geçen gün yaz okulunda bi arkadaşım bileğini incitmiş halısahaya giderken saldırmış köpekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tufan. -- 3 Ağustos 2009; 17:28:49 >
  • çarşıdan ogüye eğer tranvayla gidiyosanız eskişehirin en leş mahallelerinden geçeceksiniz.. ama korkmayın oralarla hiç işiniz olmucak
  • Bende fizikokimya dersi alacakları bi uyarayım
    Hoca (isim vermeyim ama beyaz saçlı bıyıklı orta yaşın üstünde biri) derslerde sizi serbest bırakır devam zorunluluğu yoktur kimse gitmez derste anlattığı bişey de yoktur zaten ki sınavda da hep aynı soruları sorar sınav zamanı son 3 yılın sınav soruları dolaşır herkeste emin olun onları karışırıp aynı soruları soracaktır size de. Çalışın biraz ezberleyin cevabı girin sınava, sınıfın hepsi 100 lük kağıt verir ama sınav sonrası sınıf ortalması= 30!!!!!!!

Hoca nası okuyo sınavı bi türlü çözemedik hatta birimiz gidip kağıdına bakmıştı uzun uğraşlar sonunda hocaya doğru cevaplarını gösterdi hocam bu cevaplar doğru neden puan vermediniz diye ama cevap: 'öyle olması gerekiyordu'. Yapılacak hiçbişey yok adam profesor bide

• quote:

Orijinalden alıntı: Darkevil_26

çarşıdan ogüye eğer tranvayla gidiyosanız eskişehirin en leş mahallelerinden geçeceksiniz.. ama korkmayın oralarla hiç işiniz olmucak

Göztepe ile Büyükdere arası baya pis.
  • gündüz birşey olmazda gece büyükdere tarafında tek dolanmanızı tavsiye etmem. zaten ne işiniz olucak oralarda
  • Siz kimseye dalaşmazsanız kimsede size dalaşmaz evet oranın yerlileri pek tekin değil ama onlar genelde üniversite tarafında değilde arkataraflardaki gecekondularda oturuyorlar.Zaten 3-4 yıl sonra tüm gecekondular yıkılacak o zaman o mahallelerde daha güzelleşecektir.
  • aşağıda kalmasın konumuz up
  • bu arada merak ettim. İkinci öğretimlerin dersleri kaçtan kaça kadar oluyor? Avantajları ve dezavantajları nelerdir(Özellikle osmangazi'de)
  • quote:

bu arada merak ettim. İkinci öğretimlerin dersleri kaçtan kaça kadar oluyor? Avantajları ve dezavantajları nelerdir(Özellikle osmangazi'de)

İkinci öğretim dersleri 14.00 ile 22.00 arası diye biliyorum belirttiğim saatlerde biraz değişiklik olabilir.
    2. öğretim olursan uyku problemi yaşamazsın derse geç kalma gibi durumların olmaz fakat sosyal çevren oldukça azalacaktır çünkü sadece senin gibi ikinci öğretimden arkadaşların olacak diğer arkadaşlarınla vakitleriniz uyuşmadığından görüşmek zorlaşacak.Ders çıkışı ulaşım bir ölçüde sıkıntı olabilir ,kışın kar kış soğuk gece ayazı da cabası.
    Ayrıca bu son yasa teklifi ile ikinci öğretim harçlarının %500'e kadar zamlanması gündemde bunu da göz önünde bulundurun derim.
    Ben ikinci öğretim olmak istemezdim şahsen ama ikinci öğretim olup mutlu olan arkadaşlarımı da biliyorum.Tercih tabiki sizin.

• mühendisliklerde ikinci öğretim genelde 1-6 arası oluyo max. 8 de biter. Ama istatistikte falan 23:30 a falan sarktığı oluyor
  • hazırlıkta karışık olur 1. öğretim 2. öğretim değil mi?

yazdım ama tutması zor gibi ben 126 binim o 104 bin, sadece merak ettim.
  • hazırlıkta dersler sabah 9da başlıyor gününe ve kuruna göre 2 3 4 gibi bitiyor
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.