Kısmetse maden okuyacağım. İzmirli olduğum için ilk sene yurtta kalmayı düşünüyorum. Hangi yurdu önerirsiniz? Ve yurtların kalitesi nasıldır?kalan var mı?Odalar kaç kişilik vs..
quote:
Orijinalden alıntı: mert_961
Kısmetse maden okuyacağım. İzmirli olduğum için ilk sene yurtta kalmayı düşünüyorum. Hangi yurdu önerirsiniz? Ve yurtların kalitesi nasıldır?kalan var mı?Odalar kaç kişilik vs..
ilk sene devlet yurdunda kal ikinci sene kafa dengi birilerini bulup eve çıkarsın bir sene sık dişini hem ucuz olur hemde çevre edinirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: mert_961
illa yurt düşünmezsen elbet kafana göre apart da bulursun
çok kral üniversite herkese tavsiye ederim daha önceki yazılarımdan bir alıntıyı paylaşmak isterim..
------Bugün vurduk yollara kendimizi yolumuz eskişehire düştü ankaralılar için büyük avantaj olan süper lüx hızlı trenimizdn inip garajdan üniversitelere doğru süzüldük...ilk durağımız osmangazi üniversitesi oldu.şehrin hemen her yanına yayılmış tranvaydan indik..ve karşımızda büyük kahverengi duvarlarıyla osmangazi tıp fakültesi karşıladı...girdik gezdik dolaştık binayı beğendik ortamını beğendik doktor kalitesini bakarak ünvanlardan tarttık tam not verdik.bir kaç hastaya memnunlarmı sorduk olumlu cevaplar aldık.. bir kaç öğrenciyle görüştük osmangazi tıp fakültesinden çok memnun olduklarını sölediler...nese eskişehirde böle beğenilen bi hastane üniversiteyi görünce koltuklarımız kabardı.. tavsiye ediyorum..sonra tıp fakültesini geçtik biraz ilerde güzel bir yapı daha bir baktık kütüphane..sessiz sakin tam çalışılacak ortam içeride hertür kitap mevcut çok zengin ve bence en iyi üniversite kütüphanelerinden biri.. biraz ilerde fen fakültesi ikdisadi ilimler fakültesi göründü...çok araştırmama rağmen bir kaç örenciden aldığımız bilgiye göre kayda değer bi olumsuzluk görmedik.. ve biraz yürüdükten sora geldik mühendisliklere mühendisliklerden bahsedecek olursak binaları çevresi mükemmel öretim elemanları ünvanlı doçent prof mevkiinde insanlar.. düzenli mütavazi bir okul hemen hemen her mühendislik alanının 2 öretimide mevcut...mühendislik okumak isteyenler için çok iyi bir tercih olabilir. osmangazi...osmangazi üniversitesinde karşılaştığımız tek olumsuluk güzel bi tabiatının olmaması ve bir kaç yerde inşaat olmasıydı ama keyfe keder çok beğendim hepinize tavsiye ederim spor salonu ve diğer aktiviteler için alanlar mevcut cafeler ve şu an inşaatta olan bir antik tiyatrosu bile var mutlaka tavsiye ediyorum üniversiteyi..