Şimdi Ara

***Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ESOGÜ'lüler (2012'liler BURAYA)*** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.130
Cevap
15
Favori
164.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: rester

quote:

Orjinalden alıntı: Pretender

İkinci öğretimlerde ders ne zaman başlıyor

12 de başlar 18da cıkarsın en gec ogu rahat i.ö de
    bak teknik resimi murat hocadan al rahat edersin.matematik sınavını test istiyorsan ayse hoca(ama hesap makinesi yok),yok bana 3 soru sorsunlar onlarla uğasıyım diyorsan macit hocadan al,sana tavsiyem.

Bismillah birader.
  • quote:

Orjinalden alıntı: phoenix_88

quote:

Orjinalden alıntı: SP3ctr3

kayıt formlarını bu yıl cıktıyla sizden istiyorlar kendileri uğraşmamak için yapmışlar muafiyet sınavı için yok ögrenci belgesi için kimlik için derken kayıtta 4-5 kere kuyruga girmiştik yarıya iner böylece iyi olmus

eve kayıt formu yolluycaklar galiba ordanmı yapcaz bu işleri biraz ayrıntılı anlatabilirsen

sana form yolluyacaklar anladıgım kadarıyla muafiyet sınavu tbt sınavı formları netteymiş onlarıda çıktı alıcaksın hepsini dolduracaksın 12 tane galiba vesikalık gerekiyor gelen zarfın üstünde ögrenci numaran yazıcak o numarayla iş bankasına harcını kayıt giderini yatıracaksın sorun cıkarsa yatırma kampüsün içindede iş bankası var kayıtları yemekhanede yapıyorlar orayada stand kuruyorlar harc kredisine başvurursan fazla yatırma kayıtta sorun çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tufan. -- 15 Ağustos 2008; 13:43:34 >

• Meşelik kampüsünde mi ne olacakmış kayıtlar galiba. Fakülte de orda mı
  • ogunun herşeyi meşeliktedir eskişehire gelince ben meşelik kampüsüne gidecem dersen garip bakarlar tıpa nasıl gidebilirim diye sor adres sorucaksan özel yurtta kalıcaksan yurt tavsiye edebilirim ama devlet yurdu iyidir ilk sene yurtta kal istersen ara tatilde eve cıkarsın kafana göre adam bulursun yurtta

hazırlık ilahiyat çamlıkta
    endüstri mühendislik bademlikte galiba endüstri bu sene meşeliğe gelecek
  • quote:

Meşelik kampüsünde mi ne olacakmış kayıtlar galiba. Fakülte de orda mı

yok merkez yemekhanede olur kayıtlar tıp fakultesinin orada...
  • quote:

Orjinalden alıntı: rester

quote:

Meşelik kampüsünde mi ne olacakmış kayıtlar galiba. Fakülte de orda mı

yok merkez yemekhanede olur kayıtlar tıp fakultesinin orada...

tmm işte fakültede orada biraz dağa doğru yürüyeceksin giderek hava sıcaklıgı düşecek yolun en sonunda mühendisliğe ulaşacaksın
    meşelik dağına hoşgeldiniz
  • hiç bi yerde bulamacagın makyajsız meşelik dağı fotoları

ilk bina eğitim fak 2. bina fen edebiyat fak f5 blok ilerde gördüğün binalar iibf
     ***Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ESOGÜ'lüler (2012'liler BURAYA)***

tıp kapısı
     ***Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ESOGÜ'lüler (2012'liler BURAYA)***

[simage]
    http://img526.imageshack.us/img526/7677/resm512cb1.jpg[/simage]

hastane ve cumhuriyet parkı
    [simage]
    http://img372.imageshack.us/img372/3757/resm521op4.jpg[/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tufan. -- 15 Ağustos 2008; 14:00:43 >

• quote:

ogunun herşeyi meşeliktedir eskişehire gelince ben meşelik kampüsüne gidecem dersen garip bakarlar tıpa nasıl gidebilirim diye sor adres sorucaksan özel yurtta kalıcaksan yurt tavsiye edebilirim ama devlet yurdu iyidir ilk sene yurtta kal istersen ara tatilde eve cıkarsın kafana göre adam bulursun yurtta

kardeş ben devlet yurdunda kalcam şimdi kesin çıkar mı birde başvuru internetten yapılıyor galiba dimi?

diyelim devlet cıkmadı özel yurt tavsiye edermisin ama cemaat yurdu olmasın.fiyatlar nekadardır
  • quote:

quote:

ogunun herşeyi meşeliktedir eskişehire gelince ben meşelik kampüsüne gidecem dersen garip bakarlar tıpa nasıl gidebilirim diye sor adres sorucaksan özel yurtta kalıcaksan yurt tavsiye edebilirim ama devlet yurdu iyidir ilk sene yurtta kal istersen ara tatilde eve cıkarsın kafana göre adam bulursun yurtta

kardeş ben devlet yurdunda kalcam şimdi kesin çıkar mı birde başvuru internetten yapılıyor galiba dimi?

diyelim devlet cıkmadı özel yurt tavsiye edermisin ama cemaat yurdu olmasın.fiyatlar nekadardır

devlet yurdu cıkmasa bile misafir kalırsın yedektekilerin hepsi yerleşiyor devlet yurdunda kalmak istiyosan her türlü dumlupınar yurdunda kalırsın yani
    özel yurtlara gelince erkek yurdu az var olanda cemaat ağırlıklı ben gecen yıl ata erkek ögr yurdunda kaldım 2 kişilik odalar 300-330 ytl tek kişilik odalar 375-400 ytl idi yemek yok sadece kahvaltımsı vardı banyomuz odaların içindeydi eskişehirde bulabileceğin en iyi erkek yurtlarından biridir yurt işi sakat zaten otogara veya gara inince etrafınızı cemaatciler sarar zirve cengiz ceylan bi iki tane daha var isimlerini unuttum bu yurtlardan aman diyim uzak dur
    örs erkek ögrenci yurduda iyidir apart yurtlar onlarada bakabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tufan. -- 15 Ağustos 2008; 16:32:59 >

• Askeri yurdu önerir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilvatarr -- 8 Temmuz 2009; 17:27:18 >
  • quote:

quote:

quote:

devlet yurdu cıkmasa bile misafir kalırsın yedektekilerin hepsi yerleşiyor devlet yurdunda kalmak istiyosan her türlü dumlupınar yurdunda kalırsın yani
    özel yurtlara gelince erkek yurdu az var olanda cemaat ağırlıklı ben gecen yıl ata erkek ögr yurdunda kaldım 2 kişilik odalar 300-330 ytl tek kişilik odalar 375-400 ytl idi yemek yok sadece kahvaltımsı vardı banyomuz odaların içindeydi eskişehirde bulabileceğin en iyi erkek yurtlarından biridir yurt işi sakat zaten otogara veya gara inince etrafınızı cemaatciler sarar zirve cengiz ceylan bi iki tane daha var isimlerini unuttum bu yurtlardan aman diyim uzak dur
    örs erkek ögrenci yurduda iyidir apart yurtlar onlarada bakabilirsin

valla cevaplar için çok sağol sana +1000 rep :)

en iyisi devlet yurdunda kalmak

• quote:

Orjinalden alıntı: ilvatarr

Askeri yurdu önerir misiniz?

siddetle tavsiye ediyorum çok güzeldir okulada şehre yakındır ortamı süperdir 2 blok 10 katlı bi bina erkek bi bina kız yurdu giriş gece 12 sakala saça biraz dikkat ederler ama çokta kasmıyorlar kalan arkadaslarım var çok memnunlar yemekler falan çok güzelmiş duyduguma göre
  • İnşaat Mühendisliğinden biraz bahsedermisiniz. Ortamından hocalarından falan.
  • bizim arkadaş gitti geçen sene inşaata diyo asker koğuşu gibi dişi sinek yokmuş

ortam arıyosan çarşıya incen tranvayla 10 dakkada
  • bilsem bahsedeyim makineci elektronikci arkadaslarım var ama inşaatta yok kampüsün sonunda krokiye göre doğu meşelik denen yerinde tüm mühendisliklerin yanında galiba maden müh ile aynı binadasınız insaat tahmin ettiğin üzere 1 erkege 3 erkegin düstügü bi bölüm halı saha maçları cok olur bu nedenle girişken olmazsan aradığını bulamayabilirsin derslerden haberim yok pek

quote:

Orjinalden alıntı: ermanka26

bizim arkadaş gitti geçen sene inşaata diyo asker koğuşu gibi dişi sinek yokmuş

ortam için çarsıya inmene gerek yok sizin oraya bu sene endüstri taşınırsa orada yemekhane olucak orada güzel ortam olur taşınmazsada nokta var mis gibi orada takılırsınız spor cafe var
    bu arada tramway çarsıya 10 dkda insaattan tramwaya yürümek var dağda soguğu yedinmi nefesin kesilir Allahıma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tufan. -- 15 Ağustos 2008; 19:05:56 >

• quote:

bilsem bahsedeyim makineci elektronikci arkadaslarım var ama inşaatta yok kampüsün sonunda krokiye göre doğu meşelik denen yerinde tüm mühendisliklerin yanında galiba maden müh ile aynı binadasınız insaat tahmin ettiğin üzere 1 erkege 3 erkegin düstügü bi bölüm halı saha maçları cok olur bu nedenle girişken olmazsan aradığını bulamayabilirsin derslerden haberim yok pek

quote:

Orjinalden alıntı: ermanka26

bizim arkadaş gitti geçen sene inşaata diyo asker koğuşu gibi dişi sinek yokmuş

ortam için çarsıya inmene gerek yok sizin oraya bu sene endüstri taşınırsa orada yemekhane olucak orada güzel ortam olur taşınmazsada nokta var mis gibi orada takılırsınız spor cafe var
    bu arada tramway çarsıya 10 dkda insaattan tramwaya yürümek var dağda soguğu yedinmi nefesin kesilir Allahıma

vay anasını

• o işin esprisi 120 kişi alıyosa bölüm 10u geçmez kız sayısı geçen yıl makinede 6 kız vardı mesela
    kendi bölümüm diye söylemiyorum 42kız 18 erkeklik oranımızla en yüksek oranlılardan biriyiz zaten karı kız abaza modda gezersen avcunu yalarsın ünide
  • Bende endüstriye geldim ama mutlu değilin inşaat mühendisliğinin yanına taşınıyomuş... sarkmayın olum bak bizim kızlara başta biz bi meyvesini alamda

@specture biraz taktik versene o konular hakkında nası bi yol izlemeliyiz

edit: Darkevil_26

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanka26 -- 15 Ağustos 2008; 19:12:11 >
  • ermanka26 @ sizin oraya taşınmanızı bekleyen yaklasık 2000 tane mühendis adayı(makine maden insaat elektrik bilgisayar jeoloji kısmen metalurji) var ondan elini çabuk tut şaka bi yana bu işler taktikle falan olmaz doğal ol yeter illaki birini bulursun ya yokmu koca forumda f5(fizik kimya biyoloji bölümleri) kazanan temele inmem lazım bu sene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tufan. -- 15 Ağustos 2008; 19:18:59 >
  • LAN FUTBOL ALLAH BELANI VERSİN. HALI SAHALARA MI DÜŞECEZ ÇEVRE YAPMAK İÇİN
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.