eet harbi doru dedin orayı gören varmı google earthten çok kötü gözüküo anadolunun mühendislik fakülteleri!!!
quote:
Orjinalden alıntı: aragornalican
eet harbi doru dedin orayı gören varmı google earthten çok kötü gözüküo anadolunun mühendislik fakülteleri!!!
oraya bi tek konsere gidersin kampüs değil zaten ora garip bi yer mecbur kalmadıkca gitmeye gerek yok bu yıl sebnem konserinden sonra ana yola yürümek zorunda kalan arkadaslar vardı geçtiğin mahalleler pek güzel biz Allahtan erken kacmıstık otobüs bulabilmiştik
quote:
Orjinalden alıntı: SP3ctr3
quote:
oraya bi tek konsere gidersin kampüs değil zaten ora garip bi yer mecbur kalmadıkca gitmeye gerek yok bu yıl sebnem konserinden sonra ana yola yürümek zorunda kalan arkadaslar vardı geçtiğin mahalleler pek güzel biz Allahtan erken kacmıstık otobüs bulabilmiştik
bizde otostop çekmiştik
quote:
quote:
Çok saol bilgiler için sen nerdensin?okuyomusun yoksa sendemi yeni girdin?
quote:
Orjinalden alıntı: Pretender
Bence Osmangaziyi kazandım. İnşaat 2. öğretim.
2. öğretim ne oluyor ?
quote:
Orjinalden alıntı: Ike Cookie Monster
quote:
Bence Osmangaziyi kazandım. İnşaat 2. öğretim.
2. öğretim ne oluyor ?
Şimdi bazı üniversiteler 1. öğretim 2. öğretim die ayırmışlar dersleri ikinci öğretimi kazanan bi vatandaş 1. öretime göre daha fazla harç ödüyo bide ders saatleri farklı ikinci öğretimler akşam ders görüyorlar.Fakat 1. öğretiminde 2. öğretiminde aldığı diploma aynıdır...!!!
ARKADAŞLAR ORDA OKUYAN BİRİ BANA
Bademlik kampüsü ve Meşelik kampüsleirni anlatabilir mi merkezi olan hangisiydi hangisi kötüydü hangisinde mühendislikler var
quote:
Orjinalden alıntı: ilvatarr
ARKADAŞLAR ORDA OKUYAN BİRİ BANA
Bademlik kampüsü ve Meşelik kampüsleirni anlatabilir mi merkezi olan hangisiydi hangisi kötüydü hangisinde mühendislikler var
Bunları bende merak ediorum ve spor tesisleri varmı varsa nası güzelmi onuda çok merak ediorum???
bide kyk yurtlarından 2-3 tane varmış sanrım benm iktisat okucam bana hangisi daya uygun daha yakın olabilir biri bilgilendirirse sevinirim
quote:
Orjinalden alıntı: 0d3a
bide kyk yurtlarından 2-3 tane varmış sanrım benm iktisat okucam bana hangisi daya uygun daha yakın olabilir biri bilgilendirirse sevinirim
Dumlupınar Yurdu
ya ii yurt bulmak önemli bilen varsa daha iilerini yazarsa ii olur...
ben osmangazi kimya müh. kazandım. var mı kimya müh. okuyan?
Arkadaşlar Osmangazinin 2 tane kakmpüsü var. Bademlik ve meşelik
Ana kampüs meşelik işte tıp fakültesi eğitim fakültesi ibbf ve mühendislik fakültesi vs orda Bademlikte endüstri müh ile mimarlık var ama endüstri mühendisliğide bu sene merkeze taşınıyo yeni binasına
Kampüs olarak anadolunun yanından geçemese bile çoğu kampüse 10 basar içiniz rahat olsun
bende bu sene endüstri mühendisliğini kazandım şehirdışından gelen arkadaşlara yardımcı olabilirim eskişehiri gezdirebilirim
hertürlü sıkıntınızı haber verin
Birader tek kişilik apart yurtlar varmış nerlerde bulabileceğimizi söylermisin.
quote:
Orjinalden alıntı: Darkevil_26
Arkadaşlar Osmangazinin 2 tane kakmpüsü var. Bademlik ve meşelik
Ana kampüs meşelik işte tıp fakültesi eğitim fakültesi ibbf ve mühendislik fakültesi vs orda Bademlikte endüstri müh ile mimarlık var ama endüstri mühendisliğide bu sene merkeze taşınıyo yeni binasına
Kampüs olarak anadolunun yanından geçemese bile çoğu kampüse 10 basar içiniz rahat olsun
bende bu sene endüstri mühendisliğini kazandım şehirdışından gelen arkadaşlara yardımcı olabilirim eskişehiri gezdirebilirim
hertürlü sıkıntınızı haber verin
saol kardeş
quote:
Birader tek kişilik apart yurtlar varmış nerlerde bulabileceğimizi söylermisin.
VARMI ÖLE BİSE VARSA BİLEN GÖREN VARSA YAZARSA ÇOK SEVİNİRİM!!!!
ya bide 4 arkadaş ortalama bi ev tutsak ne kadar verirz ortalama?
quote:
benim ev beleş gibide ev işi zor bea
dostum birazda mühendisliğin şansızlığı demek lazım bende anadolu üniv. iki eylül kampüsünde eğitim gördüm bu sene sivil havacılıkdan mezun oldum ama bizim o kampüsde olmamız gerekiodu malum hava alanı anca oraya sığıodu :))))))))))))))))))))))) zaten o kampüsün tamamı havacılığa ayrılmıştır ama zamanla türkiyedeki saçmasapan eğitim politikası marifetiyle şuanki halini almıştır yani şunu sölim olan müh besyo da okuyanlara oldu gerçi artık o kampüse hazırlık da bu sene gelior ve iki eylül teknik üniversitesi olma yolunda çalışmalar var...yunus emre kampüsüne gelirsekkk orası bence türkiyenin en iyi yerleşme planına sahip kampüsüdür... anadolu yada osmangazi yi kazanan arkadaşlarr öncelikle tebrikler çünkü hayatınızın en iyi dönemleri üniversite hayatıdır ve bunu ESKİŞEHİRde yaşamakkkkk AYRICALIKTIR...!!!!
quote:
quote:
quote: