Şimdi Ara

Eskişehir Playstation 4 Takas ve Bilgi Paylaşım Grubu (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
745
Cevap
30
Favori
27.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar elimde PS4 NFS rivals, BF 4, the order, the last of us var öncelikli takas yapmak niyetindeyim özellikle nba 2k15, Pes 2015 gibi karşılıklı oynanabilecek oyunlar ile takas olur, satışıda mümkündür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HALUK POSTLU -- 11 Ağustos 2015; 19:05:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cblate

The Last of Us Remastered 2. bölge arıyorum. Elinde olanlar mesaj atabilir.

var hocam teklifin nedir?
  • pm attım, özele bakın.

Ayrıca forum da açık arttırma, teklif usulü ile satış yapmak yasaktır. İlanlarınızda fiyat belirtmeniz zorunlu.

@Kenseii
  • The Order 60 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

pm attım, özele bakın.

Ayrıca forum da açık arttırma, teklif usulü ile satış yapmak yasaktır. İlanlarınızda fiyat belirtmeniz zorunlu.

@Kenseii

takas teklifleri gelebilir o sebeple ''teklif'' kelimesini kullandım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kenseii

quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

pm attım, özele bakın.

@Kenseii

takas teklifleri gelebilir o sebeple ''teklif'' kelimesini kullandım

Anladım hocam, fakat şikayet felan ederler uzaklaştırma felan alma diye yazdım :) bu arada son gönderdiğim pm'ye cevap vermedin hocam haber bekliyorum

• SATILIK

SHADOW OF MORDOR 70TL

DRİVECLUB 70TL

FİFA 15 70TL

ALINIK

THE WİTCHER 3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whimper43 -- 13 Ağustos 2015; 16:44:57 >
  • Diablo 3 70
    Witcher 120

Diablo GOD of war ile, witcher batman ile takas olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nfs rivals ve nba 2k15 arıyorum (satın alabilirim veya elimdeki fifa15 ile istenirse takas edebilirim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terapiradyo -- 12 Ağustos 2015; 22:43:05 >
  • patapon_00 kullanıcısına yanıt
    hocam oyun almadıysan 60 tl verebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HALUK POSTLU -- 13 Ağustos 2015; 0:40:51 >
  • beyler faceden grup açtım, satış ve takas işlemlerimizi ordan da gerçekleştirebiliriz.

https://www.facebook.com/groups/108909996125869/
  • The order oyunu var satılık 60 TL

• Fifa 15 , Pes 15 , The order herbiri 60TL

God Of War var 70 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patapon_00 -- 14 Ağustos 2015; 2:06:59 >
  • Satılık - Takaslık Bloodborne Türkçe 100 TL ( Takas sadece GTA V ile)
    Satılık - Takaslık Battlefield 4 50 TL

Fiyatlar pazarlıksız, Eskişehir içi elden teslim.
  • arkadaşlar bende eskişehirdeyim. yeni aldım ps4. şu an elimdeki oyunları bitiriyorum. Yalnız şu kardeşlik grubunda bir soru sordum ne cvp verildi ne de mesajım konuda barındırıldı ne de tek bir uyarı yapıldı.tek hak çift hak, primary hesap secondary hesap nedir açıklayabilecek olan var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: redefee

arkadaşlar bende eskişehirdeyim. yeni aldım ps4. şu an elimdeki oyunları bitiriyorum. Yalnız şu kardeşlik grubunda bir soru sordum ne cvp verildi ne de mesajım konuda barındırıldı ne de tek bir uyarı yapıldı.tek hak çift hak, primary hesap secondary hesap nedir açıklayabilecek olan var mıdır?

şimdi sen veya başka birisi psnden dijital oyun aldıgı zaman çift hak oluyor. şöyle anlatayım;

şimdi senin ana olarak kullandıgın psn idin "darbeliMATKAB" olsun. bunu daimi kullanıyorsun. Daha sonra sen veya başka birisi us psndeki indirimleri görüp "cılgınKral" id'i oluşturarak us psnden xx oyununu alıyor. Sen veya başka birisi bu oyunu aldıgı andan itibaren çift hakka sahip. Diyelimki hesabı sen aldın pri(1.cıl hak)yı kullanıp sec(2.cil) hakkı satacaksın.. Pri hakkı kullanıp sec hakkını satmak için önce makineye "cılgınkral" idli hesabı kaydedip makineye bu id 'i ana hesap olarak kaydetmelisin. Ana hesap olarak kaydettikten sonra "cılgınkral" idli hesaptan çıkıp "darbelimatkap" hesabına dönerek oyunu burdan indirip oynayabilirsin. Sec hakkınıda alan kişi ana hesabından çıkıp, sec olarak aldıgı hesaba girerek oynaması gerekmekte.

yani pri hak istenilen hesaptan oynanılırken( eğer sec olarak satılcaksa mevcut alınan hesapdan oynayamaz, hesabı makineye ana hesap yapıp ilk acılan ana hesabından oynamalı böylece sec hakkını satabilir)

pri istenilen hesaptan oynanılabilir, kupalar felan kendi hesaptan kazanılabilir vs
    sec hesapta sadece o hesapta oynanabilir. eğer ki internet kesilir 30dk da gelmezse oyundan atar.

• SATILIK

SHADOW OF MORDOR (65TL)

DRİVECLUB (65TL)

FİFA 15 (65TL)

ALINIK

THE WİTCHER 3
  • Satılık - Takaslık

Oyun: Battlefield 4
    Fiyat: 60 TL

Oyun: Bloodborne Türkçe
    Fiyat: 100 TL

Oyun: Far Cry 4
    Fiyat: SATILDI

Oyun: Cod AW

Oyun: Killzone

Takas sadece eskişehir içi elden, satış eskişehir içi veya diğer illere kargo yolu ile.
  • call of duty advanced warfare 80 tl
    dragon age inquisition 90 tl
    watch dogs 50 tl

takas olarak istediğim oyun God of war ve mortal kombat olabilir
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.