Şimdi Ara

Eskişehir Playstation 4 Takas ve Bilgi Paylaşım Grubu (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
745
Cevap
30
Favori
27.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Asasins Creed unity 70 Crew 80 Last of Us 70 Bf4 70 Cod advanced warfare 75 Lord of the Fallen 120 Pes 2015 50 TL ilgilenenler 0553 444 55 30 Olarak msj Atabilir Ayrıca Eskişehir İçi arkadasarı playstation oyun takas grubuna ekleyebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Aliance Beni gruba eklermisin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aliance

Asasins Creed unity 70 Crew 80 Last of Us 70 Bf4 70 Cod advanced warfare 75 Lord of the Fallen 120 Pes 2015 50 TL ilgilenenler 0553 444 55 30 Olarak msj Atabilir Ayrıca Eskişehir İçi arkadasarı playstation oyun takas grubuna ekleyebilirim

grup linki nedir başkan
  • Satılık - Takaslık

Oyun: Battlefield 4
    Fiyat: 60 TL

Oyun: Bloodborne Türkçe
    Fiyat: 100 TL

Oyun: Far Cry 4
    Fiyat: SATILDI

Oyun: Cod AW

Oyun: Killzone

Takas sadece eskişehir içi elden, satış eskişehir içi veya diğer illere kargo yolu ile.
  • 100 tl ye kadar bugün için ps4 e gta5 arıyorum satan varsa gün içinde ulaşsın numaram 0542 270 62 75

• Ac unity ve bloodborne takaslıktır bloodborne icin ozellikle witcher 3 arıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

quote:

Orijinalden alıntı: redefee

arkadaşlar bende eskişehirdeyim. yeni aldım ps4. şu an elimdeki oyunları bitiriyorum. Yalnız şu kardeşlik grubunda bir soru sordum ne cvp verildi ne de mesajım konuda barındırıldı ne de tek bir uyarı yapıldı.tek hak çift hak, primary hesap secondary hesap nedir açıklayabilecek olan var mıdır?

şimdi sen veya başka birisi psnden dijital oyun aldıgı zaman çift hak oluyor. şöyle anlatayım;

şimdi senin ana olarak kullandıgın psn idin "darbeliMATKAB" olsun. bunu daimi kullanıyorsun. Daha sonra sen veya başka birisi us psndeki indirimleri görüp "cılgınKral" id'i oluşturarak us psnden xx oyununu alıyor. Sen veya başka birisi bu oyunu aldıgı andan itibaren çift hakka sahip. Diyelimki hesabı sen aldın pri(1.cıl hak)yı kullanıp sec(2.cil) hakkı satacaksın.. Pri hakkı kullanıp sec hakkını satmak için önce makineye "cılgınkral" idli hesabı kaydedip makineye bu id 'i ana hesap olarak kaydetmelisin. Ana hesap olarak kaydettikten sonra "cılgınkral" idli hesaptan çıkıp "darbelimatkap" hesabına dönerek oyunu burdan indirip oynayabilirsin. Sec hakkınıda alan kişi ana hesabından çıkıp, sec olarak aldıgı hesaba girerek oynaması gerekmekte.

yani pri hak istenilen hesaptan oynanılırken( eğer sec olarak satılcaksa mevcut alınan hesapdan oynayamaz, hesabı makineye ana hesap yapıp ilk acılan ana hesabından oynamalı böylece sec hakkını satabilir)

pri istenilen hesaptan oynanılabilir, kupalar felan kendi hesaptan kazanılabilir vs
    sec hesapta sadece o hesapta oynanabilir. eğer ki internet kesilir 30dk da gelmezse oyundan atar.

Hocam gayet güzel açiklamissiniz sağolun benim aklımdada bunla ilgili bir soru var şimdi psnden fifa 16 alsam hem primary hakka sahip olan hemde secondary hakka sahip olan online oynayabiliyormu

• quote:

Orijinalden alıntı: Pillkey

quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

quote:

Orijinalden alıntı: redefee

arkadaşlar bende eskişehirdeyim. yeni aldım ps4. şu an elimdeki oyunları bitiriyorum. Yalnız şu kardeşlik grubunda bir soru sordum ne cvp verildi ne de mesajım konuda barındırıldı ne de tek bir uyarı yapıldı.tek hak çift hak, primary hesap secondary hesap nedir açıklayabilecek olan var mıdır?

şimdi sen veya başka birisi psnden dijital oyun aldıgı zaman çift hak oluyor. şöyle anlatayım;

şimdi senin ana olarak kullandıgın psn idin "darbeliMATKAB" olsun. bunu daimi kullanıyorsun. Daha sonra sen veya başka birisi us psndeki indirimleri görüp "cılgınKral" id'i oluşturarak us psnden xx oyununu alıyor. Sen veya başka birisi bu oyunu aldıgı andan itibaren çift hakka sahip. Diyelimki hesabı sen aldın pri(1.cıl hak)yı kullanıp sec(2.cil) hakkı satacaksın.. Pri hakkı kullanıp sec hakkını satmak için önce makineye "cılgınkral" idli hesabı kaydedip makineye bu id 'i ana hesap olarak kaydetmelisin. Ana hesap olarak kaydettikten sonra "cılgınkral" idli hesaptan çıkıp "darbelimatkap" hesabına dönerek oyunu burdan indirip oynayabilirsin. Sec hakkınıda alan kişi ana hesabından çıkıp, sec olarak aldıgı hesaba girerek oynaması gerekmekte.

yani pri hak istenilen hesaptan oynanılırken( eğer sec olarak satılcaksa mevcut alınan hesapdan oynayamaz, hesabı makineye ana hesap yapıp ilk acılan ana hesabından oynamalı böylece sec hakkını satabilir)

pri istenilen hesaptan oynanılabilir, kupalar felan kendi hesaptan kazanılabilir vs
    sec hesapta sadece o hesapta oynanabilir. eğer ki internet kesilir 30dk da gelmezse oyundan atar.

Hocam gayet güzel açiklamissiniz sağolun benim aklımdada bunla ilgili bir soru var şimdi psnden fifa 16 alsam hem primary hakka sahip olan hemde secondary hakka sahip olan online oynayabiliyormu

şimdi şöyle olur.

ana hesabın x diyelim sen gider y hesabı açarsan fifa 16yı alıp x hesabından primary olarak, y hesabıdan sec hesabı olarak oynarsın. Online olarakta pri ve sec sahibinin her birinin makinesinde plus üyeliği varsa online oynarsınız. Makineden hangi hesap olursa olsun (ister pri ister sec) online için her kullanıcının makinesinde plus üyeliği olmak zorunda.

• Arkadaşlar Eskişehir İçi Uygun Fiyata FİFA 15 Ve BloodBorne Arıyorum. İletişim :https://www.facebook.com/Nefer.Oktay
  • SATILIK

BATMAN ARKHAM KNİGHT (125TL)

DRİVECLUB (65TL)

FİFA 15 (65TL)

SHADOW OF MORDOR (65TL)
  • Satilik takaslik bloodborn

• the last of us remastered - the order - god of war 3 remastered - the witcher - pes 2015 - farcry 4 - bloodborne kutulu olan varsa satın alıcam. 0553 222 9779 eskişehir içi haftasonu gelir alırım. mesajda atabilirsiniz.
  • Eskişehir İçi

Kutulu Murdered Soul Suspect

Kutulu Far Cry 4 Limited Edition

Satıyorum İletişim :www.facebook.com/Nefer.Oktay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OktayAka -- 22 Ağustos 2015; 7:58:05 >
  • Uygun Fiyata Watch Dogs alınır..

• Arkadaşlar killzone ile the order takas edilir Bloodborne ile god of war takas olur teşekkürler :)
  • Ac unity ve fifa 15 satilir ve ya takas edilir ilgilenenler pm atabilir.

• COD AW
    DRAGON AGE
    SATILIKTIR ARKADAŞLAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: whimper43

SATILIK

BATMAN ARKHAM KNİGHT (125TL)

DRİVECLUB (65TL)

FİFA 15 (65TL)

SHADOW OF MORDOR (65TL)

GÜNCEL

• god of war aranıyor. satın alıcam. uygun vermeyi düşünen mesaj atabilir.
  • SATILIK

BATMAN ARKHAM KNİGHT (120TL)

DRİVECLUB (60TL)

FİFA 15 (55TL)

TERTEMİZ ÇİZİKSİZDİR KUTUSU KİTAPÇIĞI MEVCUTTUR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whimper43 -- 29 Ağustos 2015; 21:28:24 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.