Şimdi Ara

Eskişehir Playstation 4 Takas ve Bilgi Paylaşım Grubu (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
745
Cevap
30
Favori
27.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elder scrolls online var satılık 50 TL The Order var 50 TL Gow var 50 TL Cod Ghost var 40 TL Until Down var 100 TL damping hepsini alana 250 TL

Fifa 15 - 50 TL
    Pes 15 - 50 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BEYLER ELİMDE WİTCHER 3 VE THE ORDER 1886 VAR THE ORDERİ GOD OF WAR LA TAKASLIYORUM ALACAKLAR İLGİLENSİNLER WİTCHERİDA BÜYÜK Bİ OYUNLA TAKASLARIM 2 GÜN SONRA MGS 5 PHANTOM PAİN ALICAM ONUDA BİTİRİNCE TAKAS EDEBİLİRİM GÜZEL Bİ OYUNLA İYİ FORUMLAR :)
  • Mgs v phantom pain ariyorum satacak olan varsa lutfen bana p.m atsın elimdeac unity ve fifa 15 var takas ve satiş yapilir

• --------------------------------------------------------------------------------

herkese merhaba,

elimde bloodborne turkece var.. farcry4 VEYA batman ile takas yapmak istiyorum. bırkac kez kullanılmısıtır. kutulu ve çiziiksizdir.

GÜNCEL...
  • DRAGON AGE
    COD AW
    SATILIK ARKADAŞLAR
  • Satılık takaslık the crew
  • Satilik bloodborne

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • satılık kutulu fifa 15 - 50 tl
    takasta olur
  • Merhaba arkadaşlar elimde farcry4 Limited Edition ve The Last OF us Remastared (TR) var 2oyunda 2.bölgedir takas olarak GTA5 ve Shadow OF Morder istiyorum altı ustu konuşulur ve nakit olarak The Last OF us 70tl farcry 85tl istiyorum bayramın 3.gününe kadar burdayim espark'ta elden takas yapabiliriz pmlerinizi bekliyorum.

• Satilik gta 5

• Arkadaşlar pes 16 almak istiyorum . En uygun nasıl alabilirim ? Us store mu ? Ayrıca last of us türkçe satan varsa iletişme geçsin benimle.
  • Arkadaşlar merhabalar elimde withcer 3 ve the order var satılık olarak witcher 3 130 tl the order 1886 50 tl ikisini alana 150 tl ye bırakırım takas olarak da iletişme geçin konuşur hallederiz :) elimde batman de var gta 5 ile takaslarım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan82ert

herkese merhaba,

elimde bloodborne turkece var farcry4 ile takas yapmak istiyorum. bırkac kez kullanılmısıtır. kutulu ve çiziiksizdir.

GÜNCEL...

takas yapılmıstır teşekkürler
  • merhaba elimde ps4 tomb rider var. medıa marktan 0 almıstım. temizdir.
    takas için tekliflerinizi bekliyorum. iyi oyunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan82ert

merhaba elimde ps4 tomb rider var. medıa marktan 0 almıstım. temizdir.
    takas için tekliflerinizi bekliyorum. iyi oyunlar.

Takas yapılmıstır teşekkürler.
  • arkadaşlar elimde witcher 3 ve gta 5 var. ikisi de temiz ve aksesuarlı. takas yapmak istiyorum tekliflere açığım.
  • satılık gow 3
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluemmttr

arkadaşlar elimde witcher 3 ve gta 5 var. ikisi de temiz ve aksesuarlı. takas yapmak istiyorum tekliflere açığım.

Kardeş batmanla gta 5 takas edermisin ?
  • bah988 B kullanıcısına yanıt
    batmani oynadım. teşekkür ederim.
  • bah988 B kullanıcısına yanıt
    Ben ederim dostum, pmden iletişime geçelim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.