Şimdi Ara

Eskişehir tıp ve Uludağ tıp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ikisi arasında kararsızım olumlu olumsuz yönleriyle karşılaştırabilir misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• uludag akdeniz ankara tıp bunlar turkiyenin en zorlari. uludagda 200 kisiyi büte birakmislar(1. sinif dönemi zaten 280 kisi)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şehrine en yakın hangisiyse onu seç
  • şehrin yakınlığı benim için önemli değil eğitimleri arasında kararsız kaldım uludağ hem zor hem daha kalabalık ama puanı da daha yüksek

• quote:

Orijinalden alıntı: TuRkUaZ17.

şehrin yakınlığı benim için önemli değil eğitimleri arasında kararsız kaldım uludağ hem zor hem daha kalabalık ama puanı da daha yüksek

uludagin yuksek puanli olmasi da istanbula yakinligi zaten..

• Eskişehir yaz bro yazmadığıma pişman oldum ben

• quote:

Orijinalden alıntı: ygsmagduru32

Eskişehir yaz bro yazmadığıma pişman oldum ben

Sebebi nedir hocam bu fakülte hakkında bilgi toplamaya çalışıyorum da. Eğitimi filan nasıldır eğer bilginiz varsa?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ege Tıp vs Ankara Tıp
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • LIKE A BOSS L kullanıcısına yanıt
    Kardeş 5k sonrası Yeni açılmayan bi üniyse eğitim standart çok şey yapma sadece zorlama dereceleri farklı olur aşağı yukarı aynı şeyleri anlatırlar birisi zor sorar kıl tüy diğeri bilmen gerekeni bunları araştır derim çıkmış neresi sorar nerde zorlarlar fln eğitime takılma çok 5k dan sonra..Eskişehir şehir olarakta gayet güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: ygsmagduru32

Kardeş 5k sonrası Yeni açılmayan bi üniyse eğitim standart çok şey yapma sadece zorlama dereceleri farklı olur aşağı yukarı aynı şeyleri anlatırlar birisi zor sorar kıl tüy diğeri bilmen gerekeni bunları araştır derim çıkmış neresi sorar nerde zorlarlar fln eğitime takılma çok 5k dan sonra..Eskişehir şehir olarakta gayet güzel

ben de tam olarak böyle düşünüyorum hocam zaten eğer çok yeni bir yer değilse genlde fakülteler belli bir standartın üstündeler ve aralarında pek fark yok.İlk mesajda eskişehiri görünce belki eğitim vs anlamında bilgi almak için sormuştum esasında. araştırmalar sürüyor bakalım, teşekkürler cevap için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LIKE A BOSS -- 18 Temmuz 2017; 16:0:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuRkUaZ17.

şehrin yakınlığı benim için önemli değil eğitimleri arasında kararsız kaldım uludağ hem zor hem daha kalabalık ama puanı da daha yüksek

eskişehir yaz o zaman bence uludağda çok kişi kalmış diyorlar
  • Eskişehir 1.ligde Bursaspor süper ligde ona göre tercih yap
  • Dostum benim sıralama 6.3k ben de eskişehir erciyes arasındayım.Erciyesin avantajları daha eski köklü bir fakülte olması daha merkezi bir yer olması nüfus olarak daha kalabalık olması final sınavının olmaması(teyit etmedim) kampüste kök hücre organ nakli onkoloji hematoloji gibi 6-7 hastane bulunması.

Erciyesin puanı geride fakat büyük avantajları var.
  • markoo2 M kullanıcısına yanıt
    Hocam ne farkeder ki eskişehir de gayet köklü bir üniversite.Ona bakarsan erciyes hepsinden ileride hastane olarak fakat şehir istanbula uzak olduğu için az tercih ediliyor.
  • LIKE A BOSS L kullanıcısına yanıt
    Be demek kardeşim gönlüne göre olsun :) ama Eskişehir iyidir :))

• quote:

Orijinalden alıntı: brachialis

Dostum benim sıralama 6.3k ben de eskişehir erciyes arasındayım.Erciyesin avantajları daha eski köklü bir fakülte olması daha merkezi bir yer olması nüfus olarak daha kalabalık olması final sınavının olmaması(teyit etmedim) kampüste kök hücre organ nakli onkoloji hematoloji gibi 6-7 hastane bulunması.

Erciyesin puanı geride fakat büyük avantajları var.

Bizzat erciyesteki arkadaşım finallerin olmadığını söyledi. Rahatım baya dedi zaten haziranın ikinci haftası dönmüş memlekete.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.