Şimdi Ara

Eskişehir vs Bursa (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
2
Favori
2.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 12 yıldır Bursa'da yaşayan birisi olarak ben Eskişehir'i tavsiye ederim hocam, Bursa öğrenci dostu değil bence, ulaşım pahalı, kiralar yüksek birçok şehre göre, halkı da nilüfer dışında gerçekten eğitime ihtiyaçları var, nilüfer daha modern ve gelişmiş, Bursa'da yaşama elverişli tek yer bence, diğer yerlerin çoğu sıkıntı dolu, gezilebilecek yerler de çok Bursa'da, gece bile canlı şehir hayatı var bazı yerlerinde.
    Ben olsam Eskişehir'i tercih ederdim sanırım, eskişehir'de yaşamadım ama Bursa'dan daha elverişli bir yaşam sunduğu kesindir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çok ateşli ??? mekxnsksjjs bursa taraftarı başarı odaklı bi grup takım başarılı olunca gidiyorlar onun dışında stad boştur eskişehire baktığında ise küme düşerken bile 10k taraftarı vardır gezilcek çok yeri vardır demişsin aynen hocam ya her taraf türbe her taraf camii kale vs. öğrenci bunları napsın? benim sıralamam 20k civarı bursa yazmayacağım kimseyi elemeye de çalışmıyorum zaten. kütüphaneleri güzel evet ama zaten ünilerin kendi kütüpleri oluyor. hep bursada yaşayan birine güzel gelebilir ama ben eskişehirden taşınmış biri olarak çok mutsuzum şuan neyseki bu sene başka şehirde üni okucam. hep şehir olarak değerlendirme yaptım ama bildiğim kadarıyla esogüde finalsiz geçme var uludağda yok bu da ayrıca bi avantaj bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.