Şimdi Ara

Eskişehir vs Bursa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
2
Favori
2.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar foruma esogü tıp vs uludağ tıp adında başlık açmıştım hem ordan edindiklerim hem internetten araştırdıklarım kadarıyla ikisinin arasında üniversite eğitim olarak çok bir fark olmadığına karar verdim şehir tercihi yapıcam sizce eskişehir mi bursa mı?Yaşayanlar veya okuyanlar yorum yaparsa daha iyi olur olumlu ve olumsuz yönleriyle imkanlarıyla her türlü yönüyle değerlendirirseniz memnun olurum.

• Uppp
  • Kesinlikle Eskişehir
  • İki şehire de yakınım ikisine de gittim arada da giderim. Her iki şehir de güzeldir ama eskişehir bir öğrenci için çok farklıdır öğrenci olduğunu eskişehirde daha iyi hissedersin bence eskişehiri biraz daha araştırmanı önerebilirim :) çok güzel bir şehirdir
  • bursayi bosver nilufer harici bayaa bos
  • Bölümü bilmem şehir olarak Eskişehir tartışmasız
  • Neden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    izmir buca nasıl bir yer
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nedenleriyle söylersek güzel olur arkadaşlar bilirsiniz benim bir bilgim yok bu şehirler hakkında.
  • Nedenn
  • Julyanis09 kullanıcısına yanıt
    Kendin gezsen ne demek istediğimi anlarsın
  • hocam 4sene eskişehirde yaşadım 1.5 senedir de bursada yaşıyorum bu konuda yeterli deneyemimin olduğunu düşünüyorum. Öncelikle Bursa nilüfer harici gerçekten çok kötü bir şehir ben nilüferde yaşamama rağmen eskişehiri özlüyorum nedenleri ise en başta eskişehir insanları bursaya göre çok daha modern bursa insanı biraz yobaz bunu tam nasıl anlatırım bilmiyorum ama dışarı çıkıp gezdiğinizde metroda otobüslerde gayet belli bu durum. Eskişehir tam bir öğrenci şehridir diğer halk orada azınlık gibi kalır ve inanılmaz sosyal hayat edinebilirsiniz ayrıca şehir çok büyk değildir her yere max 20-25dakikada varabilirsiniz. ikisi de büyükşehir olsa da bursa daha büyük bu yüzden yaşam daha pahalı. ben nilüfer dedim ama genellikle öğrenciler görükle denilen yerde yaşıyor ben ilk geldiğimde sen oraya git ancak orası seni tatmin eder dediler ama sadece öğrencilern yaşadığı bir bölgede bile mekanlar az ve kalitesiz örneğin bi kız arkadaşınızla bara gitmek isteseniz sadece 1 mekan var diğerleri keko mekanları kısacası eskişehir yazın pişman olmazsınız.

• Hocam şehir tercihi yapacaksanız Eskişehiri yazın gerisini düşünmeyin
  • Yukarıda tecrübeli bir abimiz olayı net açıklamış. Ben de ilk mesajımda bunu çıtlatmaya çalışmıştım. Şundan kesinlikle emin ol eskişehir türkiyenin en modern kentleri arasında başlarda gelir. İnsan kalitesi gayet iyidir yani sosyal ortam kurmada zorlanmazsın. Öğrenci şehri diye anılır zaten.
  • Eskisehire hic gitmedim ama bursa da 18 yildir yasiyorum diyebilirim

Uludag universitesi kampusu gayet buyuk ve guzel. Ulasim cok rahat universite icinde bile metro var her yere otobus kalkiyor, istersen mudanyada otur 30-40dk suruyor. On numara mekanlar da var gorukle zaten anlatmama gerek yok ogrenci koyu adeta, ne yazik ki kotu yola dusen kadinda cok fazla orada ozellikle universite ogrencileri Blue mountain state havasi var hafiften.
    Insanlar genel olarak saygili arada comarlar da var ama genel olarak guzel yanI. Yerilen yerler ise yavuz selim, alemdar tarafi, yildirim tarafi valla ben en son oralara ne zaman gittigimi bile hatirlamiyorum.
    Gezilecek, gorulecek pek cok tarihi mekan var, canin sikilip daralinca bir uludaga cikarsin piknik vs yaparsin temiz yani. Abartanlar sanirim tercih listesine uludag yazacaklar elemeye calisiyorlar yemeyin hocam, gerek havasi, gerek yesilligi (akp doneminde sehir merkezi betona burunsede gene de yesil), niluferde bulunan 1.Sinif kutuphaneler chp cok iyi calisiyor sicak suyuna kadar her sey var, havadar temiz vs. Sehir merkezinde 24saat kutuphanemiz var yeni acildi ve guzel calisiliyor. Kiralarda biraz arastirirsaniz 700-1000 arasi 2+1, 3+1 ev bulabilirsiniz 1200 civari cok rahat.

Baska sorunuz varsa cevaplarim bursa gercekten guzel sehir tıp fakultesini anlatmama gerek yok herhalde istanbula gidemeyen ya izmir ya bursa geliyor hasta sayisi, ogretim gorevlisinin yeterli oldugunu dusunuyorum detayli bilmiyorum ama sehir disindan uludaga gelen cok kisi var (hasta olarak)

• Cevaplar için teşekkürler uppp
  • atladim Fsm caddesi var genelde ogrenciler geliyor, mekanlar vs var problem yasamazsin bursa eskisehirden daha buyuk ve daha gelismis bir sehir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.