Şimdi Ara

Ankara vs. Bursa (BÜYÜK KIYASLAMA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
2.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet sevgili üyeler artılarıyla eksileriyle 2 şehiri kıyaslarsanız neler derdiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bursa derim tartismasiz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BURSANINNNN UFAK TEFEK PASİFLERİİİ
    BURSANIIIIIN UFAK TEFEK PASİFLERİİİ
    KERİMCANDURMAZA BENZER O BURSANIN GENÇLERİİİİ
    KERİMCANDURMAZA BENZER O BURSANIN GENÇLERRİİİ
  • Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    Neden hocam?

• köy tavuğu kullanıcısına yanıt
    Hahaha :DDD

• ++

• Bursayı öneririm kardeşim iskenderi bulmuş adamlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mersin nasıl bir şehir ?
    5 yıl önce açıldı
    izmir buca nasıl bir yer
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elric.

Bursayı öneririm kardeşim iskenderi bulmuş adamlar
    Bizim de iskitler var yani ayıp ediyorsun.
  • Bursa'da nerede yaşayacağına bağlı. Nilüfer tarafı ise kesinlikle burası. Yıldırım Osmangazi falansa kal Ankara'da
  • Yellow Claw kullanıcısına yanıt
    Aksine Yıldırım, Osmangazi daha güzel. Nilüfer beton yığınından ibaret. Kaplıkaya en güzel yer Bursa'da orası da Yıldırım'da.

• quote:

Orijinalden alıntı: ksantin.oksidaz

Aksine Yıldırım, Osmangazi daha güzel. Nilüfer beton yığınından ibaret. Kaplıkaya en güzel yer Bursa'da orası da Yıldırım'da.
    Oralarda mutluysanız gelmeyin bu tarafa lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksantin.oksidaz

Hocam iyi misiniz Osmangazi'nin neresi güzel Doğanbey der susarım bu konuda. Nilüfer'de Yüzüncüyıl, Ertuğrulkent, Özlüce, Altınşehir + İhsaniye tarafları tam yaşanacak yerler betonu da var yeşili de. Zaten Türkiye'de beton yığınları köyde veya küçük bir kasabada yaşamıyorsanız kaçamayacağınız bir gerçek. Yıldırım'da çoğunlukla gecekondudan ibaret. Berbatlığını görmek için metroyla üniversiteden Kestel'e kadar gitmek yeterli, Acemlerden itibaren doğuya gittikçe şehir çirkinleşiyor resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi açmayın-bağıran-karı -- 6 Eylül 2018; 23:2:50 >
  • Ankara ya üniversiteye gidiyorum bu sorunu 2-3 ay sonra cevaplayabilirim :)

• açmayın-bağıran-karı kullanıcısına yanıt
    Ben gayet iyiyim Kaplıkaya Bursa'nın en güzel semti bana göre temiz havasıyla, doğasıyla, ulaşım imkarıyla vs. Tabi hayata, sokaklara insanlara bakış açımız oldukça farklı gibi gözüküyor. 4 yıl Yüzüncüyıl'da Bursa'nın en iyi lisesinde okudum. O semtte hava durumu güneşli ise sokaklarda yürümek çölde veya cehennemde yürümekten farksızdı. Yüzüncüyıl, Özlüce diyorsunuz mezun olduğum lisenin konumunu siz de iyi bilirsiniz yani villa veya lüks ev yaparak bir muhit güzel olamaz. Hele ki ağacın olmadığı, kuru otların hüküm sürdüğü bir bataklık üzerinde hiç olamaz. Nilüfer yeni gelişmekte olan bir ilçe bizim Beşevler'de de evimiz bulunmakta. Ancak rahat söyleyebilirim FSM'deki kafeler veya mağazalar olmasa veya lisem orada olmasaydı veya arada zoraki kiracıları ziyaret etmemiz gerekmediği dışında Nilüfer'e uğramıyorum. Arkadaşlarımı buluşmak için il merkezine Heykel'e, Setbaşı'ya çağırıyorum. Çünkü doğa, tarih, hayat, canlılık buralarda. Şehrimize yeni gelen vatandaşlarımızı anlıyorum tabi ki de ev arıyorlar işte bu vatandaşlarımızın yoğun talebinden ve merkezde ev yapacak yer kalmamasından olacak ki Nilüfer'e sadece ev yapılıyor ve Nilüfer beton yığını haline geliyor. Nilüfer'in de en yaşanılası yeri ormanlık alanın ve en azından doğanın kendisini biraz daha hissettirdiği bir yer olan Çamlıca semti sırtlarıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksantin.oksidaz -- 7 Eylül 2018; 1:10:37 >

• bursa yıldırım = suriye
  • Bursa çok çok minik gelmişti trabzondan gittiğimde. Ankara çok daha büyük imkanları güzel

Tartışmasız ankara derim ben ama bursada sadece 1 gün bulunduğumu da söyleyeyim

• Sevgilim der hep;

Ankara sevilecek yer değil, orada yaşadıkların ve arkadaşların olduğu için seversin sadece.

Bence de sevilmez.

Bursa' da uzaklara dalabileceğin deniz var bir kere. Hemide sevdiceğinle.
  • Benzetme yaparsak Bursa cennet Ankara çöldür. Artı eksi yapmaya üşendim ama ankaranın artı kısmında iş imkanlarının fazlalığından fazla bir şey söyleyemeyiz herhalde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C05AA6244 -- 7 Eylül 2018; 3:32:48 >
  • Tirilye

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.