Şimdi Ara

Eskişehirde ev tutmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
8.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • O efsane arıtk hocam ben geldiğimde bile 2005 senesinde fenaydı ortalık 500 liraya zor ev bulmuştuk. Eskiden ev kiralayana altın falan veriolarmış anlatanlar var yani. Ama şimdi ev sahipleri ve emlakçılar acayip akıllandı birde ihtiyaç çok, eskişehire gelen zengin öğrencide çok, hatta eskişehirin zenginide çok bakma sen öğrenci kenti olduğuna. Benim 450 liraya oturduğum evin arkasına bi bina yapıldı geçen sordum 350 milyar diyor 130 metrekare yere. Cadde arası bide.

Eskişehirde ev fiyatları 100 milyardan başlar en az. 100 olanlarda merkeze uzak yerlerdir. Merkeze 1 metre yakınlaşsa bile metre kare fiyatı 1300ü falan geçer.

Kiralık olaraksa 1+1'i 400 'e zor bulursunda 500 500 ye vardır sanırım apart tarzı yerlerde.

Adalarda ise ara sokaklarda eski binalarda 500 'e falan bulabilirsin ama biz bikere porsuk'a yakın yerlere sorduğumuzda daha doğrusu tam adalarda porsuk kenarında geçen sene bir eve 750 lira kira ve ek olarak 50 -100 lira gibide bir aidat söylemişlerdi. fakat şasın varsa bazen çok iyi fiyata çok iyi ev bile denk getireiblirsin. Ama tek tavsiyem gezip dolaşman her yere sorman. Emlakçılara asla gitme !!!! Bulabilirsen sahibinden bulmaya çalış. İnternette falanda araştır.

• Anladım hocam tercihlerin açıklandığı gün gidip bağlar civarındaki evleri bi araştiriym ben o zaman teşşekkürler bilgiler için
  • Rica ederim
  • Up (iki eylül kampüsü)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonthor -- 9 Eylül 2019; 20:10:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonthor

Up (iki eylül kampüsü)
    kiralık ev bulmak artık zor. Ekonomik durumdan dolayı ne kadar krediler düşürülürse düşürülsün ev fiyatları düşmediği sürece ev satılmıyor. Ev satılmadığı için de kiralar hem arttı hem de kiralanacak ev bulunamaz duruma geldi. Hiç etmeyecek fiyatlara ev satılırdı artık o fiyat isteniyor ama satılamıyor ama şimdi de hiç etmeyecek fiyatlara ev kiralamaya başladılar. 2005 yılında buraya geldiğimde borç harç yapıp ev almadığıma pişmanım vallahi. Ya otururdum ya da kiraya verirdim :D
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.