Şimdi Ara

Eskişehirde ev tutmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
8.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene üniversite dolayısıyla eskişehirde ev tutacağım.Hangi mahallelerde ev tutmamı tavsiye edersiniz şehir merkezine yakın öğrencinin bol olduğu uygun yerler nereler tavsiye verirseniz sevinirim

• gökmeydan iyidir yakındır her yere gençler var mı yok mu bilmiyorum ama

• Bahçelievler ve sütlüce hakkında ne düşünüyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlfaRomeo147 -- 10 Ağustos 2011; 0:43:46 >
  • Gökmeydan'da öğrenci namına birşey yok :) Bağlar'da bolca 2+1, 1+1 daireler mevcut. Diğer mahallelere göre fazlasıyla canlıdır.
  • Yenibağlar Aytac cad. En canlı caddelerden birisidir. Aytaç caddesine çıkan sokaklardan tutabilirsin mesela.
  • Bağları beğendim hocam orda inci börek falan var bugün geldim eskişehirden istanbula o caddede ara sokaklarda ev tutsam da sorun olmaz heralde
  • Fiyat sorunu yoksa adalarda tutabilirsin.
  • Gönül isterdi ama 1+1ler bile zorluyor insanı
  • Bende eskişehir istiyorum :D sana çok imrendim,bu arada Adalar derim başka birşey demem ama biraz tuzlu oralar
  • yenibağlardan barlar sokağına gidene kadar yürü yürü ohoo , doktorlardan cengiz topelden falan tut
  • doktorlardan tutana kadar ohoo :D bağlardan tramway var
  • şuan ölü mevsim bişey yok bağlarda..
    sen eylül gibi öğrenciler gelince gör 7/24 akar bağlar
  • 1+1 kiralar ne kadar acaba bende yenıyım bu sene :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veysel_lowe -- 10 Ağustos 2011; 1:18:35 >
  • 350den başlıyo yerine göre 600e kadar cıkıyor
  • anadolu ise bağlar.paran varsa adalarda kanatlının oralara bak.
  • osmangazı ınsallah soyle yakın bı cevrede 1+1 super olurdu 350 ye bulursam guzel olur ıyı gecınırım
  • kardeşim hangi üni?
  • Vallaha hep ev tutma hayali ile başlar bu öğrencilik sonra eskişehirde ev sahipleri ve emlakçılar güzel öper öğrencileri. Eskişehirin gelir kapısı öğrencilerdir soy soyabilirsen. Vallaha eskiden ucuzluk vardıda artık lüxleşmeye başladı yani herşeyin fiyatı diğer şehirlerle aynı artık 6 senede çok değişti.

Muhit olarakta çarşıda tutacaksın haraketlilik istiyorsan.... Üniversite cad. Bağlar, YeniBağlar, Doktorlar, Adalar, Kızılcık cad., Cengiz topel cad. Buralardan yürüyerek çarşı içinde her yere gidersin , Üniversite cad. ve Bağlar anadolu üni. yunusemre kampüsüne en yakın yerlerdir. Eğer mühendislik okuyacaksan İki Eylül kampüsüne gideceksin ozamanda opera ve mutalıp tarafları daha yakındır ama tavsiye etmem oraları hayat yok şehir merkezine uzak.

Osmangazi'de okuacaksan, akarbaşı, vişnelik, tarafları yakındır tabi daha yakın yerler varda adını unuttum :D

Ama çarşı merkezi ilk saydığım yerlerdir. Eskişehir'in kalbi Adalar, Barlar sokağı, Üniversite cad. üçlüsündedir. Espark'ta buradadır ve çevresinde 24 saat açık çorbacı köfteci börekçi falan mevcuttur. Zaten gecenin 2sinde 3 ünde bile kızlar tek başına dolaşabilir derecededir otaraflar. Nadiren olay çıkar bitane barlar sokağından çıkan alkollü özenti velet size denk gelmedikçe bişey olmaz.

Barlar sokağı tavsiye edilir ama oradaki evleri sessizlik için pek önermem. Çünkü her nekadar eğlence olsada üniversite hayatı ders çalışma hayatıda demek olduğundan sen finallere hazırlanırken aşağıda bağırış çağırış olacak zırt pırt dikkatin dağılacak. sık olmasada içmeyi bilmeyen vatandaşlarmız yüzünden bazen tartışmalar çıkabiliyor.

Uzun lafın kısası bi gel gez gör kendin karar ver. Zaten adaları gördükten sonra oradan ev tutmak isteyeceksin. Adalar dediğim yerde Çarşı içindeki porsuk boyuna adalar diye hitap edeler genelde.

Başarılı bir ders yılı dilerim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: OCB

Gökmeydan'da öğrenci namına birşey yok :) Bağlar'da bolca 2+1, 1+1 daireler mevcut. Diğer mahallelere göre fazlasıyla canlıdır.

Baglar superdir, bi apart tutabilirsiniz ama 450tl civari fiyatlar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Vallaha hep ev tutma hayali ile başlar bu öğrencilik sonra eskişehirde ev sahipleri ve emlakçılar güzel öper öğrencileri. Eskişehirin gelir kapısı öğrencilerdir soy soyabilirsen. Vallaha eskiden ucuzluk vardıda artık lüxleşmeye başladı yani herşeyin fiyatı diğer şehirlerle aynı artık 6 senede çok değişti.

Muhit olarakta çarşıda tutacaksın haraketlilik istiyorsan.... Üniversite cad. Bağlar, YeniBağlar, Doktorlar, Adalar, Kızılcık cad., Cengiz topel cad. Buralardan yürüyerek çarşı içinde her yere gidersin , Üniversite cad. ve Bağlar anadolu üni. yunusemre kampüsüne en yakın yerlerdir. Eğer mühendislik okuyacaksan İki Eylül kampüsüne gideceksin ozamanda opera ve mutalıp tarafları daha yakındır ama tavsiye etmem oraları hayat yok şehir merkezine uzak.

Osmangazi'de okuacaksan, akarbaşı, vişnelik, tarafları yakındır tabi daha yakın yerler varda adını unuttum :D

Ama çarşı merkezi ilk saydığım yerlerdir. Eskişehir'in kalbi Adalar, Barlar sokağı, Üniversite cad. üçlüsündedir. Espark'ta buradadır ve çevresinde 24 saat açık çorbacı köfteci börekçi falan mevcuttur. Zaten gecenin 2sinde 3 ünde bile kızlar tek başına dolaşabilir derecededir otaraflar. Nadiren olay çıkar bitane barlar sokağından çıkan alkollü özenti velet size denk gelmedikçe bişey olmaz.

Barlar sokağı tavsiye edilir ama oradaki evleri sessizlik için pek önermem. Çünkü her nekadar eğlence olsada üniversite hayatı ders çalışma hayatıda demek olduğundan sen finallere hazırlanırken aşağıda bağırış çağırış olacak zırt pırt dikkatin dağılacak. sık olmasada içmeyi bilmeyen vatandaşlarmız yüzünden bazen tartışmalar çıkabiliyor.

Uzun lafın kısası bi gel gez gör kendin karar ver. Zaten adaları gördükten sonra oradan ev tutmak isteyeceksin. Adalar dediğim yerde Çarşı içindeki porsuk boyuna adalar diye hitap edeler genelde.

Başarılı bir ders yılı dilerim :)

Hocam eskişehir olcağı kesin fakat hangi üni olcağı konusunda kesin bişey söyleyemiyorum.Dün gece gittim bu gün gezdim bütün eskişehiri baştan başa.Üniversite hangisi olursa olsun üniversitenin yanında ev tutma gibi bi amacım yok şehir merkezinde olmasını tercih ederim minübüsle tramvayla giderim okula o sorun değil.Adalar dediğiniz yerde ev tutmak isterim fakat kiralar ne derece pek bi bilgim yok bütcem 350-450 arası 1+1 istiyorum fakat uygun bulursam 2+1 de olabilir yani.Tercihler açıklandığı gün eskişehire gitsem insanlar önüme çıkıp da gerçekten sorar mı kiralık ev mi arıyosunuz falan diye yoksa bu bi efsane mi Bir de bütçeme göre nereleri önerirsiniz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.