Şimdi Ara

Ankara'da nereden ev tutmalı...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
5.813
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Ankarada yaşacak olsa öğrenci veya bekar çalışan için demetevler, batıkent vs nereleri tavsiye edersiniz.
    Tutucu olmayan,rahat semtler ve tabi uygun fiyatlı daireler

• hocam ben batıkentte oturuyorum. bence güzel bir semt öneririm.
    demeti önermem pek iyi bir yer değildir. (bence)
  • batıkentin uzaklığı gözümde büyüyor çok.Bahçeliye haftaiçi gitmem gerekecek hergün.
    Demetevleri neden tavsiye etmezsiniz?
    binaları genelde eskiymiş,sosyal yapıyı da bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADAMANTIUM

batıkentin uzaklığı gözümde büyüyor çok.Bahçeliye haftaiçi gitmem gerekecek hergün.
    Demetevleri neden tavsiye etmezsiniz?
    binaları genelde eskiymiş,sosyal yapıyı da bilmiyorum.

bahçeliye hergün gidecekseniz batıkent uzak düşer evet günde git gel 2 saatiniz kaybolur.
    demetevlerin hem binaları dediğiniz gibi eski ama önemli olan sosyal yapısı. geçen gün işim düştüğü için gitmek zorunda kaldım.
    demetevler kısaca anlatmak gerekirse trafik fazla kalabalık CO2 oranı fazla genellikle eğitim seviyesi düşük cemaatçi tiplerin daha çok olduğu abaza gençlerin fazla olduğu her türlü it çakalın olduğu vsvs. bir yer. imkanın varsa gez gör öyle karar ver.

• Sagolasın bilgiler için.Batıkentte metroya yakınlık açısından hangi mahalleden veya sitelerden ev tutmak daha uygun olur?
    Emlakçıya para yedirmeden halledebilirim inşallah sahibinden sitesini kullanarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADAMANTIUM

Sagolasın bilgiler için.Batıkentte metroya yakınlık açısından hangi mahalleden veya sitelerden ev tutmak daha uygun olur?
    Emlakçıya para yedirmeden halledebilirim inşallah sahibinden sitesini kullanarak.

kent koop mahallesi
    uğur mumcu mahallesi
    ilkyerleşim mahallesi

bunlar metroya yakın benim bildiğim mahalleler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexdesouza.10 -- 29 Mart 2011; 20:05:50 >
  • Yenimahalle dicemde yeri önemli, girişinden bulursan demettekilerle uğraşırsın, Merkez'den alırsan liseliler sorun değil dersen iyidir, yenimahallede ivedik tarafından al, oğuzlar sok, miralay Nazım bey, Dereboyu sokak, bunların ivedige yakın kısımlarında hayat güzeldir ulaşımda kolaydır. Genelde 3+1lerde kira 700tl den baslar bin tl, 1,2 tl ye kadar cikar, evin kalitesi, çevredeki egitim seviyesi, oda sayısı, isiyalitimi vs etkenlerdir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İzmir'de ev almak
    2 yıl önce açıldı
    Ankara'dan nereden ev alınır.?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • esattan,gaziosmanpaşadan ya da yenimahalle de iyidir sessiz huzurlu olması bakımından tut derim ;)
  • Kira ortalama 500 bir yer arıyorum,çok talep gören yerlerin fiyatı tek kalacak kişi için biraz tuzlu oluyor.
  • Sen gel Keçiören'den tut o zaman medeniyetlerin beşiğidir Keçiören :)
  • keçiörende nerelere bakalım tavsiyeniz var mı
    etlik,incirli,kalaba,karargahtepe mahalleleri merkeze daha yakın görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BDE369A63 -- 29 Mart 2011; 23:08:23 >
  • Ogrenci evlerinin %80 i besevler ve bahcelievlerde kiralarida uygun tavsiye ederim ulasimin kolay olur kizilay 10 dk merkeze yakin yani metro agi gelismis.
  • bahçeli en ideali yürüyerek gidip gelirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmt_mhmt

Sen gel Keçiören'den tut o zaman medeniyetlerin beşiğidir Keçiören :)

• tokiden ev al bence.. o kadar kira ödeyerek tokiden ev alabiliyosun az biraz peşinatla..:) 1+1 ev yeter.. ucuz da olur..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.