Şimdi Ara

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ - Oktay KAYNARCA (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
16
Favori
59.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bölüm iyide senaryo tıkandı aga baksanıza yeni bölüm frangmanına ilyas ile mahmut arasındaki mesele tüm bölümü oluşturacak gibi yani kv deki gibi geniş çaplı bir senaryo yok gibi gözüküyor
  • Tam türk erkegine uygun dizi işte

Simdi bu diziyi izleyip liseye takim elbiseyle tespihle gitmek vardi lan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bölüm gayet iyiydi yanlız bir arkadaşın dediği gibi her olaydan anında herkesin bilgisi var. Haliyle olayı yapanın da adamlarına ağzınızı sıkı tutun örgüt yapmış gibi yaptık demesi saçma oluyor. İlyas Hızır dan bayagi bayagi rol çaldı 2 bölümdür. Yanlız Mahmut u öldüreceksin niye kafasına değilde karnın sıkıyorsun.
    Son olarak konu çok dar alanda kişilerde geçiyor konu tıkanacak gibi. Yada uzun Sezonlar sürmeyecek gibi. ..

• Herşeyi anladım da şahin,ağa nasıl mapusdan çıktı onu anlamadım

• Diziyi ilk bölüm izledim artık izlemiyorum çok büyük bir umutla başlamıştım diziye efsane çakır geri döndü diye ama dizi karı kız mevzusundan geçilmiyor aşk dizisi gibi bizim efsaneden beklediğimiz mafya dizisi ama beklentilerimizi karşılamadı. Belki şuan ilk bölümler olduğu için böyledir ileride bu senaryo değişirse rahat 10 sene sürer.

Edit: Diziye Memati'de girerse tadından yenmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mavi Buz -- 7 Ekim 2015; 11:26:09 >
  • Troller basmış yine. Ulan Medcezir'de fıstık gibi kızları izleriz ılık derler. Bunu izleriz Türk erkeğine uygun deyip barzoluğu ima ederler. Söyleyin la ne izleyek ? Dizi yine 1. olmuş daha da tutamazlar.
  • İlk mesaj 11 eksi almış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eşkiya yine açık ara 1. reytinglerde

gsli liseli amacın ne lan senin, burada kendi dizinin reklamını yapınca boyun mu uzuyo

alt tarafı sidikli, donunda bi karış .ok olan bir izleyicisin işte. senin izLEDiğin diziden bizene

burda bulunma amacın ne, senin .oklu donunda izlediğin diziden bizene? paramı veriyorlar lan sana reyting için velet

gsli liseli
  • Tamam diziyi izliyorsunuz da reyting takip etmek sidik yarıştırmak takım tutar gibi tutmak nedir onu anlamadım

• MABLC kullanıcısına yanıt
    Reytingi ilk haftalarda takip ederim genelde. Tutup tutmayacağını az çok anlayınca bırakıyorum reyting takibini. Diğer arkadaşlar trollere nispet yapıyor sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: MABLC

Tamam diziyi izliyorsunuz da reyting takip etmek sidik yarıştırmak takım tutar gibi tutmak nedir onu anlamadım

veletin biri geldi trollük yapıyor işte
  • AB
    1 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ ATV 2015-10-06 20:43:50 23:36:06 DIZILER 8.65 21.51
    2 O SES TURKIYE TV8 2015-10-06 20:42:14 23:16:19 EGLENCE 6.08 14.58
    3 ASK YENIDEN FOX TV 2015-10-06 20:59:02 23:34:06 DIZILER 6.08 14.92

TOTAL
    1 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ ATV 2015-10-06 20:43:50 23:36:06 DIZILER 8.16 21.3
    2 ASK YENIDEN FOX TV 2015-10-06 20:59:02 23:34:06 DIZILER 5.72 14.88
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozcan

AB
    1 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ ATV 2015-10-06 20:43:50 23:36:06 DIZILER 8.65 21.51
    2 O SES TURKIYE TV8 2015-10-06 20:42:14 23:16:19 EGLENCE 6.08 14.58
    3 ASK YENIDEN FOX TV 2015-10-06 20:59:02 23:34:06 DIZILER 6.08 14.92

TOTAL
    1 ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ ATV 2015-10-06 20:43:50 23:36:06 DIZILER 8.16 21.3
    2 ASK YENIDEN FOX TV 2015-10-06 20:59:02 23:34:06 DIZILER 5.72 14.88

ağır fark atmış eşkiya

çekemeyenler anten taksın münasip yerine
  • Bu adamın girdiği tüm projeler tutuyor arkadaş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeoMatrix

Bu adamın girdiği tüm projeler tutuyor arkadaş..

aslan akbey gelsin

daha da artacak reytingler

bak mesajlara herkes bekliyor adamı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witsel

fragmana bak , bu dizi reyting rekorı kırmıcak da hangi dizi kıracak

ama dur dur yukardaki liselinin dizisinde, opuserek,seviserek reyting almaya calısıyorlardı dimi ask dizisiymis. resmen sevisme dizisi onlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzaylı Yaratık -- 7 Ekim 2015; 14:01:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ribas7

ya arkadaşım tamam öyle olsun senin istediğin olsun da senin sürekli buraya saçma sapan mesaj atma sebebin ne

foruma baktım da bunların dizisinin konusu bile yok heralde

yavrucağız böyle hit konuda popülerlik peşinde işte

e böyle kral dizinin konusu da böyle hit olur tabi, reytingleri altüst ettik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzaylı Yaratık -- 7 Ekim 2015; 14:37:01 >
  • arkadaşlar sizlerden ricam gslicocuk u bloklayın ben mesajlarını görmüyorum ama adam güzel trolluyor sayenizde.

Film dışında adamı konuşur olduk bence onun reytingi aşk yenidenin reytingini bile geçti
  • Dizi ile ilgili kıymetli yorumlarınızı merak ediyorum giriyorum bakıyorum dizi ile ilgili konuşan yok.
    Hakkaten bir tane ne iduğu belirsiz kendi deyimiyle çocuk tüm konuyu sabote etmiş onun yönlendirmesiyle gidiyor konu. Ayıptır. Bu sitenin yöneticileri zaten sıkıntılı, bir de boyle insanlara prim vererek aklınca forum reytingi yapıyorlar. Yapmayın. Böylesini uyarın tekrarlıyorsa şutlayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Orijinalden alıntı: Kenshi

quote:

Orijinalden alıntı: PHI

quote:

Orijinalden alıntı: GLODIO

jeneriği izlemedin mi? Pana film + Raci Şaşmaz sana ne ifade ediyor?

Hadi ya. Hiç görmemiştim teşekkürler! Aynı yapımcı aynı şirket olunca aynı oyuncuları aynı karakterlerde aynı repliklerle mi yapmak lazım? Çok orijinal bir fikir tebrikler.

Lüzumsuz muhalefete gerek yok. Dizi gayet iyi ilerliyor, kadro da iyi, oyunculuklar başarılı, hikaye idare eder.

Muhalefet değil, fikir. İzlemeye ben de izliyorum, şans veriyorum diziye. Eleştrdiğim nokta kendini taklit etmeleri. Aradaki fark önemli.

Hey gidi Phi zamaninda Kurtlar vadisini yorumlardik simdi bu diziyi

Yukarida arkadas bahsetmis Kurtlar vadisindeki Cakirin Polat gelene kadar olan yasami anlatilabilirdi.Cunku kurtlar vadisi ilk bolumunde konseyin gozune giriyordu.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.