Şimdi Ara

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ - Oktay KAYNARCA (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
16
Favori
59.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dizi sürükleyici devam ediyor. Çizgisi bozulmazsa sezon sonunu çok rahat görür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boş bölümdü Metres muhabbetleriyle bölümü bitirdi adamlar.
  • zamanında kurtlar vadisinde , çakır polatın önüne geçiyor diye çakırı yediler , umarım bu seferde aynı şekilde oktay kaynarcanın önüne geçmesin diye ilyası yemezler , ve selimin kardeşi ölmeyecek bana göre , bölüm aksiyon olmasada yinede izlettirdi kendini , dizi iyii gidiyor fakat , şu enişte ve karısı bide mübeccel diyen kadın diziye yakışmıyor umarım en kısa sürede gönderirler diziden .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeylerBeyi35 -- 13 Ekim 2015; 23:52:25 >
  • Bana dialog lazım onlarda efsane

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .Meraxes. kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle oluyor, maalesef dizilerin süresinden kaynaklı çıkıyor bu sorun. Daha kısa daha öz yapılmalı bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Constantine

Aynen öyle oluyor, maalesef dizilerin süresinden kaynaklı çıkıyor bu sorun. Daha kısa daha öz yapılmalı bence.

ozaman da reklam alamıyor kanal da bu şekilde kendini düşünüyor işin özeti bu kısa olursa kanal reklam alamaz
  • Bölümü internetten izledim şimdi, ne yalan söyleyeyim şu an için favorim İlyas. Dizi iyi güzel ama bu bölüm resmen kadınların muhabbetiyle geçmiş, internetten izlediğim için kadınların olduğu kısımları atlaya atlaya izledim, bölüm yarım saatte bitti.
  • Çok eşliliği özendirme olayları haricinde fena gitmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozcan -- 14 Ekim 2015; 15:03:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MichealCorleone

Şu Oktay Kaynarca'yı yıllardır elinde silah olmadan göremedikHayır adam kötü oyuncu'da değil niye böyle dizilerle harcıyorsunuz kardeşim

Karı koca sitcom dizisinde oynadı
  • Sürekli kadınlar ön planda böyle giderse tutmaz bu dizi.

• Bu babaanne karakterini öldürmek istiyorum bu kadar tiksinç bir YOBAZ MODELİ OLAMAZ !!!!!
  • Dizi bence harika ilerliyor. Tek sıkıntı Reis'in yanlışlarını ısrarla savunması. Ne demek yani istediğim kadından çocuk yaparım. Meryem de çıksa dese istediğime veririm ben de o zaman oldu mu yani
  • aslan akbeyi bekliyorum ben

reytingler ozaman daha da artacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rollerbob

Bu babaanne karakterini öldürmek istiyorum bu kadar tiksinç bir YOBAZ MODELİ OLAMAZ !!!!!

+1

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mahmut ölmicek dicektimki İlyas vuruluyor fragmanda.
  • İlyas'ı vurması için Ünal,Mahmut'u ayarlamıştır İlyas çelik yelek giymiştir ölmeyecek kesin. Ondan sonra ödeşmiş olurlar her şey normale döner. Gerçi senaristler Şahin Ağa'ya çok acayip hüküm verdirtti. Şimdi olayları tahmin etmek de kolay değil
  • İlyasta çelik yelek vardır bişey olmaz ona.

Çakır da Mahmutu Selimi yanina cekmek icin oldurmez.

• Tipi Ahmette sürekli çelik yelek var.Herif sürekli mont la geziyor. Dadaş

• quote:

Orijinalden alıntı: alpmirza

Dizi bence harika ilerliyor. Tek sıkıntı Reis'in yanlışlarını ısrarla savunması. Ne demek yani istediğim kadından çocuk yaparım. Meryem de çıksa dese istediğime veririm ben de o zaman oldu mu yani

Dizi bence de ana konu ve ana erkek karakterler çerçevesinde çok iyi gidiyor ama o kadar çok doldurmalık, gereksiz sahne var ki; izleyesim kaçıyor yani zevki kaçıyor insanın. Kadın muhabbetlerini çıkarsak dizi gerçekten çok iyi, eski KV'deki gibi raconlar, diyaloglar falan hoşuma gidiyor da işte bu kadın muhabbetleri işin cılkını çıkarıyor. Bir de bu Servet karakterini sırf komedyen olduğu için ara sıra komiklik yapsın diye koymuşlar ama olmuyor yani çok zorlama bir karakter. Servet'i oynayan şahsı severim güzel bir komedyendir ama bu diziye olmuyor veya illa koyacaklarsa başka bir şekilde koymalıydılar bu diziye, sonuçta ana konu olarak Servet aslında silahları üreten kişi yani aslında önemli bir rolü var ama komedyen olduğu için ezik bir durumda şu an.

• dizi iyi güzelde

masadaki adamlar çok güçsüz. devlet herşeylerini biliyor. adamlar osursa devlet onu bile bilecek nerdeyse

bukadar güçsüz bir konsey olmamalı çok saçma

kurtlar vadisindeki konsey nasıldı
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.