Şimdi Ara

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ - Oktay KAYNARCA (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
16
Favori
59.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sağlam bölüm olmuş 8.bölüm ama artık Anne, Metres ve Teyze kızı midemi bulandırdı. Bu nedir arkadaş böyle. Anne desen zaten takmış at gözlüğünü, teyze kızıyla metres ayrı gıcık Bu arada annenin yanında durup herşeyi anında yetiştiren karıyla o Mübeccel denen karıya da
  • 1. bölümden başladım izlemeye gerçekten efsane adam bu Oktay Kaynarca, Yaşlandıkça Bardd Pitt oluvermiş.
  • Unalmis pehhh savaslari baslatip bitiren adama bak !!.cemal " kan davasi bitti artik yapilan hareketi kendime sayarim" diyen ünalin yaninda herkese tehtid saydiriyor bizimnunalin eli agzi armut topluyor . ilk bolumdeki gibi parcalasana kafasini masada. eski baronun yaninda birak tehtidi ses yukselmezdi be .ben ide bu özer beyi anlamadim. Adam avukatmi ( eski kvde nevzatti) tetikcinmi ( eski kv de testere idi) arkadasinmi? ( eski kvde kilicti ) ...casttan kisalim diye pintilik edip bu 3 unu ingiliz anahtari gibi 1 karaktere sigdirmaya calismislar olmamis boş kalmis ..is hayatinda herseyi azar azar bilen bir adam birseyi tam olarak yapamaz bu 3 ünü yapabilse berbere gidip o uzun saclarina fön cektircek vakti bulamaz nefes alamazsin nefess !!!zaten bide bebek yuzlu . Yahu bumu tetikcin. kılıc gibi eli yuzu yara sert mizaçlı bir adam bulamadinizmi. Herseyi gectim adam patronunun yaninda bacak bacak ustune atiyo sen diye hitap ediyo falan cok labali işler

Kurtlar vadisinde barona ulasmak zordu testereyi gectim . baronun sag kolu kilica bile ulasmak zordu 3 adami vardi en eski calisani 20 yillikti. giriste ust aramasi yapilirdi toplantidan once salon aranırdi. Dinlemeye karsi jammer jipler frekans dagitici olurdu . bu ne yahu mahalle konseyi olmuş dinleyen dinleyene.şimdi o silah patladi ya demekki unala isteyen sıkar kafasina.guenlik 0 Kimsenin ne korumasi var ne biseyi tek basina dolasiyolar heryerde. Konseyden umidim vardi bari dedim 2 adam vardi hic konusmayan , ulen dedim bunlar insallah laz ziya agir top çıkar. Uyusturucu ve baska islere bakiyolar ondan silah mevzularina katilmiyorlar ilerki bolumlerde bi flash back yapip ekmek cikartirlar bunlardan derkene çattttt!! bi bolumde sinek gibi ezdiler herifleri ya laa!!! Yani bu diziyi dizi yapan konseydir konsey ne kadar guclu olursa dizi okadar guclu olur.reyting 1. Diye rehavete girmesinler Eski gunlerin hatrina izliyoruz . ins duzeltirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemturk -- 30 Ekim 2015; 6:44:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu konseyle olmaz arkadaş. KV nin en başındaki konseyi hatırlayın !!!

Çakır da İlyas da on numara adamlar. Yalnız, KVP de ki gibi olmasın. Değisuk değişuk düşmanlar, kahraman tek ve yek. Yöntemler aynı ! Savaşlar aynı ! Olmaz. İlyaslı, vehbili, enişteli, civcivli olsun da. Az biraz kadın-erkek ilişkisi, aile, saygı, sevgi de olsun da. ( Zaten dizi de en iyi yaptıkları budur da )

Bence, burada hakettikleri ağır düşmanlar da eksik... O nedur öyle baba diye masaya oturttuğun 2 adam, sabahına yerlerde. Boyle konsey mi olur ? Boyle baba mı olur ? Nerde laz ziya ? nerde kılıç ? Düşmanın da iyisu lazum. Geturun da bu adamlari ... Mahmut falan kimdur gardaşım ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: realpride

Bu konseyle olmaz arkadaş. KV nin en başındaki konseyi hatırlayın !!!

Çakır da İlyas da on numara adamlar. Yalnız, KVP de ki gibi olmasın. Değisuk değişuk düşmanlar, kahraman tek ve yek. Yöntemler aynı ! Savaşlar aynı ! Olmaz. İlyaslı, vehbili, enişteli, civcivli olsun da. Az biraz kadın-erkek ilişkisi, aile, saygı, sevgi de olsun da. ( Zaten dizi de en iyi yaptıkları budur da )

Bence, burada hakettikleri ağır düşmanlar da eksik... O nedur öyle baba diye masaya oturttuğun 2 adam, sabahına yerlerde. Boyle konsey mi olur ? Boyle baba mı olur ? Nerde laz ziya ? nerde kılıç ? Düşmanın da iyisu lazum. Geturun da bu adamlari ... Mahmut falan kimdur gardaşım ...

daha öncede yazmıştım

dizinin en büyük eksiği konsey

herşeyleri devlet tarafından dinleniyor, isteyen istediğini keklik gibi avlıyor

biraz ağırlığı olması lazım bu işlerin

• Şahin Ağa'nın oğlu reha gerçekte Arda Turan'ın kardeşiymiş ya duyunca çok şaşırdım
  • Lan her on yorumun 5i karı kız sahneleri var vs. Önce terbiyeli konuşmayı öğrenin. Sonra beğenmiyorsanız izlemeyin. Sanki sadece erkeklere yönelik dizi

• Cemali bizzat Ünal kendi eliyle öldürdü yada Özer vurdu.Dikkat ederseniz masanın daimi üyeleri Hızır, tipi Ahmet , Selim ve iriyari biri adı aklıma gelmedi şuan.Digerleri 3-5 bölümlük sıra Savaş ta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LENCER -- 31 Ekim 2015; 7:45:01 >

• 9.Bölüm Fragmanı. İyi seyirler.
  • Bozmalarsa güzel dizi. Ama şu son andaki en heyecanlı yerini sona bırakmaları hiç iyi olmuyor.
  • Daha önce fırsat bulup izleyememiştim, şu anda başlardayım dizi güzel gidiyor.
  • Oha,neler olmuş öyle

• Godfather filmindeki sahne geldi aklıma ne yaptı öyle
  • Alparslan bir giriş yaptı pir giriş yaptı. Efsaneydi sahne.

• beyler başını kaçırdım

noldu söyleyin yav merak ettim
  • Müthiş giriş yaptı.
    Alparslan = Polat Alemdar..
    Açık ve net

Çok iyiydi vallahi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tiesto188 kullanıcısına yanıt
    Aksiyonu Alparslan yapmış anlayacağın

• alparslanı beğendim ilk defa izliyorum baştan izlemeye gerek var mı da
  • quote:

Orijinalden alıntı: 44 plaka

Aksiyonu Alparslan yapmış anlayacağın

çok merak ettim valla

gece hemen başını izlemek istiyom, şimdi devam ediyoz diziye
  • dizi çok güzel gidiyo

1.favorim kurtlar vadisi

2. eşkiya
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.