Şimdi Ara

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ - Oktay KAYNARCA (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
16
Favori
59.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi fragman dahada karıştırdı işleri , cemal sıkmış fragmana göre heralde alparslana

işin yoksa öbür haftayı bekle
  • Cemal alpaslana sıktı beyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fragmandan anlıyoruz ki alparslan vurmuş cemali
  • ulan öyle bir fragman verdiler ki

cemal mi sıktı alparslan mı belli değil

cemal sıktıysa, ünal niye çakıra savaş açsın?

ben alparslan sıktı diyorum
  • Fragmanın son sahnesinde ünal'ın yanına gitmiş ya konuşmaya aklıma tombalacı çakır olayı geldi önce özür diletip sonra yatın adresini verdiği efsane bölüm
  • ünalın kızı alparslanı öldürdün mü diye soruyor. demek ki alparslan birşey yaptı
  • Beyler direk sorayım izlenir mi ? Güncel durum nedir ?
  • Apo cemali kevgire cevirdi
    Dizide ilyas olmayinca dizi sifir
    Teyze kizi koca kari ve zeyno bunlar diziden cikmali her ne akdar dizide ilyasi hizir sahnelerini sevsemde bu teyse kizi felan olaylari beni diziden soguttu haftayada boyle olursa kesinlikle tvden izlemeyecsgim sadece belli sahneleri internetten izleyecegim

Dizide nevzat aktif olmali sermet mi neuyse biri patlatsi nbunu pala on planda olmali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Francis J. Underwood

Beyler direk sorayım izlenir mi ? Güncel durum nedir ?

hemen otur ve izle
  • Bölümde tek hoşuma giden Hızırın Kızının Metrese söyledikleri ve ardından annesinin metresin boğazını güzel bir şekilde kavramasıydı.. Acayip zevkliydi, bir dizide bir karakterden bu kadar nefret ettiğimi farkettim sanırım Onun dışında fragmanda Hızırın anası nazlı ...... na destek çıkıyor. 2 side bir şekilde ölse de şöyle keyifli keyifli dizi izlesek..

Ekleme: Teyze kızımıdır nedir onu es geçmişim mümkünse oda arada kaynasın.. Bir dizide 3 tane sinir bozucu karakter çok fazla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 27 Ekim 2015; 23:46:02 >
  • Alpaslan,o mübeccel ve uyuz kocası servet defolup gitmeli ...
  • Sanırım Hızır'ın karısına ısınamayan bir ben varım. Ben metres tarafını tutuyorum. Öyle kari bende olsa ben de pi saniye turmam evde da.

Soğuk nevale. Hep bir kasvet, buz gibi bir hava.
    Ayrıca metresin boğazını sıktığında da iyice kıl oldum. Nazlı haklıydı o tokatı atmakta.
  • Kurtlar Vadisinin son dönemlerdeki performansının düşmesi üzerine yapılan bir dizi gerek konu gerek oyunculuk açısından kaliteli bir dizi. Yapımcıları kardeş olmasa aynı güne koyulur diye düşünüyorum. Tabikide Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Kurtlar Vadisini silip atardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurtlar Vadisinin son dönemlerdeki performansının düşmesi üzerine yapılan bir dizi gerek konu gerek oyunculuk açısından kaliteli bir dizi. Yapımcıları kardeş olmasa aynı güne koyulur diye düşünüyorum. Tabikide Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Kurtlar Vadisini silip atardı.

• Son iki haftadir cok saglam bolumler oluyor efsane bitiyor.Bu hafta kari kiz isini de biraz azaltmislar cok guzeldi.Tvden izleyin boyle dizilere destek vermek lazim.Yoksa ayni kiz ve erkek oyuncularin her sene bir dizide is pisirdikleri vicik vicik sacma sapan diziler izlemeye devam edersiniz.Evde 2 tv acik hemde netten aciyorum sesini kapatip.Full destek veriyorum :D Haftada bir acip izleyecegim bir dizi salidan saliya tvyi kuruyorum izleyip kaldiriyorum.

Dizi ve seyirci iyice oturduktan sonra unalin arkasindan baronlarin dunyasina istihbaratcinin arkasindan da istihbarat dunyasinin derinliklerini acilinip hikaye genisletilebilir.Abdulheyi biraz aktif ve agirlastirmalari lazim sokak serserisi gibi suan amele gibi :D

Bu arada karisinin metresini tokatladigi sahne de nefisti.Biraz yavandi kiza tokati vurunca sen kimsin lan deyip elinin tersiyle lap diye tokati koyup kanepeye yaydiktan sonra girtlagina yapissaydi daha etkileyici olabilirdi xd

Su fragmanlara da bi ayar cekmeleri lazim ya bolumun sonunu veriyo ya cevabini veriyor.Alpaslani oldurdun mu demesi alpaslanin cemale siktigi anlamina geliyor.

• yalnız Alpaslan o silahı nasıl soktu oraya o vurduysa? arama yapılmıyo mu?

şu konsey yakında kurtlar vadisindeki gibi daha güçlü

ve konseyin arkasındada derin güçler çıkar umarım meydana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiesto188 -- 28 Ekim 2015; 0:42:52 >
  • Fatih211 kullanıcısına yanıt
    Hocam boş yere 2 tv'den açıp elektrik faturanızı şişirmeyin. Eğer evinizde reyting cihazı yoksa dizinin reytingine bir katkınız olmuyor. Sadece evinde bu cihaz olanlar reytingleri belirliyor ve bunların sayısı da sadece 2000 küsür.

O yüzden hep diyorum ya reyting denen şey koca bir yalan. Türkiye'nin ne izlediğine sadece 2000 küsür kişi karar veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

Son iki haftadir cok saglam bolumler oluyor efsane bitiyor.Bu hafta kari kiz isini de biraz azaltmislar cok guzeldi.Tvden izleyin boyle dizilere destek vermek lazim.Yoksa ayni kiz ve erkek oyuncularin her sene bir dizide is pisirdikleri vicik vicik sacma sapan diziler izlemeye devam edersiniz.Evde 2 tv acik hemde netten aciyorum sesini kapatip.Full destek veriyorum :D Haftada bir acip izleyecegim bir dizi salidan saliya tvyi kuruyorum izleyip kaldiriyorum.

Dizi ve seyirci iyice oturduktan sonra unalin arkasindan baronlarin dunyasina istihbaratcinin arkasindan da istihbarat dunyasinin derinliklerini acilinip hikaye genisletilebilir.Abdulheyi biraz aktif ve agirlastirmalari lazim sokak serserisi gibi suan amele gibi :D

Bu arada karisinin metresini tokatladigi sahne de nefisti.Biraz yavandi kiza tokati vurunca sen kimsin lan deyip elinin tersiyle lap diye tokati koyup kanepeye yaydiktan sonra girtlagina yapissaydi daha etkileyici olabilirdi xd

Su fragmanlara da bi ayar cekmeleri lazim ya bolumun sonunu veriyo ya cevabini veriyor.Alpaslani oldurdun mu demesi alpaslanin cemale siktigi anlamina geliyor.

bro reyting cihazı yoksa pek bir işe yaramıyor galiba tvden bakmak :D

• quote:

Orijinalden alıntı: vozer

Hocam boş yere 2 tv'den açıp elektrik faturanızı şişirmeyin. Eğer evinizde reyting cihazı yoksa dizinin reytingine bir katkınız olmuyor. Sadece evinde bu cihaz olanlar reytingleri belirliyor ve bunların sayısı da sadece 2000 küsür.

O yüzden hep diyorum ya reyting denen şey koca bir yalan. Türkiye'nin ne izlediğine sadece 2000 küsür kişi karar veriyor.

koca türkiyede

100 tane diziyi

sadece 2000 kişi belirliyo ha, sende buna inanıyosun

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.