Şimdi Ara

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ - Oktay KAYNARCA (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
16
Favori
59.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eşkiya dünyaya hükümdar olamaz 7.bölümhttps://www.youtube.com/watch?v=5revk_dOo5A
  • realpride R kullanıcısına yanıt
    Öldürmezler sanırım, önceden tecrübeliler
  • Oktay Kaynarca başrolde diye izlemiyorum , adamı o kadar süre adanalı dizisinde izledim şuanki rolüyle bağdaştıramam diye bu diziyi izlemedim

Dizi süreleri uzun olduğu içinde araya saçma sapan şeyler sıkıştıracaklarını düşünüyorum dizi her ne kadar potansiyeli olsada zaman geçirme sahneleri bayıyor beni.
  • o zaman usta sende benım gıbı yapacan ınt den ızlıceksın ıvır zıvır bolumlerde ılerı sar :D mısal omer baba cıkdı 45 dk ılerı al dızıyı :D
  • aslan akbey ne zaman girer acaba diziye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Constantine

Öldürmezler sanırım, önceden tecrübeliler

Yahu herkes tutturmuş KV'de Çakır, Polat'ın önüne geçiyordu vay efendim bunu engellemek için öldürdüler şimdi aynısını bu dizide yapıyorlar vs. vs... Yahu kardeşim Allah aşkına -herkese söylüyorum- KV'sini nerenizle izlediniz? Açın 97 bölümü en baştan bir daha izleyin. O diizi en baştan zaten Polat ve Polat'ın yaşamı üzerine kurgulanmıştı. Çakır dizide Polat için yükselişinde bir basamaktı sadece. Hatta bana kalsa Çakır'ın çok daha erken ölmesi gerekiyordu ayrıca Çakır'ın ölmesi sürpriz değildi biraz izleseniz ilk bölümleri anlarsınız, çünkü daha ilk bölümlerden (1-20 arası) Çakır'ın öldürüleceğinin sinyalleri veriliyordu. Hatta bence geç bile kalındı o dizide Çakır'ın öldürülmesinde.

Her neyse her şeyi geçtim ama dediğim gibi KV, Polat'ın çevresinde ilerliyordu ana karakter Polat'tı, Çakır değil. Ama işte bu Eşkiya'da öyle değil. Burada direk ana karakter Çakır ve çevresi. İlyas bir Polat değil en fazla Memati'nin biraz daha siyasi (racon olarak) düşünebilen halidir.

• Birde diziye Hüseyin Avni Danyal yada Ufuk Bayraktar gibi isimler eklenirse harika olacak ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: Fatih211

Bu dediklerinin onlar da farkindadir da ama gercekler de var.Mesela kurtlar vadisinden sonra 3-4 tane aksiyon dizi denendi guzel kadroyla baslamalarina ragmen 3 bolumden sonra reytinglerde dustuler.Reytingde tutunamazsan dizi yayindan kalkar bu kadar basit.Dolayisiyla metrestir kari kizdir onlarla beraber mafyatik isleri karistiriyolar ki bayanlar da izlesin.Nitekim ben twitteri falan aktif kullanmama ragmen onemli bir oldugunda basliklara bakiyorum ilk 10`a.Iki haftadir gordugum izleniyor bayanlar tarafindan da.Izlenmese zaten tutmazdi simdiye.Dediklerine katilmamla birlikte stratejik olarak yapimcinin hamleleri normal.Belki bir yerden sonra dizi iyice tutunca azaltabilirler kari kiz islerini.Eski kurtlar vadisi gibi hafif dozda kari kiz isi yuksek dozda aksiyon olayini bir kac ay sonra ancak yapabilirler kitleyi oturttktan sonra.

Dizi şuan için bir şey olacak gibi diye izletiyor kendini. Ancak çok sıkıcı. Özellikle aşk ve kadın sahneleri bunaltıyor resmen. 2 saatlik dizinin 1.5 saati fuhuş-aşk-yasak aşk üzerine kurulu. Yabancı bir ülkede böyle bir dizi 5 bölüm bile olmadan yayından kalkar.

Silahlı çatışma olmasına da çok gerek yok, Kurtlar Vadisi bir ara hiç silah konuşturmadan masa üzerinde aylarca diziyi yükseltti ve bu noktaya getirdi. Sağlam 3-5 oyuncu ile diplomasi üzerinden gitmeyi deneseler de tutacak, aksiyon için de İlyas yeter bu diziye. Oktay Kaynarca eskiden de rol yapamıyordu, artık tamamen bitmiş, zorla oynuyor gibi resmen.

İskender-Şevko-Cerrahpaşalı kardeşler-Memati-Kılıç hatta ve hatta Karahanlı gibi karakterler bu diziye gelsin, dizi reyting patlaması yaşar.

Testere Necmi karakteri ve oyunculuğu harikadır ancak Baron rolünü kaldıramıyor, kızı fln derken o da romantiğe geçti. Karahanlı'yı oynayan kişi daha büyük bir rolde gelip, yeni bir konsey fln derken, harika bir senaryo çıkar, fırsat var, umarım akıllarını kullanırlar.

o şekilde konular işlenmezse evde ailece izlenmez.

bayanlarında izlemesi için aşk meşk koymuşlar bence.

Fakat aldatmak falan abes.

• oktay kaynarca sanki süleyman çakır gibi değil de adanalı gibi oynuyor
  • Kalmış karıların arasına da kalmış karıların arasına
  • ilyas olmus be fragmani izledim oyle gorunuyor
  • https://m.youtube.com/watch?v=x_ZdqKUikJA

Eger olduyse dizi bitmistir. Azicik akillari olsa 5-6 bolum sonra hiziri oldurup ilyasi yukseltirlerdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Unutmayin Fragmanda ne gosterirlerse tersi cikar. polatida tabutta gostermislerdi illuminati tabutu acti kaldirdi kapagi bu ya ruyadir ya kurmacadır ya baska bisey

• şu tarama işini bi güzel yapamıyorlar.dün ki rick reisin taramasını bi örnek alın.adam ne güzel boşaltmıştı şarjörü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dizi çok güzel gidiyor

benim şahsen kurtlar vadisinden sonra en sevdiğim dizi oldu
  • Sıkmaya başladı bence. Artık tv den Aşk yeniden izlicem. Bunuda netten izlerim artık. Son 2 bölümde durağanlaştı dizi
    İlk 5 bölüm çok güzeldi umarım eski havasına döner

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smart Boy -- 27 Ekim 2015; 21:58:34 >
  • Ben bu babaanneye iyice kıl olmaya başladım.

• ooo kiz kavgasi

• kadın mevzusu artık bana baya rahatsızlık vermeye başladı kapattım yarın ileri sara sara izlerim artık
  • süper gidiyo bölüm be

artık omzundan yakalasınlar şunu
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.