Şimdi Ara

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ - Oktay KAYNARCA (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
16
Favori
59.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öncelikle üsluba dikkat, burada her ne sebeple olursa olsun seviyeyi korumak gerekiyor.
    Ek olarak şikayet edilmeyen mesajları görebilmemiz çok düşük ihtimaldir zira her konuya kim ne yazmış tek tek bakabilmemiz mümkün değil.
    Lütfen üye profilini ve şikayetçi olduğunuz mesajlardan bir kaç tanesini bana özel mesaj ile gönderin.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yukarda duruyo 3-5 tane mesajı

profili buhttp://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memid=1909934

mesela bunu yazmış

Şu saçma diziye izleyenler var
    Aşk yeniden varken bu diziyi izleyen zevksizdir

-------------

her hafta bunu yapıyor. her hafta bu başlığa gelip diziye hakaretler savurup, benim dizim en iyi dizi anan zaaa diye trollük yapıyor. daha ne kadar sürcek bu
    benim dizim, sizin dizinin reytingini geçecek zuahha maahua diyor her hafta.
    @Constantine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chris R -- 21 Ekim 2015; 10:16:46 >

• Dizi sürükleyici devam ediyor. Mahmut'u fena oyacaklar içine de badem koyacaklar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chris R kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi bu süreçte bizlerden çok sizlere düşüyor iş, şikayet sistemini kullanmanız gerekiyor.

Akşam bilgisayar başına geçince incelerim mesajları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Constantine

Dediğim gibi bu süreçte bizlerden çok sizlere düşüyor iş, şikayet sistemini kullanmanız gerekiyor.

Akşam bilgisayar başına geçince incelerim mesajları.

tmm kesin incele, haklı olduğumuzu göreceksin
  • bu arada dizi açık ara 1. yine reytinglerde
    bu dizi tutar demiştik

hele yeni oyuncular gelince daha güzel olacak

1. ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ ATV 2015-10-20 20:44:12 23:53:24 DIZILER 8.74 22.37

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chris R -- 21 Ekim 2015; 10:36:08 >
  • civcivın oksıjen alma sahnesı hoştu

polat alemdarın zamanında bazı adamların ısını bıtırmemesınden kaynaklanan aıleden fertlerın ölumleri
    anlasılan bu dızıdede devam edıyor
    hızır mahmuta sıksa ılyas o kursunları yemeyecektı

DIZI SURELERI KISALMADIKCA COK KALITE BEKLEMEKTE YERSIZ

DEXTER,24 SAAT VB CNBC DIZILERI NE BENZER TURK DIZILERI BASLARSA DOGRU YOLDAYIZ DEMEKTIR

MEMIŞHANEYE GIDECEK REKLAM ARASI BILEM YOK,2,5 SAAT DİZİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadircan -- 21 Ekim 2015; 11:59:02 >
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Hapishane gibi 2 ay sonra 3 ay sonra deyip geçebilirler.
  • Ben beğenmedim bu diziyi.

• "Dizide çok fazla kadın sahnesi var, bu diziyi uzun ömürlü yapmaz" tarzında yorumlar var. Ben buna katılmıyorum. Kurtlar Vadisi dizisi açıldığında oflayıp puflayan bayanlar, şimdi EDHO'yu bizden önce açıyorlar...

Ha bana kalırsa full aksiyon bir dizi seyretmek isterim ama Nazlı çıkacak diğer bayanlar kalacak dense o da kabulüm.

• Aman tamamen aksiyondan oluşmasın dizi zaten. Dün akşam ki aksiyonu gördük aynı kurtlar vadisi pusudaki gibi çatışma sahneleri foss. Şu diziden metres muhabbeti kalksa tamamdır.. Deniz Çakır ve Ozan Akbaba olmasa zaten izlenesi bir dizi değil ha birde Şahin ağayı pas geçmemek lazım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 21 Ekim 2015; 13:36:18 >
  • İlyas'ı inş bitirmezler.

Bana göre Alparslan yeni Polat olacak , Memati zaten İlyas - Abdül yerinde aynı zaten

Korktuğum kısım artık Oktay Kaynarca ölmesin sırf bu yüzden , ama planlar böyle

Çünkü Alparslan Polat'a çok benziyor.

Ayrıca Vehbi yani namı diyer Pala biraz ön plana çıksın be çok pasif
  • nasıl be gençler atv diye izlemedim kurtlar vadisi tadındamı ?
  • zotacing kullanıcısına yanıt
    Bu dediklerinin onlar da farkindadir da ama gercekler de var.Mesela kurtlar vadisinden sonra 3-4 tane aksiyon dizi denendi guzel kadroyla baslamalarina ragmen 3 bolumden sonra reytinglerde dustuler.Reytingde tutunamazsan dizi yayindan kalkar bu kadar basit.Dolayisiyla metrestir kari kizdir onlarla beraber mafyatik isleri karistiriyolar ki bayanlar da izlesin.Nitekim ben twitteri falan aktif kullanmama ragmen onemli bir oldugunda basliklara bakiyorum ilk 10`a.Iki haftadir gordugum izleniyor bayanlar tarafindan da.Izlenmese zaten tutmazdi simdiye.Dediklerine katilmamla birlikte stratejik olarak yapimcinin hamleleri normal.Belki bir yerden sonra dizi iyice tutunca azaltabilirler kari kiz islerini.Eski kurtlar vadisi gibi hafif dozda kari kiz isi yuksek dozda aksiyon olayini bir kac ay sonra ancak yapabilirler kitleyi oturttktan sonra.
  • yaa arkadaş millet tutturmuş çok ahlaksızca dizi diye kurtlar vadisi ve diriliş dışındaki hangi dizi ahlaklı baa söyleyin bütün gün evlendrime programlarında ahlaksızlık yerin dibinde
    sonra afyon belediye başkanı kadın erkek ayrı belediye otobüsleri yaptırınca millet yaygarayı koparıyor şeriat geliyor diye...
    bu dizi arkadaşlar dizi eğitici bir belgesel değil eğer etkileniyorsan izleme ya da çocuğun varsa izletme bu kadar basit
  • mmmashm kullanıcısına yanıt
    Dizi karakterinde hata oluyor o zaman da. Şu babaanneleri namazında niyazında, elinde kuran la dindar biri olarak gösteriliyor ama ne hikmetse zinayı da resmen normal birşeymiş gibi göstertiyor. Hata burda. Çok evlilik geleneklerimize de ters olduğu için biraz tepki alıyor. Şimdi bu olaya normal diyenler, bu durumun tam tersi olsaydı yani meryemin 2 kocası olsaydı bide hamile kalsaydı lakabı "o" ile başlayan sözcük olacaktı. Bir örneğini aşkı memnu da gördük.

• Dizi uzun olduğu için kadın işlerini çok karıştırıyorlar ama yapacak bir şey yok süreyi tamamlayamazlar yoksa..

Dizi Çakır üzerine kurulu çıkarıp Alpaslanı Polat yapmazlar. Alpaslan karakteri baya önem kazanacağa benziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chris R

bu arada dizi açık ara 1. yine reytinglerde
    bu dizi tutar demiştik

hele yeni oyuncular gelince daha güzel olacak

1. ESKIYA DUNYAYA HUKUMDAR OLMAZ ATV 2015-10-20 20:44:12 23:53:24 DIZILER 8.74 22.37

ileride dizimiz dahada güzel olacak tam rayına oturunca kadın sahneleri yerine hesaplaşma sahneleri alacak ozaman güzel olacak
  • İLYAS ÖLMESİN YAW.. VALLA GERİSİ BOŞ ...
  • Raci Şaşmaz bu sefer öldürmez Çakır'ı. Oktay Kaynarca'nın KV'deki gibi gözdeyken bir anda kendini hiç edeceği bir projeye dahil olduğunu sanmıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.