Şimdi Ara

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ - Oktay KAYNARCA (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
16
Favori
59.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünkü bölüm güzeldi. Sonunu güzel yapmışlar zaten Toprağın
    konuşmasından öleceği beliydi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Constantine

quote:

Orijinalden alıntı: RocknRoll@

Kurtlar vadisi diye geldik Aşk-ı Memnu çıktı.Romantik mevzular sıkıcı.Kurtlar Vadisinde sadece başrolün aşk hikayesi vardı.Rahatsız etmiyordu.Burda her karakter bir aşk peşinde.Kurtlar Vadisini derinliği bu dizide yok.Konu çok yüzeysel işleniyor.Adam diyor şunu alın hemen alıyorlar.Karşı tarafta kimseyi bırakmadılar bomba patlıyor ,kaza yapıyorlar, vuruluyorlar bunlara bir şey olmuyor.Masa olayı zaten dönme dolap gibi oldu bir döngüye girdiler sürekli aynı şeyleri tekrarlıyorlar.

Bir de son olarak bunlar uyuşturucu olayına karşılar insanları zehirliyor öldürüyor diye.Ama silah dediğin şey zaten direk olarak insan öldürme üzerine kurulmuş bunu sanki çok iyi şey yapıyorlarmış gibi yansıtıyorlar.Kötü örnek iyi örnek olayı değil gerçekten insanlara git mafya babası ol diyorlar.Zamanında Kurtlar Vadisi'nde böyle olduğu için Çakır'ı öldürdüler.

Türkiye'de ki tüm mafya dizileri aynı çerçevede değil mi? Millete enjekte ediyorlar yok raconmuş, bilmem neymiş. Uyuşturucu yasak silah serbest, uyuşturucu yasak düşman ülke ile ticaret serbest, uyuşturucu yasak çoluk çocuk vurmak öldürmek serbest.
    Silah satıcısı melek, uyuşturucu satıcısı şeytan. Kurtlar vadisinde de bu kadar keskin olmasa da aynı ayrım vardı, Ziya ile Hüsrev'di yanılmıyorsam uyuşturucu kaçıranlar. Orada bu kadar net çizgi yoktu burada daha netleştirmişler. Hayır bunu yapan senarist düşünemiyor mu acaba, silah ile ölenler uyuşturucudan ölenlerden daha mı azmış? Savaşlar da ölenlerin sayısı uyuşturucudan ölenlerin sayısından kat be kat fazladır, savaşta da 18-25 arası masum gençler ölüyor, uyuşturucuda da. Bana sorarsanız silah satıcısı daha aşağılık, daha eli kanlı, daha "raconsuz" adamdır net!

aynen hocam kitlesel olarak düşünelim misal suriyedeki savasın bu kadar uzun sürme sebebi , işidin eline kim silah veriyor (kendi fabrikaları olmadıgına göre)

veyahutta şu geçen düşen helikopterimizi vuran malum örgütlü kişinin elinde omuzdan atılan füze SA-18 rus yapımı çıktı..

şimdi böyle kalleşce ölümlere sebep olan silah ticareti yasal ve raconlu delikanlıca bir meslek...ama uyusturucu satmak cıss öcü. ki uyusturucuyu insan isteyerek parasını verir alır zehirlenir ölür. ama savaşta suriyeli karaya vuran bebekler gibi günahsızlar ölüyor.

bu uyusturucu konusu okul önünde öğrencilere satılıyor muhabbetinden dolayı demogoji yapıyo olabilirler belki bu yüzden rtük ve senaristler tarafından yıllardır ambargo yemiş olabilir (eski vadide çakır sadece okul önlerinde satışını yasaklamıştı ) ama , bence silahın daha fazla etkileri olumsuz var hatta alkol bardağını nasıl sansurluyolarsa silahı da sansurlesinlemeleri lazım . 1 bardak viskiden zararsızmış demek ki silah kullanmak ve satmak ..ülkemizin değer yargıları gerçekten bir garip. bişeyi yapıyolarsa ya tam yapsınlar... ya; bu adamlar kötü adamlardır diyip haraç da kesecekler, uyusturucu da satacaklar her haltı yicekler... ya da ; illegal hiç bir şey satmayacaklar ezel dizisindeki ''ramiz dayı veya deli yürekdeki kenan imirzalıoğlu gibi iyilerin dostu kötülerin düşmanı sloganını benimseyip haramsız legal -yasal herkes tarafından sevilen kabadayılık yapacaklar.

bu işin ortası olmaz yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemturk -- 23 Mayıs 2016; 3:13:22 >

• dizi beni sıktı artık

çakır'ın ailesinin kafasını estiğini öldürmesi, hemde masada öldürmesi

e yetti artık, kral çakır olsun, padişah olsun dizi bitsin istiyorlarsa. nasıl olsa masada bile canı istediğini öldürüyorlar

hele o yiğeni olacak liseliyi polat alemdar yapma gayretleri yokmu ah ah...
  • Son bölümü bugün sıkılarak izledim. Toprak in yeğeni görünür görünmez asmalar kesmeler.Madem Toprak ölecekti iki bölüm önce yegen aksiyon yapsaydi.Yunus Selimin bakıcısı maşallahı var.Yakinda masaya oturur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Constantine

quote:

Orijinalden alıntı: RocknRoll@

Kurtlar vadisi diye geldik Aşk-ı Memnu çıktı.Romantik mevzular sıkıcı.Kurtlar Vadisinde sadece başrolün aşk hikayesi vardı.Rahatsız etmiyordu.Burda her karakter bir aşk peşinde.Kurtlar Vadisini derinliği bu dizide yok.Konu çok yüzeysel işleniyor.Adam diyor şunu alın hemen alıyorlar.Karşı tarafta kimseyi bırakmadılar bomba patlıyor ,kaza yapıyorlar, vuruluyorlar bunlara bir şey olmuyor.Masa olayı zaten dönme dolap gibi oldu bir döngüye girdiler sürekli aynı şeyleri tekrarlıyorlar.

Bir de son olarak bunlar uyuşturucu olayına karşılar insanları zehirliyor öldürüyor diye.Ama silah dediğin şey zaten direk olarak insan öldürme üzerine kurulmuş bunu sanki çok iyi şey yapıyorlarmış gibi yansıtıyorlar.Kötü örnek iyi örnek olayı değil gerçekten insanlara git mafya babası ol diyorlar.Zamanında Kurtlar Vadisi'nde böyle olduğu için Çakır'ı öldürdüler.

Türkiye'de ki tüm mafya dizileri aynı çerçevede değil mi? Millete enjekte ediyorlar yok raconmuş, bilmem neymiş. Uyuşturucu yasak silah serbest, uyuşturucu yasak düşman ülke ile ticaret serbest, uyuşturucu yasak çoluk çocuk vurmak öldürmek serbest.
    Silah satıcısı melek, uyuşturucu satıcısı şeytan. Kurtlar vadisinde de bu kadar keskin olmasa da aynı ayrım vardı, Ziya ile Hüsrev'di yanılmıyorsam uyuşturucu kaçıranlar. Orada bu kadar net çizgi yoktu burada daha netleştirmişler. Hayır bunu yapan senarist düşünemiyor mu acaba, silah ile ölenler uyuşturucudan ölenlerden daha mı azmış? Savaşlar da ölenlerin sayısı uyuşturucudan ölenlerin sayısından kat be kat fazladır, savaşta da 18-25 arası masum gençler ölüyor, uyuşturucuda da. Bana sorarsanız silah satıcısı daha aşağılık, daha eli kanlı, daha "raconsuz" adamdır net!

uyuşturucu bazı durumlarda zevk vererek öldürüyor
    silah her durumda acı çektirerek öldürüyor
    dediğin gibi ikisi arasında silah satan diğerinden de beter.

• Böyle efsane bir sezon finali beklemiyordum.

Dikkat spoiler içerir

Alparslanın babası ve özellikle annesi ile ilgili soru işaretleri vardı ama böyle ustaca bağlanacak bir konu beklemiyordum. Bu sene perşembe günü riskliydi ancak bu dizi seneye perşembe günü vadiyi tokatlar.Yeni polatımız Alparslan oldu :)
    Seneye Gürkan Uygun ve Selçuk Yöntem'in de katılması halinde dizi bomba olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-194272510 -- 14 Haziran 2016; 22:50:55 >
  • Boyle mukemmel baglanacak bir sezon finali kesinlikle beklemiyordum. Helal olsun tuyler diken diken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirchade -- 14 Haziran 2016; 22:55:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir ters köşe daha olacak .
    Suzan?
    Alparslan'ın teyzesi?

• bu dizide bile ağliycagim hic aklıma gelmezdi
  • Arkadaşlar kaçırdım da noldu sonunda?
    herkes ağlıyordu falan
  • Ohaaa Meryem ve Çakır vuruldu, sahne duygusaldı..

• Muazzam bölum efsane olmus

• Agladim son sahnede şarkinin etkisi var tabi.d.d

• Alparslanın teyzesi kim anlayabildiniz mi ? Alparslan ismini koymaları hoşuma gitti açıkcası..yalnız oyuncu kalitesi çekiyor dizi
    en iyi oynayan Ünal ardından Hızır ardından Alparsanlan diğerlerinin oyunculukları o kadar iyi değil.Ünal karakteri giderse diziden dizinin kalitesi bayaa düşer.Diziye Selçuk yöntem girse çok güzel olur hem kaliteli oyuncu girmiş olur hemde dizeye apayrı bir renk katar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Numara

Alparslanın teyzesi kim anlayabildiniz mi ? Alparslan ismini koymaları hoşuma gitti açıkcası..yalnız oyuncu kalitesi çekiyor dizi
    en iyi oynayan Ünal ardından Hızır ardından Alparsanlan diğerlerinin oyunculukları o kadar iyi değil.Ünal karakteri giderse diziden dizinin kalitesi bayaa düşer.Diziye Selçuk yöntem girse çok güzel olur hem kaliteli oyuncu girmiş olur hemde dizeye apayrı bir renk katar.

Nazli olabilir

• finaal çok fena oldu be , ulan oktay kaynarca yaşlandıkça daha usta , yakışıklı bi oyuncu oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: misafirmemo

quote:

Orijinalden alıntı: 4Numara

Alparslanın teyzesi kim anlayabildiniz mi ? Alparslan ismini koymaları hoşuma gitti açıkcası..yalnız oyuncu kalitesi çekiyor dizi

Nazli olabilir

İyi ki senaryo emin ellerde

• Ben finalin son sahnesini beğenmedim zira bir çocuğa "senaryo yaz" deseler final için buna yakın bir şey yazardı. Dizinin kafa oyuncularını vurdurup, kırdırıp sezon finali yapmaktan ne zaman vazgeçecek acaba Türk senaristler. Her ikisine de hiçbir şey olmayacağını bildiğim için ne heyecanlandım, ne de hüzünlendim. Lakin geçen koskoca 1 sezonun ardından şunu net olarak söyleyebilirim ki; eğer bu dizi bir efsane çıkardıysa o tartışmasız İlyas Çakırbeyli'dir.

Çoğu kişinin aksine dizide en beğenmediğim karakter Alparslan. Bana göre fazlaca zorlama kalıyor. Muhtemelen böyle düşünme sebebim oyuncunun oyunculuğunu beğenmemem..
  • quote:

Orijinalden alıntı: CEO

Ben finalin son sahnesini beğenmedim zira bir çocuğa "senaryo yaz" deseler final için buna yakın bir şey yazardı. Dizinin kafa oyuncularını vurdurup, kırdırıp sezon finali yapmaktan ne zaman vazgeçecek acaba Türk senaristler. Her ikisine de hiçbir şey olmayacağını bildiğim için ne heyecanlandım, ne de hüzünlendim. Lakin geçen koskoca 1 sezonun ardından şunu net olarak söyleyebilirim ki; eğer bu dizi bir efsane çıkardıysa o tartışmasız İlyas Çakırbeyli'dir.

Çoğu kişinin aksine dizide en beğenmediğim karakter Alparslan. Bana göre fazlaca zorlama kalıyor. Muhtemelen böyle düşünme sebebim oyuncunun oyunculuğunu beğenmemem..

ilyasi kuzey guneyden bilirim, cidd3n iyi yol aldi

• Dizinin son sahnesi traş arkadaşlar klasik Türk dizi sezon finali ikisine de bir şey olmayacak bu belli. Sezon finalinin en şoku Alparslan olayıydır süper bağlamışlar gerçekten. Alparslanın teyzesi de önünü açık bırakmışlar seneye yeni bir oyuncu girecek diziye burdan beli ancak teyzesinin Meryemle ne alıp veremediği var bunu bilemiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.