Şimdi Ara

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ - Oktay KAYNARCA (71. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.602
Cevap
16
Favori
59.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Müzik girince hanımla bizde iki donuverdik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hızır diziden ayıralabilirmiş öyle bir ihtimal var Geçen sezon finalinde instagramdan bir gönderi paylaştı sanki veda mesajı veriyordu Oktay Kaynarca

• Dizinin ana karakterinin diziden ayrılması ne kadar doğru olur? Bence ayrılmaz
    @Matt_Murdock
  • Ara sıra YouTube dan izliyorum.Düzenli bir senaryosu yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: isimsiz55_55

Hızır diziden ayıralabilirmiş öyle bir ihtimal var Geçen sezon finalinde instagramdan bir gönderi paylaştı sanki veda mesajı veriyordu Oktay Kaynarca
    onun para kaynağı orası , ki zaten kurtlar vadisi ekibiyle çekilen bi dizi , yönetmen senarist , oktay kaynarcadan reyting alacağını düşünerek ona teklif götürdü , onu bırakmazlar
  • Memati diziye girebilirmis .Abdülhamit dizisinden ayirlmis.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ultrasaray0643

Memati diziye girebilirmis .Abdülhamit dizisinden ayirlmis.
    Süper olur. Reytingleri de kesin arttırır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GK13 -- 12 Temmuz 2019; 14:28:8 >
  • Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Kimsesiz Yaşar Olgun Şimşek geri dönüyor
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonuna bomba transfer. ATV ekranlarında yayınlanan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni sezonda flaş bir geri dönüş yaşadı. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Kimsesiz Yaşar karakterine can veren Olgun Şimşek diziye geri döneceği öğrenildi.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonuna bomba transfer. ATV ekranlarında yayınlanan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yeni sezonda flaş bir geri dönüş yaşadı. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Kimsesiz Yaşar karakterine can veren Olgun Şimşek diziye geri döneceği öğrenildi.

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz çekimlere başlıyor

ATV ekranlarında 5. sezonuna hazırlanan Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz bomba bir haber geldi. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezonda Kimsesiz Yaşar karakteri geri dönüyor. Olgun Şimşek'in canlandıracağı Yaşar Kimsesiz karakteri için yapım ekibiyle anlaşma sağlandı.

Kadın oyuncu aranıyor

Daha önce Deniz Çakır'dan boşalan Hızır Çakırbeyli sevgilisi, eşi karakteri içinde bomba isimlerle görüşmeler yapılıyor. Daha önce Nurgül Yeşilçay'ın adı geçsede Nurgül ve Oktay Kaynarca tiyatro oyunu için biraraya geldikleri öğrenilmişti. EDHO ses getirecek bir kadın transfer için kolları sıvadı.
    www.boxerdergisi.com.tr
    Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Kimsesiz Yaşar Olgun Şimşek geri dönüyor - Boxer Dergisi
    https://www.boxerdergisi.com.tr/eskiya-dunyaya-hukumdar-olmaz-kimsesiz-yasar-olgun-simsek-geri-donuyor-46774

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine 3 bomba transfer var!
    TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında 4 sezon boyunca beğeniyle izlenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 5.sezonu öncesinde yeni transferler var.

Oktay Kaynarca, Okan Akbaba ve Tarık Ünlüoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin yeni sezonu öncesinde Selda Alkor, Naz Elmaz ve Burak Sergen kadroya katılan ünlü isimler oldu.
    Usta oyuncu Selda Alkor en son 2016 yılında Yüzyıllık Mühür dizisinde Dudu olarak ekranda yer almıştı. Sonrasında ise dizilerde görünmemişti.

Naz Elmas, dizilerdeki şanssızlıkları ile bilinen bir oyuncu. Elmas en son Kördüğüm, İstanbul Sokakları ve Bahtiyar Ölmez dizilerinde yer almıştı. Elmas’ın yer aldığı projeler kısa süreli olması ile biliniyor.

Burak Sergen, son dönemin başarılı dizilerinde yer alan isimlerden birisi…

Kara Sevda dizisindeki Galip karakterinin ardından Çukur dizisinde Baykal’a hayat verdi.Geçtiğimiz sezon ise Halka dizisinde İlhan Tepeli karakteri ile ekrandaydı.
    televizyongazetesi.com/eskiya-dunyaya-hukumdar-olmaz-dizisine-3-bomba-transfer-var/1159709

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimsiz55_55 -- 28 Ağustos 2019; 9:31:42 >

• burak sergen ve olgun şimşek çok iyi olmuşşş
  • Artık yönetmen koltuğunda onur tan ve Zübeyr şaşmazda var

• Dizi yeni sezona efsane başladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: isimsiz55_55

Artık yönetmen koltuğunda onur tan ve Zübeyr şaşmazda var
    Onur Tan en başından beri yönetmendi zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Katibim

Onur Tan en başından beri yönetmendi zaten

Alıntıları Göster
    Hayır o değil 2 tane daha yönetmeni var artık biri zübeyr şaşmaz diğerinin ismini bilmiyorum zübeyr şaşmaz var ise raci'de bir şekilde senaryoya müdahale ediyordur
  • hiç izlemedim çok övüyorlar , başlarım diyorum da bölümler çom uzun diye hiç girme diyorum kendi kendime
  • Hizirin yeni evini gerçek hayatta kim kullanıyor acaba?

Arkadaş resmen dağı adama kapatmışlar ,dibim düştü resmen eve.dunya ne zalim.kimisi çocuğunu ısıtmak için fön makinası kullanıp intahar eder,kimisi boğaz manzaralı bahçesi koca dağ olan,kendi yolu yapay gölü olan evde oturur

Dizilerde hep yalılar lüks evler olurda ,bu malikane acayip bişe ya

• Ultrasaray0643 U kullanıcısına yanıt
    Yıllarca alıştığımız evin değişip bir çiftlik evine dönüşmesi çok farklı geldi bana da. Evden kümese golf arabasıyla gidiliyor falan. Ben de çok merak ettim çiftlik kimin..

• En sevdiğim ve tek izlediğim dizi diyebilirim çok seviyorum ama bu sezon iyi başlamadı inş düzelir meftunlar uymadı diziye ayrıca eski ev daha güzeldi daha samimi geliyordu şimdiki ev aşırı lüks geldi bana bakalım yakın zamanda neler olacak
  • Yeni ev olmamış. Soğuk bi havası var.
  • Ünal Kaplan Allah rahmet eylesin.Biraz önce vefat etmiş.

• Allah rahmet eylesin. İyi oyuncuydu. Dizide boşluğu doldurulamaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6970717273
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.