Şimdi Ara

Eskiyen kasayı 500-600 bütçeyle adam etmek için yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam hatta şöyle diyeyim ben pek intel destekçisi degilim AMD'yi tercih ederim bana yine böyle 500-600 bütçeli bir amd sistem söyleyebilirmisin
  • baranarslan B kullanıcısına yanıt
    Vay be emektar kasamı görünce duygulandım hafifİyi kasadır psu değişilip güzel güzel kullanılır.

Soruna gelirsek eğer işlemcinde 4 çekirdeği açıp duruma bir bakmak lazım.Anakartın sitesine girmiyor bakamadım sen deniceksin.Biosa girip menüleri karıştırıp ACC yada Advanced Clock Calibration diye bir ayar var ordan açılıyor all core yazan yere tıklıcan.Acc diye bir menü yoksa anakartın en son bios sürümüne yükselt ( yapmayı biliosan yoksa riskli hiç girme bu işe) Bazı anakartlarda bios güncellemesi ile gelio yada hiç yok.4.çekirdeği açmayı dene mavi ekran yemessen 4.çekirdeği açılmış şekilde işlemciyi zorla aida64 ten sistem kararlılık testi yada prime95 programı ile mavi ekran yiomusun yemiyormusun bak işlemciye voltaj vermen stabilite sağlayabilir gerekirse voltaj ver baktın voltajlada voltajsızda işlemci hiç bir türlü stabil olmuyorsa yeni sistem kurmaya bakarız

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: qaanx

Vay be emektar kasamı görünce duygulandım hafifİyi kasadır psu değişilip güzel güzel kullanılır.

Soruna gelirsek eğer işlemcinde 4 çekirdeği açıp duruma bir bakmak lazım.Anakartın sitesine girmiyor bakamadım sen deniceksin.Biosa girip menüleri karıştırıp ACC yada Advanced Clock Calibration diye bir ayar var ordan açılıyor all core yazan yere tıklıcan.Acc diye bir menü yoksa anakartın en son bios sürümüne yükselt ( yapmayı biliosan yoksa riskli hiç girme bu işe) Bazı anakartlarda bios güncellemesi ile gelio yada hiç yok.4.çekirdeği açmayı dene mavi ekran yemessen 4.çekirdeği açılmış şekilde işlemciyi zorla aida64 ten sistem kararlılık testi yada prime95 programı ile mavi ekran yiomusun yemiyormusun bak işlemciye voltaj vermen stabilite sağlayabilir gerekirse voltaj ver baktın voltajlada voltajsızda işlemci hiç bir türlü stabil olmuyorsa yeni sistem kurmaya bakarız

Hocam karıştırdım biosu yok öyle birşey hiç bios güncellemesi yapmadım e tabi haliyle işlemciye voltaj vermeyide bilmiyorum nedir ne değildir becerebilecegim bişey mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: qaanx

Hocam buldum ilk etapta +200 yazanı yaptım işlemci ısısı 72 lere çıktı şimdi +100 e aldım 54 ile başladı 60 a dogru cıktı

• O kasadan hayır gelmez artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.