Şimdi Ara

Eskiyi çok özlüyorum (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
5
Favori
5.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: enverkeser

Senin bi derdin var.

Nasıl anladın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jrboyd

quote:

Orijinalden alıntı: enverkeser

Senin bi derdin var.

Nasıl anladın?

bişiyden memnun değilsinki eskiyi daha iyi buluyorsun
  • Ya aslında şöyle diyeyim. İçimi tam anlamıyla dökmedikçe "Sorunum bu" diyemeyeceğim. Zira ben de bir sıkıntının içinde olduğumu biliyorum ama adını koyamıyorum
  • Birgün ölmek için hergün yaşıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xe1nt

Birgün ölmek için hergün yaşıyoruz.

Anlamlı
  • jrboyd kullanıcısına yanıt
    Aslında keşke dememek lazım ama işte; keşke demesek..
  • kızlar zengin koca bulunca eskiyi özlemezler
  • quote:

Orijinalden alıntı: CardaQue

Aslında keşke dememek lazım ama işte; keşke demesek..

Demeye devam edeceğiz sürekli, ne yazık ki.
  • Aynen kardeşim aynen. Yaşım 15. Bugün düşünüyorumda,arkadasımı çağırdım gecenlerde Facebookta bırıyle konusuyorum 5 dkya gelırım dedı. Önceden bu 5 Dk üstumu gıyer gelırım, yemeğimı yer gelırım falandı sabah 9 akşam 9 da eve zorla girerdım dışardan gelmezdik eve su içmeye,çiş yapmaya,yanı zorunlu olmadıkça gitmezdik. saklambaç oynardık şimdi sokakda çocuk bile yok terk edilmiş gıbı mahalle.Top oynayan,ağaçtan bişey aşıran yok Wolfteam oynayan ona buna söven şaçma sapan bir nesil var.
    (Bunları demek için küçüğüm evet ama yazayım dedim) Bunlarda geç degil 3 -4 sene önceydi yaptıklarım.
    Not: arkadaşlarlada öyle eskısı gıbı eğlenemıyorum varsa yoksa pc oyunları vs. Önceden ne konuşuyoduk acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

Aynen kardeşim aynen. Yaşım 15. Bugün düşünüyorumda,arkadasımı çağırdım gecenlerde Facebookta bırıyle konusuyorum 5 dkya gelırım dedı. Önceden bu 5 Dk üstumu gıyer gelırım, yemeğimı yer gelırım falandı sabah 9 akşam 9 da eve zorla girerdım dışardan gelmezdik eve su içmeye,çiş yapmaya,yanı zorunlu olmadıkça gitmezdik. saklambaç oynardık şimdi sokakda çocuk bile yok terk edilmiş gıbı mahalle.Top oynayan,ağaçtan bişey aşıran yok Wolfteam oynayan ona buna söven şaçma sapan bir nesil var.
    (Bunları demek için küçüğüm evet ama yazayım dedim) Bunlarda geç degil 3 -4 sene önceydi yaptıklarım.
    Not: arkadaşlarlada öyle eskısı gıbı eğlenemıyorum varsa yoksa pc oyunları vs. Önceden ne konuşuyoduk acaba?

Devir değişti azizim. Adım gibi eminim, daha da kötü olacak...

• Sorun sende dostum acil psikolaga git bence

• Psikolojik destek alsam faydasını görür müyüm sizce?

Ama bunu aileme nasıl söyleyeceğim bilmiyorum. "Sıkıntılarım var" desem, haklı olarak "Ne sıkıntın olacak!? Yediğin önünde yemediğin arkanda" diyecekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gozubuyukomer

Sorun sende dostum acil psikolaga git bence

Tam da bunu sordum, sen mesaj attın.

Gideceğim sanırım
  • Eger biraz da olsa yetenek varsa bu sorunlari kendinde cozebilirsin. Mesela yeni bir hobi bul, hergun gazete al oku. Ne biliyim monoton hayatini degistirmeyi dene ve hayattan zevk al gecmisi unut

• quote:

Psikolojik destek alsam faydasını görür müyüm sizce?

Ama bunu aileme nasıl söyleyeceğim bilmiyorum. "Sıkıntılarım var" desem, haklı olarak "Ne sıkıntın olacak!? Yediğin önünde yemediğin arkanda" diyecekler.

Bence evde arada bır Tv yı pcyı kapa yak mumu kıtap okuyun sonra yer sofrasında yeyin. Yanı geçmişi anımsayın.

Not:bence sonumuz yakın. Çünkü Iyiler azalıcak kötüler artacak.sona doğru.

"Ya şuda iyi çocuk" dedıdığım nerdeyse her kişıden 5/4 ü emin olun keko tarzı adam oldu kimseye yararı yok zararı çok acaba ben mı yanlış insanlarla arkadaş oldum?

• Psikolog için şu handikap var ne yazık ki:

Tamam, derdimi dinleyecek ama işin sonunda ilaç yazıp psikiyatra yönlendirecek ve ben ilaç kullanmak istemiyorum.

Bundan birkaç sene önce gitmiştim ve ilaç vermişti doktor. Ki hiçbir faydasını da görmemiştim. (2 sene filan kullandım o ilacı)
  • quote:

quote:

Bence evde arada bır Tv yı pcyı kapa yak mumu kıtap okuyun sonra yer sofrasında yeyin. Yanı geçmişi anımsayın.

"Ya şuda iyi çocuk" dedıdığım nerdeyse her kişıden 5/4 ü emin olun keko tarzı adam oldu kimseye yararı yok zararı çok acaba ben mı yanlış insanlarla arkadaş oldum?

Benim "Eskiyi özlüyorum"dan kastım senin saydıkların değil ne yazık ki.

• quote:

quote:

quote:

Peki nasıl senin anlatmak istediğin?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Peki nasıl senin anlatmak istediğin?

Eskiden kastım çocukluğum ya da yakın geleceğim. Dört ile on yıl öncesini kapsayan süreç diyeyim. Özlem duyduğum nokta orası.

• Alıntılar uzadı buraya yazayım sormak istediğim o yılların nesi yani özlediğin insanları mi çevren mi giysiler mi yemekler mi?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.