Şimdi Ara

Eskiyi çok özlüyorum (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
5
Favori
5.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: jrboyd

Mesela bunu özlüyorum.. Bu şarkı ilk çıktığında 3 yaşındaydım. Ama sonrasını, yani bi iki sene sonrasını gayet iyi hatırlıyorum. İsviçre'de birçok isviçrelinin dilinden düşmezdi

http://www.youtube.com/watch?v=cKYeODP-Sek

irem mi hatılıyormsun biz orta okuldayken çıkmıştı 8 sene olmuş zaman ne cabuk geçmiş 2011 evlenmiş cocugu bile olmuş 2 gündür sürekli dinliyorum eskiyi hatırlatıyor bana dutgulandım

• LAN PAMPALAR O DEĞİLDE BENİ EN ÇOK GÜLDÜREN DURUM TASO OYNAYACAK ARKADAŞ BULAMAZDIK MAHALLEDE ARKADAŞIN BİRİNİ BULURDUK.TABİ ARKADAŞ DEĞİL ÇAKAL İDİ:)) DERDİ Kİ BANA BİR TASO VER KÖKÜNCE GERİ SANA VERİRİM BORÇ LAN BORÇ OLUM GERİ VERİCEM:))NEYSE VERİRDİK BİR TANE BORÇ TASO ELİMİZDE TASO BIRAKMAZDI HEPSİNİ KÖKERDİ HARBİ MALDIK HA:))ddd
  • Ben de eski sevgilimi çok özledim, eskiyi...Şuan konuşuyoruz, dua edin bana inşaallah tekrar kavuşuruz dostlar.
  • Bende bu başlığın açıldığı tarihi özlüyorum 15 yaşındaydım lise 2 ye geçerken ki yaz tatiliydi 2013 yılının sonlarında bu sene hayatımın en kötü senesi diyordum ama değerini şimdi anlıyorum güzel günlerdi aslında...
  • Eskiyi özlemek herkesden var. 3 sene sonra da bugünleri özleyeceğiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben geçmişe dönmeyi istemiyorum şuan ki hayatımdan da memnun değilim ve muhtemelen gelecektede böyle olacak neyse bakalım

• psikiyatriye git :/
  • Eski yıllar nedense banada çok sempatik ve sıcak geliyor o zamanlar herşey çok iyi hayat çok süpermiş gibi geliyor düşündüğümde...

• Konu açıldıktan sonra üzerinden on sene geçmiş, hâlâ özlem var mı ? :)

• ` quaD. kullanıcısına yanıt

ben girmeyeli bu üniversite sınavlarını aşırı zorlaştırdılar mı? biz sıkı çalışma ile ilk 10 bini rahat görmüştük 3 arkadaş. -içlerindeki en tembel bendim 

• Eskiyi özlüyorsan şuanki halinden çok memnun değilsindir.

• yorumu yazan kisinin 19 yasinda oldugunu gorunce bir gulme geldi sonra 2013te yazdigini gorunce sirtimdan bicaklandim

• hortlatmayın kardeşim :)

• sen ruhunu isviçreli fransız alman italyan melezi dişi şeytanlara satmışsın. senden iflah olmaz. geleceğinde vatan hainliği görüyorum.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.