Şimdi Ara

ESL Fantasy - Worlds Turnuva Menajerlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Buyrun beyler, yeni keşfettim ben de. Worlds'e katılacak takımlardan kendi takımınızı kurup, menajerlik yapıyorsunuz. Oyuncular kapılmadan kapma gibi bir şey var sanırım ben de anlamadım. Ben de kalanlardan kendime bi' takım yaptım. Belki bakıp kurcalamak istersiniz.

Bu konuda ESL Fantasy ile ilgili her halt konuşulabilir, kolay gelsin! 8|

Edit: Kendi takımımdan bahsetmemişim... Açık olan oyuncularla yapabileceğim en iyi takımı yaptım.

Takım adı: Team Only Feed
    Top Lane: Dyrus
    Jungle: Amazing
    Mid Lane: PawN
    AD: imp
    Support: Jay

ESL Fantasy - Worlds Turnuva Menajerlik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fair Burgler -- 14 Eylül 2014; 19:39:37 >

• iyice acayipleşti ya yakında fm gibi oyunu çıkmasın bunun da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Signup closed diyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nyph

Signup closed diyor?

Oyuncular kapılmış olabilir ya, ben de bilmiyorum sistem nasıl işliyor.
  • TOP LANE FAPFAP ABEY
    MİD LANE OXI ABEY
    JUNGUL NİGHTBLU ABEY
    ADC ZEOOOOOON
    SUP KASIMMMMMM

• Takımım Cola, inSec, Bjergsen, Uzi ve Lustboydan oluşuyor. Haydin dostlar şampiyonluğa yürüyelim Takım adı Zalım Gaming bu arada

Edit : Kadro değişikliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tethark -- 14 Eylül 2014; 21:08:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tethark

Takımım Cola, ClearLove, Bjergsen, NaMei ve Lustboydan oluşuyor. Haydin dostlar şampiyonluğa yürüyelim

Başarılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Takımım Cola, ClearLove, Bjergsen, NaMei ve Lustboydan oluşuyor. Haydin dostlar şampiyonluğa yürüyelim

Cola OMG mid lanerı değil miydi?

• seçmek istediğim oyuncular hep kilitli ayıptır.

Top: Looper
    Jungle: Insec
    Mid: Corn
    ADC: Wildturtle
    Support: Lustboy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asterisk* -- 14 Eylül 2014; 20:19:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom87

quote:

Cola OMG mid lanerı değil miydi?

Yok hocam Cool o.

Clearlovela Namei'yi çıkartıp yerine uziyle inseci aldım, A grubundan oyuncu almak çok mantıklı değil bence çünkü uzun maç her türlü avantajlı ve EDG ile White'ın ahq ve DP ile olan maçlarının çok uzun sürmeyeceğini ön görmek için kahin olmaya gerek yok.

Edit : Ha bu arada hocam olay oyuncu kapmak değil, istediğin oyuncuyu alabiliyorsun. Kitli oyuncuların olmasının nedeni gruplar 2 aşama olarak oynanacak, 18-21 Eylül'de oynanacak aşamada A ve B gruplarının maçları yapılacak, C ve D grupları hatırlamadığım başka bir tarihte. Şuanki takımlar sadece ilk aşama için, dolayısıyla A ve B gruplarından olan oyuncular açık sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tethark -- 14 Eylül 2014; 20:16:55 >

•  ESL Fantasy - Worlds Turnuva Menajerlik
  • Achie-DanDy-Bjergsen-NaMei-Lustboy
  • Takım adlarınızı da yazın, merak ettiim!
  • Takımımın adı : NE DIYONUZ
  • hmm oyuncuların cogunu tanımıyorum diye samsung whitedan alabildiğimi aldım supa para yetmedi touch koydum, benden menajer olmaz heralde :D
  • 20.yim şuan, Lol'ün Mourinho'su olucam Sizin nasıl gidiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.