Şimdi Ara

Eşlerinizi Kardeşlerinizi Uyarın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sadece kornaya basti diye aractanmi inilirki orada bayan degil erkek olsa idi gercekten inermiydi.Bunun otesinde size gore luzumsuz hanima gore luzumludur belki.Uyarmis geliyorum diye.Ne olacak caldi ise.

Bosverin bunlari.Siz hic calmadinizmi korna.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadınlar içinde oldukları genel mağduriyet psikolojisi ve arabada olmanın verdiği güven ile aşırı tepkiler verebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

çarpmalık bi durum yok ki hocam onu nerden çıkardınız. arada neredeyse 1.5 arabalık daha mesafe vardı. kaldı ki kadın çıkan arabayı gördüyse yol kapanacağından frene basıp durmak zorunda.

Alıntıları Göster
    Yanlış alıntı yapmışsınız ama ben yine de cevap veriyim durmak zorunda falan değil.Yolda araba varsa beklicek.Kimse kimseye yol vermek zorunda değil.Yolun boşalmasını beklesin yol alıyorsa da adabıyla alsın.

• Otoparkta boş yer ararken “zort” diye parktan çıkanlara bende korna çalıp uyarıyorum.

Bir kere şöyle bir bakıyor, sonra geri vites manevra hazırlığı vs. derken hala arkası ve çevresi boş sanıyor!

Dikkat edip sakin olacaksın, parktan çıkmak için çevrenin boş olduğunu tam olarak bilecek/göreceksin, yolunda ilerleyen değil sen bekleyeceksin...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı olaya şahit oldum

ama adam savcıymış

kadın hakkında hakaret davası açtı

• Kadınlarla sınırlandırmayin ama trafikte cahilde çok acemide

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Lewandowski RL9 -- 7 Mayıs 2018; 20:20:8 >
  • Genelleme yapmam hosuma gitmiyor ama gozlemlerimden biri kadinlar genelde araba kullanirken benim hakkimi gasp edemezler, kadinim diye onume cikamazlar diye bir psikoloji ile araba kullaniyorlar. Bunun sonucu kimseye yol vermeme, her seye kornaya basma ve sinirlenme oluyor.

Mesela bir sokaktan cikicaksiniz yol kalabalik kac kere size yol veren kadin gordunuz, kac kere erkek gordunuz.
    Ya da kimse yol vermedi bir bosluk bulup atladiniz, kadinin onune atlayinca ne yapti, erkegin onune atlayinca ne yapti?

Inanin kadinlar yol vermemek icin daha cok cabaliyor. Bu ornekte de aynisi olmus. Kadin adamin ciktigini gormus ama kimse kadin diye onun yoluna cikamaz o kornaya basar gaza basara hakkini korur ve hakkini korumus. Ya ne olacak iki saniye yavaslasan insanlarda ciksa.

Benim gozlemim bu sekild etbai bir kac yildir uzaktayim o yuzden sartlar degismiz olabilir.
  • Arkadaşlar korna basmanın trafikte bir kaç manası var bence,çoğumuz araç kullanan trafiğe çıkan bireyleriz az çok basılan korna sesinin ne tepkisi olduğunu biliyoruz.kısa korna dat mesela uyarı,selamlama,ben geliyorum,yol verdim geç önüme vb, uzun korna abanır gibi olan, beni göremedin mi, önüme ani şekilde neden çıkıyorsun,süreceğin arabanın vb.kesik kesik dat ise aşağıdayım geldim,yeşil yandı devam et veya telefona bakma yola bak,dükkan veya bir meskenin önüne gelince bir bakar mısın anlamıdır.Saçma bir yazı olmuş olabilir kusura bakmayın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.