Şimdi Ara

Eşlerinizi Kardeşlerinizi Uyarın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese selam. Az önce dışardan geldim. AVM'deydim. Arkadaşlarla araca gitmek için yürürken bir olayla karşılaştım otoparkta. Adamın biri geri geri park yerinden çıkıyor yavaşça. Arkadan bir kadın şoför geliyor bu arada ama aracı çoktan gördü ve ani fren gibi bir durum yok kesinlikle. Ama daaaat diye kornaya asıldı kadın. Adam sinirlendi ilk önce camı açtı el kol yaptı ne kornaya basıyorsun manasında. Kadında yürü yoluna tarzında bir işaret yaptı. Adam indi arabadan kadının arabasına doğru yürüdü camı aç diye işaret ediyor. Kadın korktu açmadı. Arkadaşlarla beraber adamı sakinleştirdik aracına bindirdik. Bana göre adam %100 haklı. Durup dururken daaat diye kornaya basıyor kadın. Sonra ne basıyorsun diyince de korkup camı bile açmıyor.

Bu olay tarzıyla ilk kez karşılaşmıyorum. Daha önce de kadınların gereksiz yere kornaya küfür eder gibi basmalarına çok şahit oldum. Ben ablamı, teyzemi vs. uyarıyorum hep. Sizler de etrafınızda araç süren kadınlara bu tarzda davranmamalarını söyleyin lütfen.
    Ha bir de kadın şoförler otobanda bile yavaş gittikleri halde mutlaka sol şeritte gidiyorlar. Selektör, korna vs. de hiç umurlarında olmuyor. Bu konuda da doğrusunu anlatalım lütfen.

Ayrıca sizlerin de yorumlarını almak isterim. Sizce adam haklı mı haksız mı?
    İyi akşamlar.

• Kadınlar, trafikte erkeklerin anlaşma biçimine sahip değil. Spesifik örnekler hariç kadınlar için bir kural varsa, var. Böyle bir durumda erkek sürücü arkaya doğru araç gelirken ilk önce selektör atar uyarır, hala geliyorsa ufaktan bir korna çalar. Fakat, kadınlarda bu yok. Eğer korna çalacaksa erkeğin küfür edince çaldığı gibi çalar, umursamaz. Sol şeritte 90 ile gider ve arkasında 220 ile birisi selektörle geliyorsa umursamaz çünkü o yolun hız sınırı 90'dır gibi örnekler çoğaltılabilir.
  • Sonuç olarak arkadan aracın geldiğini görüp yavaş yavaş gelmeye devam mı etti?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hic tanimadiginiz bir kisinin, sirf trafikteki bir hataniz veya hata olmasa bile bir eyleminiz sebebi ile size korna calmasini ;

Afedersiniz aile bireylerinize kufur edilmis gibi algilanmasi bence zeka geriliginin en buyuk belirtilerinden biri.

Nedir kardesim kornami caldi, sende cal yoluna devam et.

Adam haksizdir ne yapacakti dovecekmiydi kadini neden? Korna caldi diye. Sozde hosgoru dinine mensubuz yuzde 99umuz ama sorsaniz.

Hayirli gunler

• Özellikle kornaya asılan bir bayansa hiç yokmuş gibi davraniyorum.Ben kadının üzerine yürüyecek kadar hayvan değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Silenforce

Sonuç olarak arkadan aracın geldiğini görüp yavaş yavaş gelmeye devam mı etti?
    Hocam adam arkasına baka baka geliyordu ağır ağır. Kadın da 1. vites hızında ilerliyor. daaat diye kornaya asıldı ben de anlam veremedim ne demek istedi.
  • Bunun aynısını yaşadım ben de, tek fark avm otoparkı yerine sokakta olması. Senaryo aynı, dörtlülerimi yakmış yavaşca çıkıyorum gelen aracı da görüyorum, zaten durmuşum, ama kornasız olur mu, daaaat diye yapıştırdı hanımefendi.

Gıcıklık değil mi, geri gelmeye devam edip tamponuna yapıştım, delirdi arkada 5-6 saniye basılı tuttu herhalde kornaya, sonra devam ettim gittim. Kadın-erkek farkı yok, elin delisiyle uğraşamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 6 Mayıs 2018; 22:4:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tasshelhoff

Hic tanimadiginiz bir kisinin, sirf trafikteki bir hataniz veya hata olmasa bile bir eyleminiz sebebi ile size korna calmasini ;

Afedersiniz aile bireylerinize kufur edilmis gibi algilanmasi bence zeka geriliginin en buyuk belirtilerinden biri.

Nedir kardesim kornami caldi, sende cal yoluna devam et.

Adam haksizdir ne yapacakti dovecekmiydi kadini neden? Korna caldi diye. Sozde hosgoru dinine mensubuz yuzde 99umuz ama sorsaniz.

Hayirli gunler
    Hocam iyi de korna çalmak huzur bozucu bir şey. Ve bunu gereksiz yere yapmak benim de sinirlerimi bozuyor. Asıl Otopark gibi kapalı bir ortamda ortada hiç bir neden yokken kornaya basmak medeniyetsizliğin ve diğer insanlara saygısızlığın göstergesi bence.

Her şeyi geçtim o adamın ya da kadının müslüman olduğunu nereden çıkarıyorsunuz? Yıllardır aynı mevzu "bu ülkenin %99'u müslüman" cümlesini duyarım hep. Var mı bir istatistik var mı bir kaynak? Ben bir kanıt görmedikçe bu ülkenin %99'unun müslüman olduğuna inanmıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kardeşinizi aydınlatın
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Görmemiş olabilir diye kornaya basmıştır.

Bende sokakta ilerlerken önümde ki araba durdu. Sağında park yeri yok, solu kaldirim ve sinyalde vermedi. Bende birini indircek sandım, adam sinyal vermeden soldaki kaldırıma çıkmak için geri gelmeye başladı. Bende abandım kornaya ki iyiki basmışım adam sağ aynasını kontrol etmiyormuş meğerse, yani benden haberi yokmuş.

• Ben 1.vites hızında yol alırken yayaya yol verdiğimde arkadan korna çalanlara karşı zor tutuyorum kendimi.
  • haklı olunca üstüne mi yürümesi gerekiyor. ne olmuş yani bir kornaya bastı diye. trafikte katil olan milletiz.
  • Büyük ihtimalle kadın şöför uyarı için kornaya basmıştır. Beyefendi Buna kızıyorsa hiç trafiğe çıkmayacak.

• Araba geldiği halde kornaya basma gelsin dangalak sana vursun diye tembihleyelim

• Kadınlar, trafikte erkeklerin anlaşma biçimine sahip değil. Spesifik örnekler hariç kadınlar için bir kural varsa, var. Böyle bir durumda erkek sürücü arkaya doğru araç gelirken ilk önce selektör atar uyarır, hala geliyorsa ufaktan bir korna çalar. Fakat, kadınlarda bu yok. Eğer korna çalacaksa erkeğin küfür edince çaldığı gibi çalar, umursamaz. Sol şeritte 90 ile gider ve arkasında 220 ile birisi selektörle geliyorsa umursamaz çünkü o yolun hız sınırı 90'dır gibi örnekler çoğaltılabilir.
  • Kadın uyarmak için basmıştır. Bu kadar da abartmamak lazım. Eğer sövermiş gibi peş peşe uzun kornaya bassa neyse. Eminim o arabadaki kişi bir kadın değil de bir adam olsaydı, bunu yapan adam arabadan inemezdi bile.

• Kornaya bile arabadan inecek hale geliyorsa kullanmasin.

Ayrica kadin degil de 3-4 erkek olsaydi arabada iner miydi acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

Hocam adam arkasına baka baka geliyordu ağır ağır. Kadın da 1. vites hızında ilerliyor. daaat diye kornaya asıldı ben de anlam veremedim ne demek istedi.

Alıntıları Göster
    Arabayı görmesine rağmen neden geliyordu hala ona anlam veremedim.Dikey avm otoparkından çıkarken bende asılırım kornaya aynı pozisyonda.

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

Araba geldiği halde kornaya basma gelsin dangalak sana vursun diye tembihleyelim
    çarpmalık bi durum yok ki hocam onu nerden çıkardınız. arada neredeyse 1.5 arabalık daha mesafe vardı. kaldı ki kadın çıkan arabayı gördüyse yol kapanacağından frene basıp durmak zorunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rena34 -- 6 Mayıs 2018; 23:56:13 >
  • Efective kullanıcısına yanıt
    En kaliteli yorum ve doğru tespit.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zQrba kullanıcısına yanıt
    İşte bu kadar olası bir ihtimal varken hâlâ inadına tamponu yapıştırdım diyen sivriler var. Kim bilir kaç kişi o durduğunu sandığı adamın bir anda hareket etmesiyle vurmuştur parktan çıkana. Gelmişler olur olmaz kornaya basılmaz diyorlar bir de.

• millet tartışmaya bahane arıyor.elemanında erkekliği tutmuş

sanki erkekler aynı hataları yapmıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.