Şimdi Ara

ESO 2.BOSS SANIRIM BOZUK :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eso 2. boss a gidiyorum (ağaç boss tan hemen sonraki) ben cleriğim yanımda gladla beraber

cleriğimin üstü crucible ile alınan tac set takılar vs çok iyi

her seferinde bi yere kadar geliyoruz yaklaşık son %25 oldumu;

mana bitiyo.boss bişiler atıyo ve mana kendini yiyo bitiriyo.

işin garibi bu esnada mana pot basıom mana yükselmio,cleriğin mana veren skili basıom mana aynı

%50 hp ve mana veren 2.000 dp basıom hiçbişey olmuyo,5.000 hp+mana pot basıom yine aynı

nedir bu saçmalık bilen biri yardımcı olabilirmi?

• bossun hpsi %50 den aşağı düştüğünde zehir atmaya başlıyor random partideki herhangi birine atabiliyor bu zehir mananı çekiyor ve üzerinde zehir varken mana basamıyorsun. Tavisyem Rank2 üstü bir clandaysanız pandemiumdaki legion evinden ikinizde 1ertane Multi-fire Cannon Rig alın bunlarada zehir atıyor 4 kişi varmış gibi olacak en azından 2-3 zehirden kurtarır sizi ne kadar hızlı keserseniz o kadar iyi :D bol şans
  • cevabın için tşk ler.zaten 1 er tane large maulti ile giriyoruz yine olmuo:)

anladığım kadarıyla bundan kurtulmanın tek yolu hızlı kesmek o da ancak bu kadar oluyo

daha hızlı kesemiyoruz.yani bu bosu 2 kişi kesemiycez demek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nazgulll

cevabın için tşk ler.zaten 1 er tane large maulti ile giriyoruz yine olmuo:)

anladığım kadarıyla bundan kurtulmanın tek yolu hızlı kesmek o da ancak bu kadar oluyo

daha hızlı kesemiyoruz.yani bu bosu 2 kişi kesemiycez demek.

lol ben clericle solo kesiyorum onu

harbiden cok basit nasil fail oldunuz anlamadim
    mana skili sana gelin mana cost yok eden skilli bas 10 saniye 10 aaniye bosta mana tola 1.5-2k extra manan olucak( bende %20 ye kadar full oluyo)
    solo ise 4k dp at bosa glad ile ise gine at yani :D

pot cdlerini sakin debuff varken harcama rn kotu ap pot ile halleersin abi cok basit bisey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş saol üşenmeyip cevap yazmışsın ama türkçen bana biraz ağır geldi bişey anlayamadım:)
  • ben 3.0dan önce oynuyordum şuan oynamıyorum. Karakterim Sm(Full Coli Gear) ve bi arkadaşım vardı cleric ikimiz giriyorduk esoya tüm bossları kesebiliyoruz. Yanına bi Sm bulursan SMlerde bi stigma 4k mana verebiliyor partideki herhangi birisine. Asıl önemli olan anlık mana dolduran potlar 1400 veya 1900lük satın almaya bak buff geçtiği anda hemen basman lazım. Pvp gearla bile yapılabiliyor arkadaşımda yarı pve yarı pvp gear vardı. Ancak oyunu bıraktığım için 3.0dan sonra eso deneme şansım olmadı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.