Şimdi Ara

ESO TREE BOSS SANDIKLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen gün 3 kişi eso yaptık 2 55 biri 53 lvl(cleric)

ağaç bosu kestik.ilk defa bu bosu kesmiş oldum.ben sanıyodumki bosu kesince bütün sandıklar açılcak

önce arkadaş loot etti bi anahtar verdi açtı sandığı.sonra ben loot ettim bi sandığıda ben açtım

sonra baktık başka anahtar vermiyor.etraftaki sandıklardan ikisini açtık sadece.

şimdi biz bu bosu hızlı kesemediğimiz içinmi bütün sandıkları açamadık

birde ortadaki sandığı açsak dahamı çok relic verirdi.biz nasılsa hepsini açcaz diye ilk onu açmamıştık

• o boss tan pt deki her karakter için 1 tane key çıkıyor onunla küçük kutulardan 1 tanesini açabiliosun fark ettiysen ztn 6 tane küçük kutu var birde bossun oldugu yerde çıkan büyük kutu var o kutuyuda eso nun içerisinde gather yapıla bilen wine lar var belli yerlerde onlardan belli bir sans ile düşüyor eğer o keyide çıkarabilirsen büyük kutuyuda açabilirsin
  • cevabın için tşk ler
  • toplamada çiçekler var onlarda ortadaki kutunun anahtari cika ama ark group ile giriyosan hiç uğraşma değmez o boss pas gecin en son döner kesersiniz isterseniz.
  • Zaman kaybı o boss özellikle RR2 de
  • Genede o boss la ilgili bir taktik verem.
    Group da cleric varsa cleric onlar gelirken holy servat acip attack yapsin. holy servant add attack yapinca add duruyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.