Şimdi Ara

ESOGÜ 2013 GİRİŞLİLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Varsa ESOGÜ kazanan 2013 girişliler burda toplanalım madem. İşletme kazandım ben, hayırlı olsun herkes için.

1-SR8SR / İşletme
    2-Aledis / Endüstri Mühendisliği (İÖ)
    3-arifbuyukisler / İktisat
    4-frambuazdz / Karşılaştırmalı Edebiyat
    5-NamizakeMinato. / Elektrik-Elektronik Mühendisliği (İÖ)
    6-Anubis59 / Jeoloji Mühendisliği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SR8SR -- 7 Ağustos 2013; 21:41:20 >

• Endüstri mühendisliği (iö)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aledis

Endüstri mühendisliği (iö)

Hayırlı olsun :) Liste falan gibi bir şey yapayım madem, belki daha çok kişi çıkar forumdan, iletişim kolaylaşssın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SR8SR -- 26 Temmuz 2013; 23:28:24 >
  • SR8SR kullanıcısına yanıt
    teşekkürler senin de mantıklı da insanlık ölmüş heralde baksana
  • Dgs ile bu yıl fakülteye geçeceğim inşallah.. Osmangazi üçüncü tercihimde var bölüm ışletme eğer çıkarsa yazarım konuya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

Dgs ile bu yıl fakülteye geçeceğim inşallah.. Osmangazi üçüncü tercihimde var bölüm ışletme eğer çıkarsa yazarım konuya
    up
  • quote:

Orijinalden alıntı: SR8SR

up

Alıntıları Göster
    Bende Esogü'de İktisat kazandım arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arifbuyukisler

Hayırlı olsun, aynı fakültedeyiz.
  • quote:

quote:

Hayırlı olsun, aynı fakültedeyiz.

Alıntıları Göster
    Fakülte nasıl bi bilgin var mı?
    Yani güzel mi :D
  • quote:

2 gün önce ordaydım. Üniversitenin en güzel fakültesi diyorlardı, öyleymiş hakikaten hem konum, hem bina olarak meşelikteki en iyi fakülte bence. Tramvayla gidersen üniversite kapısında indiriyor, otobüsle fakültenin önüne kadar bırakıyor. Tramvayla inip yürümek istersen de çok değil 5 dakikaya ulaşıyorsun, mühendisliklerin işi baya zor yukarıda kalıyordu çünkü fakülteleri. İçin rahat olsun yani :) Hatta bir resim çekmiştim onu da koyayım. Fakülte budur:

http://i39.tinypic.com/2qtb881.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SR8SR -- 1 Ağustos 2013; 17:28:12 >

• quote:

quote:

2 gün önce ordaydım. Üniversitenin en güzel fakültesi diyorlardı, öyleymiş hakikaten hem konum, hem bina olarak meşelikteki en iyi fakülte bence. Tramvayla gidersen üniversite kapısında indiriyor, otobüsle fakültenin önüne kadar bırakıyor. Tramvayla inip yürümek istersen de çok değil 5 dakikaya ulaşıyorsun, mühendisliklerin işi baya zor yukarıda kalıyordu çünkü fakülteleri. İçin rahat olsun yani :) Hatta bir resim çekmiştim onu da koyayım. Fakülte budur:

Alıntıları Göster
    Gerçekten güzel görünüyor. Anlattığına göre ulaşımda gayet iyi. :) İyiki burayı seçmişim. :D

• quote:

quote:

Cidden iyiymiş iibf.Biz de mühendisliklerde sürünücez:(

• quote:

Orijinalden alıntı: ElysionMaster

quote:

quote:

Cidden iyiymiş iibf.Biz de mühendisliklerde sürünücez:(

Alıntıları Göster
    ben de karşılaştırmalı edebiyat bölümünü kazandım :D ve eses i kazandığım için çok mutluyum gerçekten güzel şehir :D sizleri de tebrik ederim hepimize hayırlı olsun :D

• quote:

Orijinalden alıntı: frambuazdz

ben de karşılaştırmalı edebiyat bölümünü kazandım :D ve eses i kazandığım için çok mutluyum gerçekten güzel şehir :D sizleri de tebrik ederim hepimize hayırlı olsun :D

Alıntıları Göster
    Ben eem iö kazandim. Varsa kazanan tanisalim
  • quote:

Orijinalden alıntı: NamizakeMinato.

Ben eem iö kazandim. Varsa kazanan tanisalim

Alıntıları Göster
    Buraya bölümünü bildirenleri ilk listeye ekliyorum, varsa aynı bölümde olanlar için iletişim kurmak daha kolay olsun. Hayırlı olsun herkese.
  • quote:

Buraya bölümünü bildirenleri ilk listeye ekliyorum, varsa aynı bölümde olanlar için iletişim kurmak daha kolay olsun. Hayırlı olsun herkese.

Alıntıları Göster
    Nerede kalmayı düşünüyorsunuz????
  • the kings kullanıcısına yanıt
    Ben ev kiraladım ama güzel apartlar da vardı kalmayı düşenenler için. Sera Vip apart mesela, apart arayanların bakmasını öneririm Espark karşısında.
  • SR8SR kullanıcısına yanıt
    Ücretleri ne kadar hocam özel yurtların sen evi kaça kiraladın
  • quote:

Orijinalden alıntı: the kings

Evi 500'e kiraladım ben, apart fiyatları da 450den 650ye kadar gidiyor. Bir önceki mesajda söylediğim Sera vip apart mesela tek kişilik oda için 650 istedi, 2 kişilik oda da 550 ya da 500e düşüyordu fiyat yanlış olmasın. Onun dışında ogü'nün oralarda da apartlar vardı ama onlar da pahalı malesef. Tek kişilik oda için 8500 istedi yıllık, bu söylediğim 2 fiyatın da içinde yemek yok bir de. ev tutmak en mantıklısı gibi geldi bana, güzel apartlar malesef pahalı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: the kings

Evi 500'e kiraladım ben, apart fiyatları da 450den 650ye kadar gidiyor. Bir önceki mesajda söylediğim Sera vip apart mesela tek kişilik oda için 650 istedi, 2 kişilik oda da 550 ya da 500e düşüyordu fiyat yanlış olmasın. Onun dışında ogü'nün oralarda da apartlar vardı ama onlar da pahalı malesef. Tek kişilik oda için 8500 istedi yıllık, bu söylediğim 2 fiyatın da içinde yemek yok bir de. ev tutmak en mantıklısı gibi geldi bana, güzel apartlar malesef pahalı.

Alıntıları Göster
    yaz benide jeoloji müh. özel yurtlar hakkında bilgisi olan varmı ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.