Şimdi Ara

#####ZİRVE ÜNİVERSİTESİ [2015 GİRİŞLİLER]#####

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet var mı Zirve üniversitesine yerleşen ? Tanışalım kaynaşalım.
    Ben hukuk fakültesine yerleştim.

• Hukuk ben de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel.
  • güncel.
  • Oğlum diş hekimliğine.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de hukuk fakultesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ARS46

Sa ben de tıp

Osman sen misin

• Yemekleri iyininde üstünde ama bi hanimeli olamaz , yurduda baya iyi , ama sehirden uzak , antepli olmayanlar icin bilgilendirme xd sigara içme çizgileri var ama kimse iplemiyor , etrafi villalarla cevrili yaninda kucuk carsi denebilecek kafeler vs var xd

• quote:

Orijinalden alıntı: Khanjui

Yemekleri iyininde üstünde ama bi hanimeli olamaz , yurduda baya iyi , ama sehirden uzak , antepli olmayanlar icin bilgilendirme xd sigara içme çizgileri var ama kimse iplemiyor , etrafi villalarla cevrili yaninda kucuk carsi denebilecek kafeler vs var xd

antepte kiz yurdu var mi bildiğiniz acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sofahaha

quote:

Yemekleri iyininde üstünde ama bi hanimeli olamaz , yurduda baya iyi , ama sehirden uzak , antepli olmayanlar icin bilgilendirme xd sigara içme çizgileri var ama kimse iplemiyor , etrafi villalarla cevrili yaninda kucuk carsi denebilecek kafeler vs var xd

Hiç bilmiyorum , ama arastirirsaniz bulunur iyi yurdlar var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sofahaha

quote:

Hiç bilmiyorum , ama arastirirsaniz bulunur iyi yurdlar var

baktim da cemaatin yurdu falan var.cemaat yurtlari hakkinda da kalan tanidiklarim iyi yorum yapmiyo o yüzden soruyim dedim başka var midir diye. teşekkür ederim yine de:)

• güncel.
  • güncel.
  • Gaziantepte özel yurt pek yok olanlarda cemaat yurdu, Üniversiteli kız öğrenci yurdu diye bi yurt var, bi ara arkadaşım kalmıştı, beş para etmez bi yurtmuş ama eve çıkana kadar veya daha güzel bi yer bulana kadar idare edebilirseniz edin, kiralar biraz fazla olsa da (suriyeliler yüzünden) stüdyolar iyidir direk eve çıkmayı düşünebilirsiniz
  • güncel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: havacı27

Gaziantepte özel yurt pek yok olanlarda cemaat yurdu, Üniversiteli kız öğrenci yurdu diye bi yurt var, bi ara arkadaşım kalmıştı, beş para etmez bi yurtmuş ama eve çıkana kadar veya daha güzel bi yer bulana kadar idare edebilirseniz edin, kiralar biraz fazla olsa da (suriyeliler yüzünden) stüdyolar iyidir direk eve çıkmayı düşünebilirsiniz

anladim .peki cemaat yurtlari nasildir biliyo musunuz?

• ne bakımdan mesela konfor açısından gayet konforlu olduklarını duymuştum, mekan olarakta genelde üniversite yakınında veya merkezdeler
  • quote:

ne bakımdan mesela konfor açısından gayet konforlu olduklarını duymuştum, mekan olarakta genelde üniversite yakınında veya merkezdeler

sürekli insanlarin dinsel belletmelerle beynini yikamaya calisiyolarmis giris cikislarda sıkıntı falan yapiyolarmiş öyle söylendi bana. dediğiniz gibi imkanlari acisindan güzel oluyomus yurtlar ama bu dediklerim de oluyomuş

• olur tabiki sonuçta belli bir düşünceye sahip insanların sahip olduğu bir yer, sizin de kendilerinin düşüncesini benimsemenizi istiyceklerdir yoksa burda niye kalıyorsun derler, siz nereyi kazandınız gazü mü? zirve mi?
  • quote:

olur tabiki sonuçta belli bir düşünceye sahip insanların sahip olduğu bir yer, sizin de kendilerinin düşüncesini benimsemenizi istiyceklerdir yoksa burda niye kalıyorsun derler, siz nereyi kazandınız gazü mü? zirve mi?

zirveyi kazandim. gidip görücez artik

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.