Şimdi Ara

ESP/ASR Arızası Citroen C4 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
58.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

Orijinalden alıntı: ensnksr

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SinanATASOY

Sert istanbul trafiğine girmiyorum ama bugüne kadar 5.5 litreyi de geçmedim otomatik olmasına rağmen..

hocam citroenin bir nebze düzeldiğine inanıyorum ama peugeot hala aynı gördüğüm kadarıyla peki aracınızda ses problemi var mı ? en büyük problem bu her yerinden ses geliyordu eski araçlarımın c4 te durum nasıl?

bir iki kişiden trim sesi şikayeti duydum forumda ama %90'ın aracında çıt yok benimki dahil. emniyet kemeri tokası ses yaoıyor falan şikayetleri var birde.

hocam derdim şu benim fransızla şunla bunla sorunum yok kardeşimde 2010 corolla vardı sattı yenisini aldı çıt ses yok ne bileyim 150 binde focusa biniyorum ses yok vw passata golfe biniyorum ses yok bu adamlar bizim yollara göre araç yapıyor ancak fransızlar neden yapamıyor mesela emniyet kemeri tokasından gelen dızırtı çıtırtı bile beni rahatsız ediyor bu kadar hassas olmamın sebebi bu motor kucağımda olsun ne bileyim yol sesi alsın benim için sorun yok ama kullandığım 5 fransızın 3 ünün alt takım değişti garantiden iç aksam ona keza

sizin olayı hatırlıyorum hocam, sizinkide ciddi şansızlıktı ama 3008 kullananların geneli oldukça mutlu.

emniyet kemerinin bağlantı noktasını spreyleyince geçiyordu o ses diye hatırlıyorum eften püften bir şeydi. valla motor ve yol sesi bence çok daha kötü.

bu arada c-max doğal olarak 3008'den daha az yakar ve daha çok hızlanır. araçların ağırlıklarının aynı olmasının konu ile ilgisi yok. sonuçta biri yerden daha yüksek, lastik ebatları değişik, aerodinamik yapı farklı. araçların amaçları aynı değil.

Doğrudur motor konusunda size katılıyorum ancak aynı motor olduğunu bildiğim halde çok farklı algıladım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SinanATASOY

Sert istanbul trafiğine girmiyorum ama bugüne kadar 5.5 litreyi de geçmedim otomatik olmasına rağmen..

hocam citroenin bir nebze düzeldiğine inanıyorum ama peugeot hala aynı gördüğüm kadarıyla peki aracınızda ses problemi var mı ? en büyük problem bu her yerinden ses geliyordu eski araçlarımın c4 te durum nasıl?

bir iki kişiden trim sesi şikayeti duydum forumda ama %90'ın aracında çıt yok benimki dahil. emniyet kemeri tokası ses yaoıyor falan şikayetleri var birde.

Ses yok maşallah diyeyim.. O yok bu çok diye diye göz göre göre nazara getirdim aracımı :( Dün akşam bir kamyonun beni sağında görmemesi sonucu sol arka çamurluğumda avuç içi kadar göçüğe ve çiziklere sebep oldu..

• Fransiz araclarinda klasik bir sorun. ABS Sensörlerine baktirin, bende degistirdikten sonra düzelmisti.

Kis dönemiydi, viraja hizli girmistim o anda bu hata cikmisti ekranda ondan sonrasini hatirlamiyorum sadece 2 defa 360 derece döndügümü hatirliyorum..
  • önceki kasa c4 var bende bu arızanın aynısından olmuştu bende fren müşürü arızasından kaynaklanıyor 150 tl ye 2012 de değiştirmiştim düzeldi frene hafif basınca abs/esp arızası veriyordu fren lambalarının birisi daha geç yanmaya başlıyor ve arıza lambasını yakıyordu kontağı kapatıp açınca düzeliyor ama sen yinede müşüre baktır derim allah daha büyük arızalardan kazalardan korusun
  • Yine bir klasik “ sorun olunca koşa koşa foruma yaz, işin bitince bir daha yazma” olayı.

Ne kadar garip bir milletiz yahu

• Sorunuyla birlikte sattim araci, neyini yazayim?

• 8 sene sonra birisi sorunca mı?

Sadece empati. İki gram empati yeter.

İnsanlar sorunuzu ciddiye almış cevap yazmış, ilgilenmiş, siz de servise gidip yazarım diye yanıtlamışsınız. Bende de Peugeot var, artık sorunu da öğrendik sayılır, bir vesileyle burayı gördük baktık. Şimdi benzer sıkıntısına çözüm arayan başka birisi olda, veya siz bir sorun ile ilgili çözüm ararken benzer durumla karşılaştığınızı düşünün. Sorun yazılmış, tam çözüm aşamasında ihtiyaç ortadan kalkınca ses seda yok. İyi kötü olumlu olumsuz sonuç yazılsa kötü mü olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragotreis -- 24 Ocak 2021; 18:39:57 >
  • Forumda konu arşivlerinde PSA hakkında hep arıza var.

İyi ki satıp kurtulmuşsunuz, sağlıklı ve mutlu sürüşler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-007649809

Forumda konu arşivlerinde PSA hakkında hep arıza var.

İyi ki satıp kurtulmuşsunuz, sağlıklı ve mutlu sürüşler.

Başka markalar hakkında da bir sürü arıza var. Ama sizden başka türlü bir yazı beklenemezdi. Hayırlı günler.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.