Ben 2 senedir klasik gitar çalıyorum.Artık bir elektro gitar almak istiyorum.Biraz araştırdm ilk önce epiphone les paul custom dikkatimi çekti sonra ltd deluxe ec1000.Amerikadan 800 $ a bu gitarı alıcak yer de buldum(kargo,hard case falan 1100$)Ama bu ilk elektro gitarım olucağından bu parayı vermek yerine daha ucuz bri gitarla mı başlasam yoksa bunu alıp uzun uzun kullansam mı karar veremedm:S Ne yapmalıyım?Ayrıca bu gitar türkiye de 2400 TL(kılıfsız). Yardım ederseniz sevinirim
Bir türlü bu mantığı anlayamıyorum. Neden imkanın olduğu halde kötü gitarla başlayasın ki? Sana ne gibi bir eksisi olabilir? Eksisi olmaz ama birçok artısı olacaktır. Klavyesi vs. daha rahat olduğu için teknikleri daha rahat yapıp daha kolay öğreneceksin, alacağın kötü gitardan çok daha güzel bir tonu olacağı için çaldıkça daha fazla çalmak isteyeceksin. Daha bir sürü artısı var Ayrıca gitar ltd nin deluxe serisinden olacağı için daha az para ile alacağın gitarda oluşacak problemler sende olmayacak. Olursa da tamamen şans eseri sana denk gelmiş demektir. Ne güzel Amerika'dan, Türkiye ye oranla çok ucuza hard case ile gitar alabilme şansın var. Kaçırmadan al. Aldıktan sonra bize dua edersin
yurt dısından alırken gümrük sorunu falan çıkmıyor mu?
hiç düşünme al durumun varsa benimde gözüm var ama fiyat tuzlu geliyor
800 $lık gitarı hardcase gümrük kargo dahil 1100 dolara getirecek olan yeri bizimlede paylaşırmısın acaba
gümrükte sorun pek çıkmıyomus ama 50-100$ arası vergi verme ihtimali var.En cok da kargo tutuyo 238$. Ordaki bi arkadısımın tanıdıgı varmıs benmde gitar alıcagımı ogrenınce tavsiye etti bu elindeki son ltd mis.Bende su sınav haftam bitse de satılmadan alsam diye dusunuorm. Amerikada ltd ec-1000 in satış fiyatı 800$ zatn tek sorun buraya getirtmesi vesaire oluo.O yuzden biraz arastırırsnız uluslarası satan yerler bulabilirsiniz. teşekkürler.
Hangi renk almayı düşünüyorsun? Eğer Amber Sunburst veya siyah düşünüyorsan daha ucuza gelir. Amber Sunburst 729$, siyah 749$. Diğer renkleri daha pahalı tabi.