Şimdi Ara

Esp siz aracı satmaya deger mi? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Esp siz araca binilmez diye bişey yok.binilir.
    Ama esp li olsa idi daha iyi olurdu.
    Nasip denmeli maddiyata ve şartlara göre hareket etmeli.
    Araba kullanım tarzınızda bu şartlar için önemli.
    1- hızlı ve seri araç surerim.
    2- kullanım alanlarım genelde uzun yol ve mıcırlı kasisli yollar.
    3- dikkat dağınıklığı yaşarım.
    bunlara evet diyorsan esp li al..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

Yıllardır kullanıyorum Esp hic gerekmedi diyenler ... Peki airbag hic gerekti mı ? Yoksa her gun patlatıyor musunuz bir tane ?

Bu isler kader kısmet fıtratında var diyenler haklısınız her sey kader zaten bosuna bu kadar teknoloji geliştiriliyor .

Mesajının alıntısı beni de içerdiğinden cevap vereyim; sen benim yukarıdaki mesajımın içeriğinden "bu kadar teknoloji boşu boşuna geliştiriliyor" gibi bir ana fikir elde edebildiysen senin algına bravo diyeyim en kibarca..

Ilk kısım size ikincisi 75hp ye idi .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Madem güvenlik için değiştiriyorsunuz o zaman c segment, güvenlik donanımı full bir araç bakın. Fazla yol da yapmadığınız için konfor donanımı çok önemli değil.

Toyota auris 1.33 sizin için uygun olur. İkinci el 40binlere alınabilir. Seat leon 1.2 tsi de uygun olur, vergi avantajı da var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TempleBar

Arkadaşlar merhaba, forumu bir süredir takip ediyorum ve aklımı kurcalayan bir konu hakkında fikirlerinize ihtiyacım var. Geçen yıl sonu kampanyalarından yararlanarak esp siz 0 km dizel enjoy corsa aldım. Araç henüz 5000 km de ve üzerinde çizik bile yok. Aslında dizel almakla hata yaptım çok km yapan biri değilim. Ancak arabayı alırken esp nin ne oldugunu bilmediğim için o şekilde aldım. Forumu takip ettikçe gördüm ki herkes esp li araç öneriyor ve esp nin ne kadar önemli olduğundan bahsediyor. Benimde kafamı karıştıran konu bu yani acaba esp siz almakla hata mı ettim. Şu andaki aracımı satıp ikinci el esp li bir model almaya deger mi yoksa degiştirmeye gerek yok mu? Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

şu anki piyasa şartlarında dizel ve yepyeni gıcır gıcır aracın var tutup satıp yerine saçma sapan paralar ödeyip ne alacaksın merak ediyorum. ESP önemli bir donanım ama sırf bu sebeple bu şartlarda böyle bir aracı satmak akılcı bir davranış olmaz. Aracını yıkama yağlamacıda yıkat gıcır gıcır binmeye devam et...

• Esp siz araca binilmez diyenlerin çoğunluğunu, 18-25 yaş arası baba arabası ile gazlayanların oluşturduğunu düşünüyorum. 30 yaşındayım. Zaman zaman rally konularına da merak saldım. Güvenli sürersen bir şey olmaz arkadaşım. Arabaya nasıl davranacağını bilmeyenlerin yorumudur o. Viraja girmeyi bilmeyenlerin. Tehlikeyi önceden kestiremeyenlerin. Panik yapanların.. vs ESP siz araca binilir. Ama daha dikkatli binilir.

Sıfır araç alacağım ESP li mi alayım deseydin. Kesinlikle ESP li almanı önerirdim. Ama şimdi aracını almışsın. Boşyere birileri bıdı bıdı yaptı diye satma arabanı. Aracın sınırlarını zorlamıyorsan, sert hareketlerden kaçınıyorsan, kışın pek kullanmıyorsan daha çok asfaltsa yolun. Bence gerek yok satmana. Ama yine de sen bilirsin.
  • imkanın varsa al, güvenlik bu şakaya gelmez
  • Sacramental kullanıcısına yanıt
    Bence çok yanlış bir bakış açısı.

Bunca araba üreticisi boşa Ar-Ge çalışması yapıyor o zaman...
  • Esp nin önemini şöyle anladım.gece yolculuk yaparken virajı göremedik babam aniden frene basıp viraja girince araba arkayı kaydırdı allahtan çok kaymadı.bence önemli ve gereklibir donanım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.