Şimdi Ara

eSpring Su Arıtma Cihazı-Takas olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 eSpring Su Arıtma Cihazı-Takas olabilir
    Bütün aksamı ile sorunsuz çalışır durumdadır. Alındığından bu yana bir filtre kullanılmıştır.Filtre bitince yenisi alınmamıştır ,İkinciye geçmeden kullanılmadan kaldırılmıştır. Filtresi yenilendikten sonra kullanılmaya hazırdır.
    Detaylı bilgi
    A.B.D. patentli çok evreli karbon blok filtre ile ultraviyole ışını teknolojisini ileri bir elektronik gösterge düzeneği ile bir araya getiren ilk su arıtma sistemi olan eSpring™, size temiz, duru ve tadı güzel bir sudan daha fazlasını sunar. eSpring™, sağlığı etkileyen potansiyel kirletici maddeleri, bugün piyasada bulunan diğer karbon bazlı sistemlerden daha fazla oranda, etkili bir şekilde yok ederek sizi rahatlatır.

FAYDALARI
    Kurşun ve cıva dahil 140 dan fazla kirletici maddeyi diğer karbon bazlı sistemlerden çok daha etkin bir şekilde yok eder.
    Partikülleri 0.2 mikrona kadar azaltır.
    Suyun tadını, kokusunu ve duruluğunu geliştirir.
    Hastalığa neden olan ve suda yaşayan bakterileri ve virüsleri % 99.99 dan fazla oranda yok ederek suyun kalitesini ve güvenliğini bir kat daha geliştirir.
    Dünyanın lider su arıtma uzmanları tarafından verilen bağımsız, üçüncü taraf onayına sahiptir. e-Spring performans beyanları yüksek düzeyde itibar sağlayarak ürüne olan güveni artırmaktadır.
    Daha az yer kaplayarak büyük rahatlık sağlar.
    Şık görünüşü ürünün albenisini artırır.
    Düşük kartuş değiştirme maliyeti ürünün değerini yükseltmektedir. Litre başı maliyet daha düşüktür.
    Hem zamanı hem de kaç litre su kullanıldığını izler, tüketicilere kalan filtre ömrünü ve çalışma durumunu tam ve doğru olarak gösterir.
    Filtre değiştirildikten sonra sistem kendini otomatik olarak ayarlar.
    UV lambası ile birim arasında kalın tel bağlantılarına gerek kalmaz (A.B.D. patentli özellik) Güvenilir operasyon; karmaşık elektrik bağlantılarını elimine eden sistem, kartuşun dayanıklı olmasını ve kolay ve güvenilir şekilde çıkarılıp takılmasını sağlamaktadır.
    Anlaşılması kolay simgeler/ grafikler kullanarak kalan Filtre ömrünü ve sistemin durumunu gösterir. Kurulma esnekliği birimin en uygun yere kurulmasına olanak verir. Kompakt birim pek çok musluğa kolayca bağlanabilir.
    Kurulumu kolaydır.
    içme suyunda bulunan bakteri ve virüslerin %99.99 dan fazlasını yok eder.140 ı aşkın kirletici maddeyi azaltır.eloktronik kontrol düzeneği vardır.

AMWAY ürünüdür.
    Üzerinde ışıklı göstergeleri vardır.
    Şu anki satış fiyatı ortamala 1.500 TL civarındadır.
    Fiyat : 520 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Hocam durumunuzu bilmiyorum ama bence bi filtre alin kullanin.Ben cok memnunum, gecen gun filtresini kontrol ettigimde gozlerime inanamadim.Piyasada daha iyisini bulamazsiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ürün ters osmoz yöntemi ilemi filtre ediyor.
  • Fa7ih kardeşim doğru söylüyorsun,çok memnun kaldığım bir ürün gerçekten 1500 e almıştım satma amacım nakite dönsün diye değil,evden çıksın diye ,nedense kullanmadım aslında haklısın çok kıymetli bir ürün filtreside 300-400 arası hocam hersene değişecek o beni sıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Recorix

Fa7ih kardeşim doğru söylüyorsun,çok memnun kaldığım bir ürün gerçekten 1500 e almıştım satma amacım nakite dönsün diye değil,evden çıksın diye ,nedense kullanmadım aslında haklısın çok kıymetli bir ürün filtreside 300-400 arası hocam hersene değişecek o beni sıkıyor.

Filtresi pahalıymıs baya. Bizim evede böyle bişey bakıyorum ama sizin fiat nedir? Mobilim de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sevdillerinizin hayatindan daha mi onemli her yil filitre degistirmeniz.????

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ters ozmoz mantığı ile mi çalışıyor? bu soru cevapsız kalmış
  • bununla ilgili bilgiyi internetten alabilirsiniz.içeriğini çok detaylı incelemedim....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.