Şimdi Ara

ESRB 'ADULTS ONLY' ETİKETLİ OYUNLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler başlık açık konu açık ve böyle bir başlığın hardcore gamer sitesi donanımhaberde olmaması (ya da vardır ama ben rastlamadım) ilginç..
    Öncelikle konuyu Playstation bölümüne açtım daha popüler olduğu için.. konsol bölümüne açmamın sebebi ise, oyun konusunda konsollar pc'lere göre daha underground daha kendine özgüdür.
    Konuya gelirsek.. Gerçek anlamda adults only etiketli oyun konsollarda var mı? yoksa neden yok ? Ben görmek istiyorum. Nasıl ki sinema cinselliği, şiddetti , alkol ve madde kullanımını vs vs sınırsızca yansıtabiliyorsa oyunlar neden geride kalıyor.. Sakın bana GTA , Mafia gibi sevişme sahnelerinin kapalı kapılar ardındaki "ahh ohh" seslerinden ibaret olduğu örneklerle gelmeyin.. Ya da git Pc'de singles oyna falan demeyin konunun özünü anladıktan sonra yorum yazın

Bildiğim kadarıyla Ps2'de Manhunt 2 kırpılmış sansürlü versiyonu ile piyasaya sunuldu ama ne ironidir ki Pc'de uncut versiyonları dolandı warezlerde. ve Manhunt 2 konusunda neden korkak davrandı Rockstar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nervous breakdown -- 28 Ağustos 2010; 20:12:08 >

• herkes lidil big pilenıt oynuyor sanırım hmmm
  • Gow 3 te özellikle kadın gerçek gibiydi yardırmıştı Kratos vahşetti ya:)
    LBP tede ben birkaç bölüme rasladım tabi sony siliyor sanırım penisler kol geziyor:D youtubeye bakın
  • oyunların kutularında
    +3 --- +7 --- +12---+16---+18 gibi yaş sınırlamaları yazıyo ayrıyetten

Violence -- bad languege -- fear -- sexual content--- grugs---discrimination gibi uyarılar var
    nasıl tvde akıllı işaretler varsa ve buna uymak kişiye ve aileye kalıyosa buda aynı şey
  • Gow 3 'ün Esrb Rating'i Adults Only değildi hatırladığım kadarıyla ve sex sahneleri de sadece "ah oh ses efektleri"nden ibaretti ama vahşet konusunda hakkını yiyemem resmen arşivlik oyun
  • God of War III dışında kanın gövdeyi götürdüğü pek oyun yok sanırım.

http://www.target.com/PlayStation-3-M-Rated-Video/b?ie=UTF8&node=342911011
  • Bu linkte yasaklı tüm oyunlar var.Ayrıca ADULT diye ibare düşmezler +18 yeterlidir.

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_banned_video_games
  • quote:

Orijinalden alıntı: FendersTraT

oyunların kutularında

Violence -- bad languege -- fear -- sexual content--- grugs---discrimination gibi uyarılar var
    nasıl tvde akıllı işaretler varsa ve buna uymak kişiye ve aileye kalıyosa buda aynı şey

drug olcak o
  • tonimotto bahsettiğim bu
     ESRB 'ADULTS ONLY' ETİKETLİ OYUNLAR
  • Genelde hepsi pc platformuna çıkmış ADULTS ONLY logosunu taşıyan oyunlar.Bir tek Grand Theft Auto: San Andreas ps2-xbox-pc sürümü var listede.Bu logoyu alan oyunların hepsi eski oyunlar satış endişesinden olacakki adult only yerine +18 koyuyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: colibra34

quote:

Orijinalden alıntı: FendersTraT

oyunların kutularında

drug olcak o

biliyorum yanlış yazmışım hızlı yazcam diye türkçenin içine edenlere gösterseniz bu hassasiyetinizi..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.