esro gıcık bi tip hem sezgine satasıo hemde punisher_berkeye gıcık yüzbasısın diye herkese laf atamassın tammı adammım
herkesden özür diliom gerizekalı kardesim gereksiz konu açmış
sende kimseye hakaret edemezsin ard arda 2 mesaj atmak da forumu kirletmektir ayrıca... sezgine bulaşma konusunda ise sezgin bir spammer -bazıları gibi (o kişiler kendini anladı sanırım)- ve forumu kirletmeye hakkı yok bu konuda esro da haklı bence... eğer gerizakalı kardeşim konu açmış diyorsan editlersin 2.mesajı atmazsın ... bir de post kasma bence mühim olan insanlık
quote:
Orjinalden alıntı: hopesoul2
sende kimseye hakaret edemezsin ard arda 2 mesaj atmak da forumu kirletmektir ayrıca... sezgine bulaşma konusunda ise sezgin bir spammer -bazıları gibi (o kişiler kendini anladı sanırım)- ve forumu kirletmeye hakkı yok bu konuda esro da haklı bence... eğer gerizakalı kardeşim konu açmış diyorsan editlersin 2.mesajı atmazsın ... bir de post kasma bence mühim olan insanlık
KATILIYORUM MESAJINI EDİTLE OSAMAN SENDE BİR ÇAVUŞSUN (EZİKSİN)BÜYÜKLERİNE BULAŞMA BEN 2 HAZİRANDA ÜYE OLDUM BURAYA ARADAN 4 AY GEÇTİ BİLMEK İSTERSİN BİSDEN ÇOOOOK SORA ÜYE OLANLAR BİNBAŞI OLUR TABİ(BENDEN ÖNCE OLANLARA DEMİYOM)ÇÜNKÜÜ GEREKSİZ MESAJ ATIYOLAR SENİN GİBİ SIKILDIM HER KONUDA SEN HER KONUDA KİMDİ SANA KÜFÜR EDEN HA ONA KATILIYORUM HEM KÜFÜR ETSİNLER BİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİPPPP OH OH OHİÇİMİ BOŞALLTIM
ARKADAŞLAR ESRO benim sınıf arkım ewt biraz çok sataşıo olabilir ayrıca cagatay a katılıom sen daha bir çawuşsun.teğmen olabilirim ama bu forumu takip ediodum2 aydan beri ama üye deildim kaç mesajda bin başı olunuo
BİLGİN OLSUN 1000 MESAJDA BEİNBAŞI 2000 MESAJDA YARBAY OLUYON AMA YARBAY SINIRSIZ BEN ŞİMDİ BİR YARBAY OLATIM VE DH YE GELMEMİMM 1. YILI OLSUN OSAMAN ADMİN VE YÖNETİCİLERE PM ATIP DURCAM İNŞALLA BÖLÜM YETKİLİSİ(MOD) YADA ADMİN (%20) YÖNETİCİ(%4) OLABİLİRİM MESAJA GÜLMEYELİM SALTUK SAYIN YÖNETİCİMİZ 1000. MESAJINDA YÖNETİCİ OLMUŞTUR SALTUK YÖNETİCİMİZİ VE DİĞER ADMİN YÖNETİCİ BÖLÜM YETKİLİLERİNİ VE ESKİLERİ SEVİYORUZ