Şimdi Ara

SİLKROAD KARA LİSTESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet sevgili arkadaşlar bildiğiniz üzere bu güzel oyunu saçmasapan düşüncelerle kirleten ve oyunu oynamaz hale getiren eşi benzeri olmayan kullanıcılar var.bu topic in amacı bütün millete onları gösterip onlardan uzak durmaktır.bunun için ks yapan ne bileyim bot kullanan bunun gibi pis işler yapan arkadaşları nick lerini ve serverlarını yazmak.böylece o server daki arkadaşlarımız onlardan uzak durur ve oyundan eğlence alır.lütfen arkadaşlara küfür etmeyin

• çok ii bi düºünce ama ben böle kiºilergörmedim kine

• quote:

Orijinalden alıntı: metemen

çok ii bi düºünce ama ben böle kiºilergörmedim kine
    aslında güzel düşünmüşsünsende biraz daha kas görürsün şimidi senin çiçeğin burnundadır sen charınla gülüm cicim aylarını yaşıyosundur

• quote:

Orijinalden alıntı: _TüRk_35

aslında güzel düşünmüşsünsende biraz daha kas görürsün şimidi senin çiçeğin burnundadır sen charınla gülüm cicim aylarını yaşıyosundur

Alıntıları Göster
    Alps serverı Janissary guildinden _Betty_ botçunun kralıdır geçen gun sabahtan aksama kadar çiçek kesti durmadan.şerefsiz herif

• quote:

Orijinalden alıntı: sathonys

Alps serverı Janissary guildinden _Betty_ botçunun kralıdır geçen gun sabahtan aksama kadar çiçek kesti durmadan.şerefsiz herif

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sathonys

ben olipusta 30 dakkada 2 item düşrdüm ne item düşmüştür şerefsize he
    alps en dandik serverda başlarda ordaki charları bıraktık şimdi herkes oraya geçti bu ne iştir yaw

• quote:

Alıntıları Göster
    Venice TURKLER guildinden "Iamconqueror". Arkadaş botu Bunwang ların oraya kurmuş. İki haftadır Hotan dan her çıkışımda, trade falan getirirken, götürürken görüyorum. Herhalde botu oraya kurdu ve unuttu ya da tatile falan gitti. Telefonunu bilen varsa arasın da botu mujigi lerin veya ishade lerin oraya kursun. Zira bunwang lar artık ona ex falan vermiyordur. Blade ile düz 2 vuruşa kesiyor bunwang ları. Türk işi tembel botter. "Amaaan kim uğraşçak şimdi botu yeniden kurmaya. Takılsın orada 70 e kadar."
    Bi de madem botlican guildden çık ta guildin adını karalama. Leveling bitince girersin tekrar eğer alırlarsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nømad -- 28 Temmuz 2006; 16:46:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nømad

Venice TURKLER guildinden "Iamconqueror". Arkadaş botu Bunwang ların oraya kurmuş. İki haftadır Hotan dan her çıkışımda, trade falan getirirken, götürürken görüyorum. Herhalde botu oraya kurdu ve unuttu ya da tatile falan gitti. Telefonunu bilen varsa arasın da botu mujigi lerin veya ishade lerin oraya kursun. Zira bunwang lar artık ona ex falan vermiyordur. Blade ile düz 2 vuruşa kesiyor bunwang ları. Türk işi tembel botter. "Amaaan kim uğraşçak şimdi botu yeniden kurmaya. Takılsın orada 70 e kadar."
    Bi de madem botlican guildden çık ta guildin adını karalama. Leveling bitince girersin tekrar eğer alırlarsa.

Alıntıları Göster
    korkma o kadr botlan lekelenmez
    guild çöplük oldu ne lekesimi kaldı işin

• quote:

Orijinalden alıntı: OnIy4yOu

Alıntıları Göster
    hangi yabancıyla dost olsam adam bana " neden turklerin cogu bot kullanıyo diyo". gel de cevap ver ne dicen. kendi ırkını kötuleyemessin. hani birkac tane de degil ki çürük onlar diyesin. adamlar guildçe botçu takılıyolar. her gordugum 2 turkten birinde " bende mi bot kullansam?" düşüncesi var. yazık. butun turklerin adını bu sekilde karalamaya hakkınız yok

• quote:

Orijinalden alıntı: OnIy4yOu

Alıntıları Göster
    quote:

Türk işi tembel botter. "Amaaan kim uğraşçak şimdi botu yeniden kurmaya. Takılsın orada 70 e kadar."

zuhaha puhaha... Konunun dışına cıktım ama özür bu konu biraz riskli olmuş birbirine gıcık olanlar laf atabilir neyse tekrar özür alakasız yazı için
    nomad abi bişey sorcam silkroad da arkada o adamın içini bayıltan ya da tırstıran şarkıları calacaklarına rocky den bi eye of the tiger koysalar daha iyi olmaz mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ThE_HuNTeRs

quote:

Türk işi tembel botter. "Amaaan kim uğraşçak şimdi botu yeniden kurmaya. Takılsın orada 70 e kadar."

zuhaha puhaha... Konunun dışına cıktım ama özür bu konu biraz riskli olmuş birbirine gıcık olanlar laf atabilir neyse tekrar özür alakasız yazı için
    nomad abi bişey sorcam silkroad da arkada o adamın içini bayıltan ya da tırstıran şarkıları calacaklarına rocky den bi eye of the tiger koysalar daha iyi olmaz mı?

Alıntıları Göster
    Ağustosun sonunu bekliyorum bazı kişilere gülmek için.o zaman bu topiği hortlatacam hatta üstüne yeni topik açıcam.çünkü o tarihte delikanlı ayağına yatan 4-5 kişi var hepsinin rezilliği ortaya çıkacak.ama şimdi susyorum.herşeyin ilacı zaman.1 ayları kaldı zevkini çıkarsınlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Barbar

Ağustosun sonunu bekliyorum bazı kişilere gülmek için.o zaman bu topiği hortlatacam hatta üstüne yeni topik açıcam.çünkü o tarihte delikanlı ayağına yatan 4-5 kişi var hepsinin rezilliği ortaya çıkacak.ama şimdi susyorum.herşeyin ilacı zaman.1 ayları kaldı zevkini çıkarsınlar.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar lafım sizlere değil bu arada anlayan anladı zaten.üstüne alınanlar zaten bu yazdığımı okuyuncaa hemen damlarlar bu topiğe.
  • quote:

arkadaşlar lafım sizlere değil bu arada anlayan anladı zaten.üstüne alınanlar zaten bu yazdığımı okuyuncaa hemen damlarlar bu topiğe.

Alıntıları Göster
    size bir isim ___mua___ sabah akşam botla kasar .. lvl 30 -42 trade yapan playerlerin onune thief kıyafeti giyip cıkar . daga sonra ben botcu degilim 3 kişi oynuyoruz bilmemne hikaye
  • quote:

Orijinalden alıntı: JoyOfSatan

size bir isim ___mua___ sabah akşam botla kasar .. lvl 30 -42 trade yapan playerlerin onune thief kıyafeti giyip cıkar . daga sonra ben botcu degilim 3 kişi oynuyoruz bilmemne hikaye

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: JoyOfSatan

oooooooooo zaten o en favori yalandır botçular arasında.kesin bi amca oğlu yada kardeşi vardır onun haricinde kasan.

• quote:

Orijinalden alıntı: JoyOfSatan

Alıntıları Göster
    Selam arkadaşlar....
    ben bot kullanmıyorum ve nasıl kullanıldığı konusundada bilgim yok ....kendi halimde lvl imi zamanla atlatıyorum şu an lvl 24 oldum ve her lvl atlamamın bana verdiği mutluluk apayrı birşey... büyük bir azim ve sabırla vede eğlenerek oynadığımda mutlaka bunun karşılığını küçük bir mutlulukla alıyorsun...ve büyük umutlarla biriktirdiğim paramlada dün lvl 24 SOS bow alıncada işte oyunun bana verdiği eğlence çok daha güzel oldu..
    Acaba bu bot mudur nedir kullanan arkadaşlar bu mutlulukları ne kadar yaşayabiliyorlar...yada yaşadıklarını zannedip de mutluluğun yapay olduğunu anlayabiliyorlarmı acaba...hepinize emeğe saygıyla eğlenceli mutlu oyunlar arkadaşlar....

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: JoyOfSatan

oooooooooo zaten o en favori yalandır botçular arasında.kesin bi amca oğlu yada kardeşi vardır onun haricinde kasan.

Alıntıları Göster
    Ya gercekten kırıldım mua benim ev arkadasım buradan onun yerine cewap vermek bana düşüyor .Sizi herhangi bir şekilde inandıramam çünkü güvenebileceğiniz tek birşey var o da benim sözüm ___mua___ botcu değildir lütfen rica ediyorum suçlamalarınızı bir dayanağa bağlayıp sunun ha thief suit giyip istediğini yapar ona karışamam hikaye kısmına gelince doğru söylememiş aslına bakarsanız 5 kişi kastıydık mua ile morgan ı .Neyse burda bot olayına bu kadar karşı cıkarken botculukla suçlanmak adamın garibine gidiyor.
    üzüldüm saygılar

• quote:

Orijinalden alıntı: ThE_HuNTeRs

Ya gercekten kırıldım mua benim ev arkadasım buradan onun yerine cewap vermek bana düşüyor .Sizi herhangi bir şekilde inandıramam çünkü güvenebileceğiniz tek birşey var o da benim sözüm ___mua___ botcu değildir lütfen rica ediyorum suçlamalarınızı bir dayanağa bağlayıp sunun ha thief suit giyip istediğini yapar ona karışamam hikaye kısmına gelince doğru söylememiş aslına bakarsanız 5 kişi kastıydık mua ile morgan ı .Neyse burda bot olayına bu kadar karşı cıkarken botculukla suçlanmak adamın garibine gidiyor.
    üzüldüm saygılar

Alıntıları Göster
    öyle her yuksek lvl gordugunuz adamları bot kullanmakla suclamayın lutfen. elinizde bir kanıt yoksa, yani kanıttan kastım hepimiz botların nasıl oynadıgını biliyoruz. o şekilde oynarken oyuncuyu gözlemediysek, ona botçu demek cok buyuk terbiyesizlik olur. ben mua nın botçu olmadıgına inanıyorum.ç ünkü onu bot olarak kasarken gören bir kişiye rastlamadım. herkes " botçudur o basşka nası ilerlicek öyle" diyot....ayıptır yapmayın lutfen.

• quote:

öyle her yuksek lvl gordugunuz adamları bot kullanmakla suclamayın lutfen. elinizde bir kanıt yoksa, yani kanıttan kastım hepimiz botların nasıl oynadıgını biliyoruz. o şekilde oynarken oyuncuyu gözlemediysek, ona botçu demek cok buyuk terbiyesizlik olur. ben mua nın botçu olmadıgına inanıyorum.ç ünkü onu bot olarak kasarken gören bir kişiye rastlamadım. herkes " botçudur o basşka nası ilerlicek öyle" diyot....ayıptır yapmayın lutfen.

Alıntıları Göster
    ya tabikide gördugun her 2 turkten 1 i bot kullnamkak istiyicektir... Simdi botcularin durdurmanin yolu varmi? YOK (bot itemi bile ise yaramiyor) botsuz onlari kesebilecek duzeye gelebilicenmi? HAYIR eeee o zaman sende bot kullanican yapicak baska bisey yok! bukemedigin eli öpuceksiniz bu durumda...
    Acikca söyleyim ay basinda bende basliyicam botterliga. Hatta simdiden geceleri basladim ex share partyde o sucladiginiz iamcoqueror kankimle kasiyorum simdilik yawas oluyor ama bende basliyicam tek basimabot ile kasmaya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theeric -- 28 Temmuz 2006; 20:07:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: theeric

ya tabikide gördugun her 2 turkten 1 i bot kullnamkak istiyicektir... Simdi botcularin durdurmanin yolu varmi? YOK (bot itemi bile ise yaramiyor) botsuz onlari kesebilecek duzeye gelebilicenmi? HAYIR eeee o zaman sende bot kullanican yapicak baska bisey yok! bukemedigin eli öpuceksiniz bu durumda...
    Acikca söyleyim ay basinda bende basliyicam botterliga. Hatta simdiden geceleri basladim ex share partyde o sucladiginiz iamcoqueror kankimle kasiyorum simdilik yawas oluyor ama bende basliyicam tek basimabot ile kasmaya

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: theeric

bu yazdıklarından sonra kendi türklügümden utanmaya basladım.elin adamı nasıl kasıyor peki bot kullanmadan. oda insan degil mi?. yazıklar olsun ki bu dusunceyi savunan yuzlerce turk oyuncusu var aramızda...sizin layık oldugunuz tek oyun soltaire. daha ileri gitmez

• s.a. arkadaşlar ben IamConqueror.
    Öncelikle bana dil uzatan arkadaşlar beni beni burada karalamatya çalışan arkadaşlar,
    yabancıların %85 lvl 70 olmuş siz hala bot kullanan türkleri eleştiriyorsunuz.
    yazıklar olsun size. lvl 70 lik charlara karşı ne yapabiliriz? bir Türk kardeşimiz zora düştüğü zaman nasıl yardım ederiz? önce bu vb soruların cvb ını kendinize verin daha sonra ne yazcaksanız yazın. kendi vatandaşınızı yerin dibine sokmaya çalışıyorsunuz hangisi adaletli. arkadaşlar bir an önce ne yapıp edip lvl 70 e doğru hızlı adımlar atın. kasabildiğiniz kadar kasın. yabancılar resmen bize karşı düşman oldular iice ve adamların lvl ları yüksek. bir an önce lvl kasın. 2 yıldız trade yapmaya cesaret edemiyoz. muhakkak yolda bi
    rileri bizi kesiyor.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: theeric

bu yazdıklarından sonra kendi türklügümden utanmaya basladım.elin adamı nasıl kasıyor peki bot kullanmadan. oda insan degil mi?. yazıklar olsun ki bu dusunceyi savunan yuzlerce turk oyuncusu var aramızda...sizin layık oldugunuz tek oyun soltaire. daha ileri gitmez

Alıntıları Göster
    yahu ne diyorsun sen onlar hic mi kullanmiyor yahu!!!!! inlar da en az bizim kadar botcudur... ayrica oyundan zevk almak istiyorsan HERZAMAN ölmemen gerekir... ben her bi mesleke cikismda 5k canimla adam bana 12k koyucaksa ben nasil zevk aliyim???

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.