ya Nomad_Soul doğru diyosunda o işleri olan wakti olmayan arkadaşında o arada kasmayıwersin nolur yani ölüm mü war sonunda ? bende 2 hafta tatile gittim aklımda oyundaydı ama durdu öyle ilerlemedim hiç guild te herkes ilerlerken..tabi benim düşüncem bu...bu arada bi arkadaş demiş ben 45 ken 70 lwl gelip bana 12 k wuruo hedehödö ben nasıl zewk alıcam ya abi olur herkes lwl 70 başlasın o zaman direk kursun bi guild hadi gw başlasın hemen..ama ne bot kullanıcak hemen bahane hazır o lwl 70 botter..ee bot kullanmadan lwl 70 olanda war neden düzgün yapanı örnek almıosun ? zaten kendinde bot kullanmak istiosun o adam bişey yapmış onun arkasında sığınmayın bari başkası kullanıo ondan kullanıoz die açık açık söyleyin canım istio kullanıom die..kredi kartım olmadığı için ticket ta alamadım daha hiç we lwl 30 dan sonra blade gibi bi charda sp sıkıntısına düştüğüm için bi süreliğine sp farm a başladım we inanılmaz yawaş ilerliyorum ama 70 olmam 1 senede sürse bot mot kullanmıycam kendi adıma konuşayım..çünkü hazır lwl 70 charın başına geçmekle her %.01 exp ini bile kendim emek wererek aldığım lwl 70 charın arasındaki farkı biliyorum...
BENCE ERİC HAKLI YETERLİ BİLGİYE SAHİP OLSAM BENDE KURARDIM BOT HERYERDE GÖRÜYOZ Bİ THİEFE ÇIKION ADAM KASMIŞ BOTLA TEK ALIO HATTA SKİLLSİZ ALIYOR ORDA KALIP DÜŞÜNÜYUOSUN YETERİNCE UZUN VE SAĞLIKLI DÜŞÜNCEK ZAMANIN OLUYOR Bİ ARA THİEFTEYKEN TRADE YADA HUNTERLIK YAPARKEN ÖLÜRSENİZ 2,3 DAKKA KALKMAYIN VE DÜŞÜNÜN!!!!SİZDE BOT KURMA KARARI ALIRSINIZ BENCE ŞAHSEN BEN ALDIM!!!
quote:
Orjinalden alıntı: forgotten_dragon
BENCE ERİC HAKLI YETERLİ BİLGİYE SAHİP OLSAM BENDE KURARDIM BOT HERYERDE GÖRÜYOZ Bİ THİEFE ÇIKION ADAM KASMIŞ BOTLA TEK ALIO HATTA SKİLLSİZ ALIYOR ORDA KALIP DÜŞÜNÜYUOSUN YETERİNCE UZUN VE SAĞLIKLI DÜŞÜNCEK ZAMANIN OLUYOR Bİ ARA THİEFTEYKEN TRADE YADA HUNTERLIK YAPARKEN ÖLÜRSENİZ 2,3 DAKKA KALKMAYIN VE DÜŞÜNÜN!!!!SİZDE BOT KURMA KARARI ALIRSINIZ BENCE ŞAHSEN BEN ALDIM!!!
fake_dragon
quote:
Orjinalden alıntı: LORD_WESTSIDE
quote:
Orjinalden alıntı: forgotten_dragon
fake_dragon
walla thiefkende tek yedim yattım hunter kende tek yedim yattım bol bol düşündüm we sonunda keşke harbiden east ferry yolundan değilde west ferry yolundan gitseydim belki bu adama denk gelmezdim dedim...
greece de DutchDean The_hunters guildi(bilen bilio nasi yazildiginni)
UNITED_GERMANS guildi çok güçlüler ama çok şerefsizler kaç kere kervanımı dağıttılar sakın yaklaşmayın bi arkadaşa donanımhaber den onun da kerevanını dağıttılar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme