Şimdi Ara

SİLKROAD KARA LİSTESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • byler daha bugun olan birsey anlatayim size.ben silki zevk icin oynarim 1 hafta oldu 16 lwl im 4 000 param kaldi greece serwerindayim.para wermek isteyen varsa verebilir neyse lwl 20 adamin biri geldi ki ustunde thief giysisi wardi geldi beni kesmeye calisti ve ben onu kestim potu yoktu heralde.sonra aradan 1 saat gecti lwl 70 adam lar la beraber geldi lwl 70 adamlar beni kowalamaya basladi ama kendimi kestirmedim,o is nasil oluyor derseniz hmen sehir icine girdim sonrada kestigim herif kufur etmeye basladi.ya bu oyunu yabancilar gibi oynayip yabanci nick takacaz kendimize yada bu oyunu birakip Pirates of the Caribbean Online oynayacagiz.o da paralidir.cabal keske parasiz olsa super birsey.o degil bide silkte alabildigine lag war.TTNet e koskoca bir gerekir ama neyse.

• konuyu super carpitmissin tebrik ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: sathonys

Alps serverı Janissary guildinden _Betty_ botçunun kralıdır geçen gun sabahtan aksama kadar çiçek kesti durmadan.şerefsiz herif

yapabilir senin için sakıncasımı var
  • ya cidden size ne ?? adam bot yaparken senin item ini mı çaldı yoksa seni mi kesti??sen bak oyununa ...
  • Yalan söylemediğiniz iftira atmadığınız nerden belli. Bende sewmediğim tüm isimleri yazayım buraya:
  • ben ilk acıldıgı gundn beri greece deyim kimin bot kullanıp kimin kullanmadıgını biliyorum.
  • Oasis te:qwasqwasqwas,İmperial guıld i,aNaToLia guıldi (çoğu member ı),sersery(Tr_GeMLik_Tr),d3monhunt3r(_BULGARIA_),crayz_ata(_estergon_),AKINCILAR guıld inin alayı(unionda artisleniyorlar guıld wars ta town kuşu oluyorlarks de 1 numaralar.master alrı extraloob ama aslı extran00b)
  • beyler botlar hakkinda konusmakla bisey kazanmiozki botlari oyunda ne yolla keseceini bilen bilior...
    artik bu konu hakkinda daha fazla konusmayalim cunku bizler bota careler uretmek yerine botu daha unlu yapioz...
    bircok yeni uye daha botun ne oldugunu bilmeden bu topigi okuyor ve botla tanisiyor ve kullanmaya basliyor bu yuzden lutfen artik bu topige mesaj atilmasin baska topikler acilmasin yada bole topikler kilitlensin...
  • Ayni zamanda oyunu yanlis veya namuzsuz oynayanlari burda yazmakla birsey kazanilmiyor cunku bu topige gelenler butun bu isimleri okumaz gecer kendi sikayetlerini yazar yani tek yaptiginiz bu yazdiginiz kisileri unlu yapmak...
  • konu biras sapmış olcak kusura bakmayın ..brother imzanı yazarken ne düşünüodun????komik olmayı mı???oyunda bot kullananlara laf sölemeden önce sen gerçek hayatta yaptıklarına bak
  • ''brother'' e katılıyorum.botun ne olduğunu bu topicler sayesinde öğrendi milletin çoğu.şahsen bende öyle.bot un anlamını falan bilmezdim.öğrendim.kullanmıyorum tabi.1,5aydır oynuyom daha lvl27....40-45e bırakırım zaten 70e falan kasılmaz.28 bile çook uzak görünüyor.

BOT BOT BOT dedikçe herkes özenip(özellikle 15yaş altı).bota sarcak
  • sen zaten oyunu aktif oynamıosun demekii...çünkü lvl 30 en fazla 2-3 gün sürer ticketla...(bot kullanmadan)
  • :) en botcusu benim en kara liste bende
    Sniper_TR kendim bot kullanmakla kalmadim herkezi bota tesfik ettim hatta bot programini kirarak bedava hale getirdim eh sizin karalisteye girmisimdir umarim
    ama cok uzuldum kara bir listede olmak :) hele hele burada birilerinin benim adimi aciklamasi :)
    irfanin bu isleriyapiyor demesi beni daada uzdu aman ALLAH'im kendimimi ispiyonlamisim

saka bir yana hic dusundunuzmu bu botla oynayan insanlarin sizi en yufak sallamadigi takmadigini ?
    en azindan ben adil ce botu kurdugumda ks yapmasin diyorum ya vietnamlilar adamlar ks bile yaptiriyor
    dedigim gibi her zamanda dedim
    burada mahalle karisi gibi dedikodu yapacaginiza bakin dalganiza sizin icin yalnis olan bazilari icin dogrudur sizin icin dogru olan bazilari icin yanlistir olayin tek aciklamasi bu
    bitmistir
  • quote:

Orjinalden alıntı: sathonys

quote:

Orjinalden alıntı: theeric

ya tabikide gördugun her 2 turkten 1 i bot kullnamkak istiyicektir... Simdi botcularin durdurmanin yolu varmi? YOK (bot itemi bile ise yaramiyor) botsuz onlari kesebilecek duzeye gelebilicenmi? HAYIR eeee o zaman sende bot kullanican yapicak baska bisey yok! bukemedigin eli öpuceksiniz bu durumda...
    Acikca söyleyim ay basinda bende basliyicam botterliga. Hatta simdiden geceleri basladim ex share partyde o sucladiginiz iamcoqueror kankimle kasiyorum simdilik yawas oluyor ama bende basliyicam tek basimabot ile kasmaya

bu yazdıklarından sonra kendi türklügümden utanmaya basladım.elin adamı nasıl kasıyor peki bot kullanmadan. oda insan degil mi?. yazıklar olsun ki bu dusunceyi savunan yuzlerce turk oyuncusu var aramızda...sizin layık oldugunuz tek oyun soltaire. daha ileri gitmez

kardes sende naptın yaw 2 dakkada bi program için .....
    adamı vatan haini ilan etmişin walla sonucta gene bot kullanmak ona kalmıs sen neden ondan utanasın ki bot kullanırsa kullanır adam belki bundan hoslanıo bundan zevk alıo yani sonucta bu bi oyun bi program kullandı die kimse vatan haini ilan edems türklügünden utanıorum gibi laflar edemes adam demekki kasmayı sewmıor bu yola gidior ne war bunda bu kadar buyutucek

• ya bi dakka düşünsene sen geceni gündüzüne weriosun o adamın kıçında pireler uçuşurken senn gözlerin kırmızı bir şekilde hala daha kasmaya çalışıosun we aadm hiç bir emek wermeden hopp lvl 70.. Bu snn zoruna gitmez mi. oyunu bırakmış we baya bir oynamış biri olaraka bnm şu anda bile zoruma gidior. We seçtikleri yollar illegal. Artık gerisi size kalmış..
    Bu arada kasmayı sewm.iolardır demişsin. Bemde sewmiodum peki nsl 2 tane 64 bi tane 56 char yaptım.. Kasmayı kmse sewmez.. Ama başarıya ulaşmak için her zaman belli bir emek gerekir..

Saygılar
  • Ya aklım ermiyor nasıl oluyorda Bot u savunuyorsunuz.Emek hırsızlığı diyoruz,aşağılıyoruz,şerefsizlikle suçluyoruz ama siz hala kalkıp ''ben bot kullanırım onlarda kullanıyo bende kullanırım,bükemediğin eli öpeceksin.'' gibi saçma sapan ve sinir bozucu kelimeler kullanıosunuz.Hatta biri demiş ki size ne kullanır, sizin iteminizi mi çaldı paranızı mı çaldı, çalmadıysa neden şikayet ediorsunuz gibilerinden konuşmuş..O bizim Emeğimizi çalıor kardeşim! Ben kasıyorum kendi başıma gerekirse uykusuz kalıyorum.Arkadaşın Ay sonu elektrik faturasını ödemekden başka bi uğraşı olmuyor.Her işin kolayına kaçmayı seviyorsunuz tabi..Bu ve benzeri düşüncelere sahip Türk lerden utanan ve sıkılan arkadaşlara ufak bir önerim var;Oyunda Nick inizi Yabancı koyun sonuna Tr eklemeyin...İnanın Türk kardeşliğinden çok Türk kalleşliğiyle karşılaşırsınız.Hatta az buçuk ingilizceniz varsa ingilizce konuşun!!

EMEĞE SAYGI!!!!!!!

• emege saygi tamam dogru emege saygi! AMAAAA sirf saygi göstericem diye de oyunun zevkinden mahrum kalmak istemem! Oyundan zevk almayan biraksin niye oynuyorsun dersende lwl 43 "b*k gibi parali" - hakketten b*k gibi parali- bir chardan da vazgecmem... Kendi lwl ine esit bir adamla pvp yaptiktan sonra onu yare indirmekten cok buyuk zevk aliyorum. Ama bu zevki lwl 70 bi botcu bana 15k vurarak berbat ediyor. Ben napyim bende ona yetismeye calisicam...

Benim amacim Zevk Almaktir Kardesim! Bu bi Oyun! Nasil zevk aliyorsam öyle oynarim! Mille olaya cevirdiniz bi Oyunu Helal Olsun!
  • quote:

Orjinalden alıntı: fire-ox

ya cidden size ne ?? adam bot yaparken senin item ini mı çaldı yoksa seni mi kesti??sen bak oyununa ...

öle bi olay i iki gün önce yaşandı adam bizim guildimizdeydi.Ben oyunu öle çok fazla oynamam 2-3 saat filan belki.Nese konuya dönelim bu adam cnvr keserken bi arkadaşa saldırmış(bizim guildden) adam murder olmuş we 800k lık itemini düşürmüş.Zaten farkedince attılar guildden.Aynı şey szin başınıza gelse nolurdu we hala botu ve botcuları savunuosunuz ayıp beee...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackpaw -- 29 Temmuz 2006; 19:23:44 >
  • Arkadaşlar tartışma ortamını hakaret, şövenist milli yaklaşımlar vb şeylerle bozmayalım. Herkes kitabına göre oynamayabilir. Yaptığı yanlıştır ama bu o adamı şerefsiz, vatan haini falan yapmaz. Abartmanın anlamı yok. Tembel adam botlar, çalışan vakti olmayan adam botlar, hırslı adam botlar. Ama bu onlara hakaret etme hakkını vermez kimseye. B.kunu çıkartmayın. Ha oyunda botter der, olmayan emeklerine ve charlarına saygı duymadığınızı belirtirsiniz.
    Ben de bot konusunda bayağı katı fikirliydim ama bugün guildden bir arkadaş abi önümüz ramazan, ben 12 saat çalışıyorum, akşamları da teravihe gidecem. Ne zaman nasıl kasacam dediğinde bir şey diyemedim açıkcası. Ki bunu soran kişinin dürüstlüğünden, şerefinden ve vatan haini olmadığından eminim. Zor işler bunlar. Ama hırs, tembellik, kolaycılık yüzünden botla kasanlara hala diyorum o ayrı.

• al bendende o kadar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.