Şimdi Ara

ESŞ KULLANANLAR BİR BAKABİLİR Mİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
3
Favori
2.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kesinlikle haklı. benim fiziğim sıfır her sorana söylerim. esş aldım ve zorlanıyorum ama okul + esş yapıcam herhalde
  • Ah be, halen sinirlerim üstümde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jasonn Bourne kullanıcısına yanıt
    Yok hocam bi mezuna kalayim dedim virus mi cikmadi hastane isi mi cikmadi yigilma mi olmadi 3 ay calistigim konular mi kalkmadi ben yogurdumu ufleyerek yemeye devam edecegim size basarilar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben de 11 e geçtim ama ailem özel ders başlayacak bana özel dersle beraber esş götürsem 11 de olur mu birileri yardımcı olursa sevinirim ya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Reis yaş kaç ya

• JamesWallisHunt kullanıcısına yanıt
    19 hocam niçin sordun?

• İnşallah pişman olmazsın reis, üniversite hayatında başarılar.

• Eğer esş'yi düzgün kullanır imkânlarından faydalanır tekrarları da aksatmazsan full çekmemen için tek sebep kendin olursun (dikkat hatası, işlem hatası vs).

Yıl içinde misafir kullanıcı olarak girdiğimde çok görmüştüm de. Bide benim gibi 2.mezun olacak sizin de glb

Hocam o tekrarları nasıl veya kaç günde bir yapıcam onun planlaması sıkıntı gibi ya, planlı birisi değilim pek.

• Kral iyi düşün derim, sonuçta 50 yıl bu mesleği yapacaksın. Yine de umarım mutlu eder tercihiniz sizi

Çok görmen beni üzdü. Umuyorum kötü bir izlenim kazandırmamışımdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jasonn Bourne -- 31 Temmuz 2020; 20:41:0 >
    Onu kendin bulacaksın reis, ben mesela 2 haftada 1 yaptığım da oldu 1.5 ayda 1'de.

Yok be aga tanışmış olduk işte böylece. Harun ben, memnun oldum.

• hocam benim de ailem özel ders başlatack. dershaneye gitmeyeceğim zaten. esş'yle beraber götüreceğim herhalde
  • UP

Burak ben de, memnun oldum.

• hem hoca çok bilgili hem de kitaplar güzel hazırlanmış ama çok yorucu bi anlatımı var mimik bile oynamıyo yani bitsin de gidek modunda biraz o yüzden ne zaman fizik çalışsam youtubeda falan buluyodum kendimi bu biraz benimle alakalı ama yani kolay sıkılan birisi değilsen çok zorlanmazsın
    fasiküllerin içinde çok zor sorular var testler ana kamp-ileri kamp-zirve olarak ayrılmıs bu seneki sorular ana kampdakilerden bile kolaydı yani ileri kamp-zirveyle falan uğraşanlar boşuna çözdü seneye inşallah zor bi sınav gelir de çalışanla çalışmayan ayırt edilir
  • Hocam işte kolaylık zorluk muallakta olduğu için 2.mezun konusunda da kararsızım biraz. Ancak, belki inanmayacaksınız ama çevremdekiler yığılma olmasına rağmen benden 10k bekliyordu ancak 70 geldi. Dikkat hatası vs. kendimi kendime ispatlayamadım diye kalasım var ancak bir yandan da korku var.

benim durumum da aynı hocam ailem yazma kal diyo ben kararsızım
    bende umut öncül de vardı daha enerjik bi anlatımı vardı o yüzden çok sıkılmıyodun ama doküman,anlatım olarak esş daha iyi bence yani ona kararını ver
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.