< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Temel bilginiz olmadan ESŞ izlemeyin, ağır gelir. Ben Umut Öncül izleyip bilgilerin mantığını anlamak için ESŞ izliyordum.
|
Yok hocam bi mezuna kalayim dedim virus mi cikmadi hastane isi mi cikmadi yigilma mi olmadi 3 ay calistigim konular mi kalkmadi ben yogurdumu ufleyerek yemeye devam edecegim size basarilar
|
hem hoca çok bilgili hem de kitaplar güzel hazırlanmış ama çok yorucu bi anlatımı var mimik bile oynamıyo yani bitsin de gidek modunda biraz o yüzden ne zaman fizik çalışsam youtubeda falan buluyodum kendimi bu biraz benimle alakalı ama yani kolay sıkılan birisi değilsen çok zorlanmazsın
fasiküllerin içinde çok zor sorular var testler ana kamp-ileri kamp-zirve olarak ayrılmıs bu seneki sorular ana kampdakilerden bile kolaydı yani ileri kamp-zirveyle falan uğraşanlar boşuna çözdü seneye inşallah zor bi sınav gelir de çalışanla çalışmayan ayırt edilir |
Ah fırsatım olsa da tahtada ders anlatsam size gençler :) Eleştirilerinizi kabul ediyorum. Bitse de gitsek değil tabi de, bilgisayar karşısında, öğrencinin gözünün içine bakmadan anlatmak zor iş gerçekten.
|
İsterseniz hiçbir şey izlemeden anlamaya çalışın, oluyorsa devam edin. Olmazsa Umut Öncül, Fizikle Barış, Vip Fizik vs. olur.
Ama bunları derken ESŞ'siz fizik olmaz gibi anlamayın,ESŞ'yi fiziği anlatan tek hoca gibi algılamayalım, tanrılaştırmayalım. ESŞ olmadan önce de insanlar fizikten çok iyi netler çıkarıyordu. ESŞ'nin en önemli farkı öğrencilerin aklına takılan yerleri çok iyi bilmesi ve açıklaması. |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jasonn Bourne -- 31 Temmuz 2020; 20:21:26 > |
|