Şimdi Ara

estore.com.tr hakkında bilgisi olan varmı.. anormal ucuz..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar samsung LE40S71B lcd almaya sonunda karar verdim ve teknosa dahil biçok yerde yaptığım araştırmalarda bu tv.'nin 3.599 ytl olduğunu kabul ederek almayı düşünüyodumkiwww.estore.com.tr sitesinde 12 taksit 3.266 veya maximuma 9 taksit 3.168 ytl olduğunu öğrendim ve müşteri hizmetlerini arayarak bilgi aldım ürün samsung garantisinde ama yine ucuz etin yahnisi misali biraz düşünüyorum açıkçası.. acaba hata arıza gibi durumlarda muhattap bulabilirmiyim falan diye... acaba bu siteden alışveriş eden arkadaşlar varsa yorumlarını yazarlarsa çok sevinirim... teşekkürler...

• bu siteden alışveriş yaptım 2-3 defa ama herhangi bir problem yaşamadığım için soruna cevap veremiyorum
  • teşekkürler dostum.. insan bu kadar para verecek olunca açıkçası biraz araştırma istiyor... sağol ilgine
  • bazı fiyatlar yanlış giriliyor sisteme kardeş.Bu durumda stokta yok deyip malı teslim etmiyorlar parayıda iade

ediyorlar .Tabi bu durumda da estore a mal veren firmalara sorumluluk düşüyor.Takip etmeleri gerekir
  • evet haklsın ama müşteri hizmetlerini aradığımda cihazın stoklarında olduğunu ve sitedeki fiyatla satıldığını söylediler... çok ilginç piyasanın resmen 500 ytl altında satıyorlar... ama bitürlü insanın içine sinmiyor işte.. yani çok kararsızım...
  • tedirgin olarak bir iş yapmamanı tavsiye ederim, içinde en ufak bir şüphe olsa dahi, taki mal eline geçene kadar yasayacagın strese değmez, en iyisi güvendiğin sitelere yünel, ben hepsiburadan dan alısveris yapıyorum gayette memnunum , oraya bakmıssındır bile buda ayri bir konu
  • evet hepsiburada.comdan bende kamera,elk.süpürgesi falan aldım ve gayet memnunum ama bu site hakkında pek bilgim yok... tedirginlik o yüzden bencede haklısın dostum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şöylede yapabilirsin benim kişisel tavsiyem, ara estore u , gelip elden teslim almak istedigini söyle, orada ceksinler kartından, ben bi kere öyle yaptırmıstım (baska bir firmaydı ama adını unuttum) yer istanbuldaysa, sana seve seve yol yardımı verebilirim cunku tüm gün istanbulun heryerini geziyorum

p.s : kahveni alırım ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaplan Bey -- 23 Ocak 2007; 23:19:30 >
  • aslında çok iyi fikir teşekkürler... yarın bi konuşayım bakalım... kahvenin lafımı olur ne demek arkadaşım.... canın sağolsun...
  • ok, ne zaman istersen , kolay gelsin
  • Hepsiburada.com'da hiç bir zaman sıkıtı yaşamadım ama estore ürün iadelerinde can sıkıyor.. Ben önermem...
  • SAMSUNG ile ilgili birşeyler alacaksanız Başarı ONline'dan bakabilirsiniz.

firma samsung premium bayisidir.forum donanımda da reklamı çıkıyor.

nakitte özel fiyat alabilisiniz.yer:istanbul
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.