Şimdi Ara

kumandasiz calistirma!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
56.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Samsung UE32D4000 Model televozyonum var. Gecen gun tv kumandasini kaybettim, nereye gittiyse bir turlu bulamiyorum

Aslinda tv ye uydu alicisi bagli acikcasi tv kumandasina pek ihtiyac olmuyor. Fakat tv uzerinden bir turlu cihazin dugmelerini bulamadim. Tesadufen Tv nin onunde bulunan isigin tv yi actigini buldum. Ama tv normal karasal yayin yapar sekilde aciliyor ve AV ler arasi gecis yapamiyorum.
    TV uzerinden bu gecisleri yapmam mumkunmudur?? Yardimlarinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kumandasız Televizyon Nasıl Açılır

Kumandanızı kaybettiğiniz veya arızalandığı zaman televizyonunuzu açmak zor olabilir. Ancak, televizyonunuzu kumandasız açmanın birkaç yolu vardır:

• Fiziksel Düğmeleri Kullanın: Çoğu televizyonun arkasında veya yan tarafında, genellikle güç düğmesi de dahil olmak üzere fiziksel düğmeleri bulunur. Bu düğmeleri kullanarak televizyonunuzu açabilirsiniz.

• Akıllı Telefon Uygulaması: Samsung gibi bazı televizyon markaları, televizyonunuzu açmak ve kontrol etmek için kullanabileceğiniz akıllı telefon uygulamaları sunar. Uygulamayı akıllı telefonunuza indirin ve televizyonunuzu açmak için talimatları izleyin.

• Evrensel Kumanda: Evrensel kumandalar, çeşitli cihazlarla çalışmak üzere tasarlanmıştır. Bir evrensel kumanda satın alarak, televizyonunuzu ve diğer cihazlarınızı onunla kontrol edebilirsiniz.

• Sesle Kontrol: Bazı televizyonlar, sesle kontrol özelliğine sahiptir. "TV'yi aç" gibi komutlar söyleyerek televizyonunuzu kumandasız açabilirsiniz.

Kumandasız Uydu Kanal Değiştirme

Kumandasız uydu kanalını değiştirmek için şu adımları izleyebilirsin:

• Televizyonun önündeki panelde CH +/- düğmelerini bulabilirsin.
    • Bu düğmeleri kullanarak istediğin kanala geçebilirsin.
    • Bazı uydu alıcılarında, kanal numaralarını manuel olarak girebileceğin bir tuş takımı da bulunur.

Bilgilendirme:

Bu metin, kumandasız televizyon açma ve kanal değiştirmeyle ilgili temel bilgileri sağlar. Daha fazla bilgi veya belirli televizyon modelleri için özel talimatlar için lütfen televizyonunuzun kullanım kılavuzuna başvurun.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Up¡¡¡

• quote:

Orijinalden alıntı: xyas

Arkadaslar merhaba,
    Samsung UE32D4000 Model televozyonum var. Gecen gun tv kumandasini kaybettim, nereye gittiyse bir turlu bulamiyorum

Aslinda tv ye uydu alicisi bagli acikcasi tv kumandasina pek ihtiyac olmuyor. Fakat tv uzerinden bir turlu cihazin dugmelerini bulamadim. Tesadufen Tv nin onunde bulunan isigin tv yi actigini buldum. Ama tv normal karasal yayin yapar sekilde aciliyor ve AV ler arasi gecis yapamiyorum.
    TV uzerinden bu gecisleri yapmam mumkunmudur?? Yardimlarinizi bekliyorum.

tvnin sağ veya sol yan köşelerine yada arkasına baktınız mı...?

• http://www.samsung.com/tr/consumer/tv-audio-video/tv/led-tv/UE32D4000NWXTK

Tuşlu değil, dokunmatik olduğundan resimdeki gibi, sağda altta. kırmızı ışığın aynı hizasında..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Teyp kapanmiyor yardim
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.