Şimdi Ara

Eşya bilmeyen Theokoles'in dramı. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
2.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PagRyze

quote:

Orijinalden alıntı: Doubleimp

+11 hala kite bilmiyor diyor adamın umrumda mı ki kite yapmak.Amacı izleyenleri eglendirmek, en azından diger yayincilar gibi sovmuyor

Sorunda bu zaten twitchin(Türkiye)kalitesi,citasi o kadar düşük ki theokoles iyi kalıyor.

kardeş twitch de bir kişinin iyi olup olmamasını rank veya oyun bilgisi belirlemiyor öyle olsaydı .euw master olan adam 15 izlenmezdi.İnsanlar eğlenmek için izliyor.Gelip burda ego mastürbasyonu yapcağına git kendin yayın aç ben daha iyiyim ondan de
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

quote:

Orijinalden alıntı: an4cond4

quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

quote:

Adam zamanında profesyonel olarak oynarken euwest challenger 50. sıralarda geziyordu, bu insanlara gelip şansına profesyonel olmuş oyunu bilmiyor demeniz komik geliyor

Bende hala lw diyorum. Çünkü jungle ve top oynuyorum ve o itemi hiç kullanmıyorum nerdeyse. İsmine bakma ihtiyacını hiç hissetmedim. Bendemi kötü oynuyorum şimdi

Adam profesyonelliği bırakmış sadece eğlenceli yayın olsun derdinde salmış bir modda oyun oynayıp yayın yapıyor. Feritte aynı şekilde. Bunların amacı eğlence sadece birşeyler öğretmek için veya yükselmek için tryhard modda oynamıyorlar. Tryhard modda oynayacak olsalar gidip bir takımda oynarlardı zaten. Niye insanlar birşeyleri yanlış yapsında hemen eleştiriyim ne kadarda bilgili olduğumu göstereyim modundasınız anlamıyorum. Beğenmiyorsan 50tane twitch kanalı var git başkasını izle.

Dominik i bilmiyor diye kötü oynuyor demedik , ex pro ve düzenli yayıncı birinin bir eşyayı bilmemesi , bir heronun bir skillini bilmemesi diye bir şey olamaz.Türk oyuncu ise her şey olur tabii , bu ülkede de herşey mümkün.

Kendisini izliyorum ve aynı zamanda eleştiriyorum.Saçmaladığı zaman mecburen kapatıyorum dayanılmıyor , sonraki maçını açıyorum yine ağır saçmaladığı bir yer olursa kapatıyorum.Adamı saatlerce izlemiyorum yani.Şu ülkedeki "beğenmiyosan izleme yapma etme bırak , beğenmiyosan git" kafasına ayar oluyorum.Birini eleştirmek küfretmekle eşdeğer görülüyor.

Diğer konusunda da adam tryhard oynamıyor yazmıştın ama gayet de tryhard oynuyor.Hareketlerinden konuşmalarından anlaşılıyor.Ağır ezildiklerinde suratı düşüyor vs.Tınlamayan adam gerçekten tınlamadan oynar.

Bak kendin söylüyorsun eskiden profesyonel oyuncuydu. Profesyonelken bilmese eleştirsen anlıcam ama şuanda senden benden bir farkı yok.Her streamerı eleştirmenizi anlamıyorum. Bunu sadece theokoles için değil her streamer için yapıyorsunuz. Ne yapalım bizden ne istiyorsunuz adamları kampa alıp eksiklerinimi kapatalım, oyunmu öğretelim? Adamlar kendilerine göre birşeyler yapıyorlar beğeniyorsan izlersin beğenmiyorsan gider başkasını izlersin bu kadar basittir. Birisinin yaptığı işi beğenmiyorsan ya kendin daha iyisini yaparsın ya da daha iyi yapan birisi varsa onu desteklersin bu kadar basittir.

Adamlar eğlencesine yayın yapıyorlar eğlenmiyorsanız izlemeyin diyoruz hala kötü oynuyorlar diyorsunuz.İyi oynuyorlar diyen yokki neyi ispat etmeye çalışıyorsunuz? Vay efendim ferit çöpmüş, levo çok kötü riven oynuyormuş, theokoles item bilmiyormuş. Çözümünüz ne? Sınavlamı streamer yapalım bunları?

Demek istediği şey bu adam çöptü, oyuncu olarak yedirdiler. Hala çöp. TRnin Dia 2-3ünden bi jungler çevirip seju oyna sağa sola ulti at desen aynı işi yapardı. Hatta gaza gelir baron falan çalardı bolca.

Sırf popüler oldu diye parayı kıran bir adam. Başka bir açıklaması yok. Türkiyede çoğu sektör böyle. Birileri işi b*k gibi de yapsa eğer bir şekilde popüler olduysa yürür gider. Kimse sorgulamaz bu herif bu işte iyi mi diye. Ya da eğlendiriyor mu? Herkes gülüyor diye "nıaa" edalarıyla gülüyor 0-12 yaş grubu. Prim vermeyin.

Müzikten tut her yerde var bu algı. Birisi popülerse pek sorgulanmaz. Adam komik olmasa bile gülme amaçlı gider gülersin. Benzetme ne kadar anlattı bilemiyorum ama durum bundan ibaret.

0-12 yaş kitlesine katılmıyorm abi o dedğin jahrein kitlesi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BlazeR ` myth

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

quote:

Adam zamanında profesyonel olarak oynarken euwest challenger 50. sıralarda geziyordu, bu insanlara gelip şansına profesyonel olmuş oyunu bilmiyor demeniz komik geliyor

Bende hala lw diyorum. Çünkü jungle ve top oynuyorum ve o itemi hiç kullanmıyorum nerdeyse. İsmine bakma ihtiyacını hiç hissetmedim. Bendemi kötü oynuyorum şimdi

Adam profesyonelliği bırakmış sadece eğlenceli yayın olsun derdinde salmış bir modda oyun oynayıp yayın yapıyor. Feritte aynı şekilde. Bunların amacı eğlence sadece birşeyler öğretmek için veya yükselmek için tryhard modda oynamıyorlar. Tryhard modda oynayacak olsalar gidip bir takımda oynarlardı zaten. Niye insanlar birşeyleri yanlış yapsında hemen eleştiriyim ne kadarda bilgili olduğumu göstereyim modundasınız anlamıyorum. Beğenmiyorsan 50tane twitch kanalı var git başkasını izle.

Dominik i bilmiyor diye kötü oynuyor demedik , ex pro ve düzenli yayıncı birinin bir eşyayı bilmemesi , bir heronun bir skillini bilmemesi diye bir şey olamaz.Türk oyuncu ise her şey olur tabii , bu ülkede de herşey mümkün.

Kendisini izliyorum ve aynı zamanda eleştiriyorum.Saçmaladığı zaman mecburen kapatıyorum dayanılmıyor , sonraki maçını açıyorum yine ağır saçmaladığı bir yer olursa kapatıyorum.Adamı saatlerce izlemiyorum yani.Şu ülkedeki "beğenmiyosan izleme yapma etme bırak , beğenmiyosan git" kafasına ayar oluyorum.Birini eleştirmek küfretmekle eşdeğer görülüyor.

Diğer konusunda da adam tryhard oynamıyor yazmıştın ama gayet de tryhard oynuyor.Hareketlerinden konuşmalarından anlaşılıyor.Ağır ezildiklerinde suratı düşüyor vs.Tınlamayan adam gerçekten tınlamadan oynar.

Bak kendin söylüyorsun eskiden profesyonel oyuncuydu. Profesyonelken bilmese eleştirsen anlıcam ama şuanda senden benden bir farkı yok.Her streamerı eleştirmenizi anlamıyorum. Bunu sadece theokoles için değil her streamer için yapıyorsunuz. Ne yapalım bizden ne istiyorsunuz adamları kampa alıp eksiklerinimi kapatalım, oyunmu öğretelim? Adamlar kendilerine göre birşeyler yapıyorlar beğeniyorsan izlersin beğenmiyorsan gider başkasını izlersin bu kadar basittir. Birisinin yaptığı işi beğenmiyorsan ya kendin daha iyisini yaparsın ya da daha iyi yapan birisi varsa onu desteklersin bu kadar basittir.

Adamlar eğlencesine yayın yapıyorlar eğlenmiyorsanız izlemeyin diyoruz hala kötü oynuyorlar diyorsunuz.İyi oynuyorlar diyen yokki neyi ispat etmeye çalışıyorsunuz? Vay efendim ferit çöpmüş, levo çok kötü riven oynuyormuş, theokoles item bilmiyormuş. Çözümünüz ne? Sınavlamı streamer yapalım bunları?

Demek istediği şey bu adam çöptü, oyuncu olarak yedirdiler. Hala çöp. TRnin Dia 2-3ünden bi jungler çevirip seju oyna sağa sola ulti at desen aynı işi yapardı. Hatta gaza gelir baron falan çalardı bolca.

Sırf popüler oldu diye parayı kıran bir adam. Başka bir açıklaması yok. Türkiyede çoğu sektör böyle. Birileri işi b*k gibi de yapsa eğer bir şekilde popüler olduysa yürür gider. Kimse sorgulamaz bu herif bu işte iyi mi diye. Ya da eğlendiriyor mu? Herkes gülüyor diye "nıaa" edalarıyla gülüyor 0-12 yaş grubu. Prim vermeyin.

Müzikten tut her yerde var bu algı. Birisi popülerse pek sorgulanmaz. Adam komik olmasa bile gülme amaçlı gider gülersin. Benzetme ne kadar anlattı bilemiyorum ama durum bundan ibaret.

Açıkcası izlemiyorum ne yapıyorlar ne ediyorlar bilmiyorum, uyurken birisi açıksa onu açıp izlerken uyuyorum tek ilişkim o kadar.Anlamadığım şurası bu adam sezon 2 de profesyonel oldu ve 20-30tl maç başı alarak oynadılar. O dönemde hem bunlardan iyi olup hemde profesyonel olabilecek başka birisi yoktu olsaydı oynardı zaten adam yoktu. O dönemde oynayan herkes bıraktı zaten oynayan sayısı çok az. Birde sezon 3de ligin en iyi jungle oyuncusuydu çünkü rakibi yoktu. Herşeyi geçtim problem bu değil. Gelip şu kötü oynuyor diye konu açıyorlar. Ne yapmamızı istiyorlar onu anlamıyorum kaldırıp iyi oynayan birisinimi oturtalım?

ego tatmini

• Birader bence sen bu adamı kıskanıyorsun. Kariyerini, yayıncılığını, popülerliğini... İzleme yani seni zorlayan yok. Ya da aç sen yayın onun gibi eğlenceli olsun, biraz da öğretici olsun seni izleyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bagshot -- 17 Ağustos 2016; 23:44:00 >
  • Bayılıyorum su beğenmiyorsan izleme kafasına

Kötü değil diyemiyorlar,çünkü kötü.

Tryhard oynayıp kaybedince takıma flame yapıyor,siz "takmıyor" diyorsunuz.

Bir seyleri körü körüne savunmayi kesin artik.Trde oyununuza gelen flamerlarin bir büyüğünü destekliyorsunuz,sonra neden tr kitlesi öyle böyle diye konu aciyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PagRyze kullanıcısına yanıt
    Çok doğru söylemişsin. Özellikle bizim halkımız eleştiri kabul edemez. Kendine veya sevdiği şeylere karşı, yok kaldıramıyorlar.

Direk agresife bağlıyorlar. Beğenmiyorsan izleme, şöyleyse böyle yapma tarzı kafalara giriyorlar.

İnsanlar yorum yapıyor yani bundan daha doğal ne var. Birisi bir şeyi kötü veya iyi görebilir. Sana göre ise farklıdır. Düşüncelere saygı yok.

Hele bu tarz ünlüyü, yayıncıyı, diziyi, oyunu vs çılgın gibi sevip körü körü savunmak. Biraz daha objektif insanlar olmaya çalışın, bir şey kaybetmezsiniz. Burada insanlar Theokoles kötü bir oyuncudur dediğinde agresife bağlamanıza gerek yok. Sevebilirsiniz, sizin için iyidir. Siz iyi olduğu yönde yorum yaparsınız karşısı tersinde yorum yapar. Bazı şeyleri kabul etmeyi öğrenin.
  • Evet bence de kötü bir oyuncu. Evet çok flame yapıyor. Evet çok hatalar yapıyor. Evet dia seviyesine göre performansi düşük. Evet orman kampı temizlemeyi bilmiyor. Bunlara katılıyorum fakat şuan item bilmemesi eskiden profesyonelligiyle bağdaştiramam. Suan prof olsa ve itemin adını bilmese haklısın ama o zaman bu zaman çok şey değişti ve o eşya bu sezonun başında geldi yanlış hatırlamıyorsam. Şuan klasik bir soloq oyuncusu. Yani item bilmiyor diye nasıl prof olmuş diyemem. Prof olma sebebide bir çok mesajda bahşedilmiş zaten.

biz nightblue ergen deyince ölümüne savunan sendin ama

• Derdinizi seveyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRIDGIT MENDLER

23 yaşında birine ergen diyorsun ? Körü körüne savunmuyorum.

Bak buda kanıtı;
    Q: How old are you?
    A: Just turned 23 ^_^
  • quote:

quote:

Bak buda kanıtı;

Kullandığı sözcük grupları da 23 olduğunu gösteriyor kesinlikle :) ergen derken yaştan bahsetmediğimi davranış ve sözcüklerden bahsettiğimi o konuda da belirtmiştim.

• quote:

quote:

quote:

Bak buda kanıtı;

Kullandığı sözcük grupları da 23 olduğunu gösteriyor kesinlikle :) ergen derken yaştan bahsetmediğimi davranış ve sözcüklerden bahsettiğimi o konuda da belirtmiştim.

''Get outta my jungle'' veya ''Put em in the dirt'' demesiyle ergen olması ne alaka ? İngilizce konusmasın mı ? Meme yapıyor ve bunlarda gayet normal,komik (komik bulmayabilirsin) Ayrıca çok pozitif bir insan.Takımına troll teemo geldiginde bile pozitif kalmayı,oyunu kazanmasını biliyor.

Ama hadi her oyun millete kolsuz,motor diyenleri izleyelim destekleyelim xd

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bak buda kanıtı;

''Get outta my jungle'' veya ''Put em in the dirt'' demesiyle ergen olması ne alaka ? İngilizce konusmasın mı ? Meme yapıyor ve bunlarda gayet normal,komik (komik bulmayabilirsin) Ayrıca çok pozitif bir insan.Takımına troll teemo geldiginde bile pozitif kalmayı,oyunu kazanmasını biliyor.

:d "hooooly fish moly" "u freakin kappachino" "you boosted monkey" "got em coach" "that's how you ... on ..." ve nice weaboo gifleri. komiklik kişiden kişiye değişir ama bu yaptığı hareketlerin ergence (veya çocukça, w/e) olduğu gerçeğini değiştirmiyor. pozitif kalıp kalmamak bir seçim meselesi mami flamer ama küfretmiyo mesela, nightblue da flamerdı bildiğim kadarıyla sonradan böyle bebek oldu.

o boosted monkeyler felan "meme" ise kolsuz, motor da "meme"dir o zaman. peace

• Gurd u pek sevmemde neden bu kadar dert oldu size onu anlamadım?

• Biride çıkıp başlık yaLnış Theokoles değil Dıreeeeeyvın dememiş

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bak buda kanıtı;

:d "hooooly fish moly" "u freakin kappachino" "you boosted monkey" "got em coach" "that's how you ... on ..." ve nice weaboo gifleri. komiklik kişiden kişiye değişir ama bu yaptığı hareketlerin ergence (veya çocukça, w/e) olduğu gerçeğini değiştirmiyor. pozitif kalıp kalmamak bir seçim meselesi mami flamer ama küfretmiyo mesela, nightblue da flamerdı bildiğim kadarıyla sonradan böyle bebek oldu.

Aynen bende meme'im sende meme'sin.Körü körüne flamerı savunuyorsun,hala anlamıyorsun...Nightblue3 öldükten sonra,yanlış yaptıktan takım arkadasına ''why how gp'' diye rage atmaz.Nb3'le theokolesi karşılastırmam bile hata biri klasik tr flamerı,diğeri ise hem ögretici hem eglenceli(bu durum kimine göre degisir)

Tabi theokoles ciddiye almıyor xd

• Ulan o kadar meme dicenize 2ss atında bizde gorek

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bak buda kanıtı;

Bide yorumlara göz atalım.

-Lafı bile Olmaz Hocammmmm , Seviyoruz Seni :D

-Acılarımı dertlerimi sıkıntılarımı benden alıyorsun be Mami :))

-qurd howlamaz ulur en iyi sen bilirsin bunu babbaaaaggğğ

Rage atan flamerı destekler nitelikte mesajlar atıyorlar sonra neden tr kitlesi böyle

Hayır bunu düzgünce bir şey yaptıgı bir videosuna,komik montajlarına falan yazsalar anlayacagım...

Ben mami flamer değil felan mı dedim farketmeden ? İt gibi flame yapıyo ama küfretmiyo, körü körüne savunduğum da yok ciddiye almıyor da demiyorum ciddiye de alıyor ama yaptığı hatalar vs trollemesinden veya tryhard oynamamasından değil düz bi oyuncu mami zaten aces high-dignitas maçında pantheon alıp taşıdığında da öyleydi şimdi de öyle. Tryhard oynuyor ama herhangi bir scrim maçı kadar hard değil, chate odaklanmak konuşmak bağışları okumak subları okumak şarkı isteklerini açmak dışında ne kadar kalırsa işte, orta derecede.

Ben sana kaç mesajdır anlatmaya çalışıyorum ki nightbluenun lafları çok çocuksu/ergensi konuşmaları videoları çocuksu/ergensi diyorum sen bana kişiden kişiye değişir theo gibi flamer değil en azından diyosun. Sanki göklere çıkarmışım gibi

AMA BUNU BELİRTMEDEN GEÇEMEYECEĞİM ALL HAIL BABA AUUUUUUUUUUUUUUUUU

• quote:

Ben mami flamer değil felan mı dedim farketmeden ? İt gibi flame yapıyo ama küfretmiyo, körü körüne savunduğum da yok ciddiye almıyor da demiyorum ciddiye de alıyor ama yaptığı hatalar vs trollemesinden veya tryhard oynamamasından değil düz bi oyuncu mami zaten aces high-dignitas maçında pantheon alıp taşıdığında da öyleydi şimdi de öyle. Tryhard oynuyor ama herhangi bir scrim maçı kadar hard değil, chate odaklanmak konuşmak bağışları okumak subları okumak şarkı isteklerini açmak dışında ne kadar kalırsa işte, orta derecede.

Ben sana kaç mesajdır anlatmaya çalışıyorum ki nightbluenun lafları çok çocuksu/ergensi konuşmaları videoları çocuksu/ergensi diyorum sen bana kişiden kişiye değişir theo gibi flamer değil en azından diyosun. Sanki göklere çıkarmışım gibi

AMA BUNU BELİRTMEDEN GEÇEMEYECEĞİM ALL HAIL BABA AUUUUUUUUUUUUUUUUU

Tamam hadi babağğ spam yapmaya devam et,unutmuşum klasik tr kitlesinden oldugunu.Destekledigin yayıncının tr kitlesini kötü yerlere sürükledigini,bir zamanların oxisinden farkı olmadıgını anlatmaya çalısıyorum ama dedigim gibi klasik kitleden oldugunu unutmusum.Nightblue3 konusuna gelirsek kendisinin dediklerini sırf komik bulmadıgın için ergen/cocuksu demen gülünç

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.