Şimdi Ara

Eşya bilmeyen Theokoles'in dramı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
2.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://clips.twitch.tv/theokoles/CautiousMartenKreygasm

Chat dominik al diyor , dominik ne diyor.Üste dominik yazmayı bilmiyor hadi , eşyaya bakıp drakhtar var ya diyor.

Sonra şansına profesyonel olmuş diyince kızıyosunuz.

Kanasusamışa bakıp şu mu dominik diyor AHAHAHAHA.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HonanımDaber -- 16 Ağustos 2016; 23:40:22 >

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kere açtım,support oynarken kesiftasi aldıktan sonra kırmızı trinket almadığını gördükten sonra kapattim.

Yanindaki adcye yazik be insafsiz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam yayıncı , düzenli lol oynuyor , dominik'e bakıp drakhtar var ya kör müsün diyor.

Şu an silverda olup bunu yapmayacak 100lerce insan bulabilirim.

https://clips.twitch.tv/theokoles/FragileAlligatorDeExcite

14. sn de "Benim çar vurmuyo abi adamlara vurmuyor."

Eşyalarına bakın , ad ye armpenine bakın.Combo bilmeyince çar vurmuyor olur tabi , naparsın.Bi tarafta profesyonel olmamış nb3 üstad , diğer tarafta ex-pro ama eşya adı bilmeyen , rengarla kasıp çar vurmuyor diyen, kha ile kill toplayıp earlyde izole olanlara tek atıp latede tflerde saçma sapan hareketler yapıp maçı satan , kendi hatasında takıma sallayan bir yayıncı.Yazık.

• Dominik'i bilmemesine bir şey diyemem Riot sunucuları bile son fısıltı diyor o iteme hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dikten inen dikme

Dominik'i bilmemesine bir şey diyemem Riot sunucuları bile son fısıltı diyor o iteme hala

Son fısıltıyı kim diyor ?Tr sunucuları mı Na-Eu sunucuları mı ?Tr sunucuları neyi doğru diyor ki onu doğru desinler , eğer diyorlarsa.

Son fısıltı ile dominik ayrı eşyalar.

http://www.lolking.net/items/3035#buildsinto

Son fısıltı 2 farklı üst eşyaya dönüşebiliyor.Bunu Theonun bilmemesine hem gülünür hem de şaşırılır.Sadece adc oyuncusu olmamasına verebiliriz.

• Ne zaman twitchi açsam yayında oluyor bu kadar oynayıp dominiği bilmemesi garip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çipetpet.

Ne zaman twitchi açsam yayında oluyor bu kadar oynayıp dominiği bilmemesi garip

Melee (yakıncı) kampları kitelemeyi de bilmiyor , normal yani.
  • Youtube kanal açıklamasında sezon 1'den beri oynadığı yazıyor.Bu olanlar ciddi mi hiç anlamıyorum.Hani draktar var zırh delmeye ihtiyaç mı var diye konuşuyorsa kötü olmuş.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dhajksdhkasjdlkas
  • quote:

Orijinalden alıntı: Postal Dude

Youtube kanal açıklamasında sezon 1'den beri oynadığı yazıyor.Bu olanlar ciddi mi hiç anlamıyorum.Hani draktar var zırh delmeye ihtiyaç mı var diye konuşuyorsa kötü olmuş.

Evet drakthar'dan gelen armpen var ama dominik i bulamıyor.Bulamadığı zaman da üstteki arama kısmını kullanmayı da bilmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

quote:

Orijinalden alıntı: Postal Dude

Youtube kanal açıklamasında sezon 1'den beri oynadığı yazıyor.Bu olanlar ciddi mi hiç anlamıyorum.Hani draktar var zırh delmeye ihtiyaç mı var diye konuşuyorsa kötü olmuş.

Evet drakthar'dan gelen armpen var ama dominik i bulamıyor.Bulamadığı zaman da üstteki arama kısmını kullanmayı da bilmiyor.

Vetefe abi team nerede

• Ranked da karşıma gelmişti. Eline verdim gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HonanımDaber kullanıcısına yanıt
    Peki kite yapabiliyomu ?
  • yav cidden theokoles çok garip. genellikle iyi oynamıyor ortalama bir oyun sergiliyor ama adam lcs level smite kullanıyor anlamıyorum her yayınında baron çalıyor adam. hiç çarp kaçırdığı yok. belkide dünyanın en iyi smite atan ormancısı olabilir ciddiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLegendx

yav cidden theokoles çok garip. genellikle iyi oynamıyor ortalama bir oyun sergiliyor ama adam lcs level smite kullanıyor anlamıyorum her yayınında baron çalıyor adam. hiç çarp kaçırdığı yok. belkide dünyanın en iyi smite atan ormancısı olabilir ciddiyim

Evet en önemli özelliğini es geçtik , o konuda reisimiz , üstadımız.Çarp atarken zamanlaması muazzam.
  • Keşiftaşı aldıktan sonra tarayıcı almadığını görmüştüm.
    Adamı seviyorum gayet samimi, oturup sohbet muhabbet edebilirim.
    Oyun bilgisi kendi durumuna göre zayıf kalıyor biraz.
  • nıağğ dün tr de rengar oynuyordu 1-2 dk izledim toplaner tanıd ıbunu baba baba diye yanında gezdi gurdun enteresan :D
  • sürekli khazix oynadığı için dominik aldıgını pek görmedim bende zırh delme girdigi içindir belkide bilemiyoruz, herşeye takılmayın bu kadar :))
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.