Şimdi Ara

Et benimi kestim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
58.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ensemde benzeri bir şey vardı. Doktora gittim. Küçük bir operasyon ile aldı. 1-2 tanede dikiş attı. İlk iki gün rahatsız etti sonra varlığını bile unuttum.
  • Et benleri tehlikelidir,6 defa siğil 2 kere et beni yaktirmis olarak soyluyorum koş doktora

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • doktora git.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heimdallr

Hastanede kolay şekilde alıyorlar diyenler et benleri ameliyathanede alınır. Kana karışırsa kanser olma riski vardır. Neyin kafasını yaşıyorsunuz? lazerle falan alınması sakıncalı olduğu sonradan ortaya çıktı yüksek ısı zararlı.

Hastanede kolay şekilde alınıyor dediysek gidip de hasta bakıcıya aldırmıyoruz heralde.
    Bu işin yapan isim Genel Cerrah.

Gittim baktı, acil dedi hemen almalıyız dedi, geçtik operasyon odasına yaptı uyuşturucuyu mikro neşterle kesti aldı, ne iz kaldı ne de ağrı oldu.
    Bu işlem toplam 5-6 dk sürdü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnyglle

quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Hastanede çok kolay şekilde alıyorlar, en fazla 5 dk sürüyor.

Benim arka omzumda var hocam bulgur tanesinden biraz büyük aldırsam sorun olur mu

Aynen benim de sırtımda vardı, hem de artık darbe zedelenmesinden boğulmuştu yani kanser riski %50'di.
    Aldırın hiç bir sorun olmaz, doktor biraz işin ehli olsun dikiş atmadan, iz bırakmadan tereyağından kıl çeker gibi alır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tnyglle

quote:

Hastanede çok kolay şekilde alıyorlar, en fazla 5 dk sürüyor.

Benim arka omzumda var hocam bulgur tanesinden biraz büyük aldırsam sorun olur mu

Aynen benim de sırtımda vardı, hem de artık darbe zedelenmesinden boğulmuştu yani kanser riski %50'di.
    Aldırın hiç bir sorun olmaz, doktor biraz işin ehli olsun dikiş atmadan, iz bırakmadan tereyağından kıl çeker gibi alır.

Anladım hocam teşekkürler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Heimdallr

Hastanede kolay şekilde alıyorlar diyenler et benleri ameliyathanede alınır. Kana karışırsa kanser olma riski vardır. Neyin kafasını yaşıyorsunuz? lazerle falan alınması sakıncalı olduğu sonradan ortaya çıktı yüksek ısı zararlı.

Hastanede kolay şekilde alınıyor dediysek gidip de hasta bakıcıya aldırmıyoruz heralde.
    Bu işin yapan isim Genel Cerrah.

Gittim baktı, acil dedi hemen almalıyız dedi, geçtik operasyon odasına yaptı uyuşturucuyu mikro neşterle kesti aldı, ne iz kaldı ne de ağrı oldu.
    Bu işlem toplam 5-6 dk sürdü.

Ben hemşireye yaptırdım dememizi beklemiyon herhalde :)

• kanser falan yalan hepsi korkutmaca, kanser olmak o kadar basit olsaydı..
  • Evet annem hemşire olduğundan bilirim nasıl giedr bu
    ipi alıyorsun-bir kişinin yardımı gerek- et beninin en dibinden sıkarak düğümlüyorsun o parça yaklaşık 3-4 gün içinde kopar Sağlığınla kal
  • Hakikaten benle kanserin ne alakası var çözemedim. Koparma, kesme kanser yapar diyorlar. Ayrıca benin vücuttaki görevi nedir acaba? Niye çıkar, neyin göstergesidir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Hakikaten benle kanserin ne alakası var çözemedim. Koparma, kesme kanser yapar diyorlar. Ayrıca benin vücuttaki görevi nedir acaba? Niye çıkar, neyin göstergesidir?

Neden kanser yapar bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla asimetrik ve koyu renkli olanlarda risk fazla, doktora gösterilmesi gerekiyor o durumdaysa.
  • benimde bi kere başıma gelmişti kopmadı ama azcık çeksem kopma derecesine gelmişti sonradan iyileşti.Bende sırtımdaki et benlerimi aldırmayı düşünüyorum mercimek büyüklüğünde vardır bi 3-4 tane özellikle ense kısmındakiler bazen rahatsız ediyor.
  • Benim elimde siğil vardı. İp bağlama yöntemiyle kurtuldum ama bu defa da koltuk altında çıktı. Başka bir çok insandan da aynı şeyi duydum bir taraftakini bir şekilde yok ettikten sonra başka bir yerde yeniden çıkıyormuş. O yüzden koltuk altında çıkana dokunmuyorum, en azından görünmeyecek bir yerde, yüzümde falan çıkmasın da sonra
  • Benim de bir et benim var çok büyük değil hatta küçük ama en olmayacak yerde kardeşim Aldırmaya da utanıyorum nasıl açıcam felan ya bir de bayansa doktor

İşimiz yaş valla...
  • Gerek et beni gerekse siğil konusunda bitkisel tedavi yöntemlerini denemeden hareket etmeyin derim.
  • krdş kesinlikle doktora git yoksa ölümü boylarsn
  • kendim canlı sahidimki, bundan 10 yıl evvel almanyadan misafirlige gelen akrabamızın sırtındaki et beninden rahatsız olupta gidip ameliyatla aldırdıgını, ve o ameliyattan 4-5 gun sonra hastalanmaya baslaması, badigart gibi 100 kiloda olan adam o hastalıktan kilosunun 60 a kadar dusmesi ve 5 ay içinde gözümüzün onunde yatalak halde canlı canlı ölmesi, hiç unutmuyorum,,, sakat işler, sen yinede git baktır
  • benimde omzumda var toz tanesi kdr ama rengi kırmızı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismail8484

kendim canlı sahidimki, bundan 10 yıl evvel almanyadan misafirlige gelen akrabamızın sırtındaki et beninden rahatsız olupta gidip ameliyatla aldırdıgını, ve o ameliyattan 4-5 gun sonra hastalanmaya baslaması, badigart gibi 100 kiloda olan adam o hastalıktan kilosunun 60 a kadar dusmesi ve 5 ay içinde gözümüzün onunde yatalak halde canlı canlı ölmesi, hiç unutmuyorum,,, sakat işler, sen yinede git baktır

ziyaaaaaaaa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar benim sırtımda bir mercimek büyüklüğünde ben vardı onu koparmak için iple sıktım hani kurur da düşer diye acaba doğru mu yaptım iple sıktıktan 1 kaç gün sonra biraz şişti daha doğrusu kendi hacmi kanla dolup gerildi diyebiliriz şimdi ben sıkıntılı bi duruma mı düştüm acil doktara gitsem mi?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.