Hocam et ve süt kurumu kamu kurumu, ihaleyle alıyor ve belirlediği fiyata zararına satıyor. Sadece zarar da değil, bunların müdüründen şoförüne kadar devasa hantal kadrosu var. Külliyen zarar. Piyasada belirleyici değil, destekleyici değil ve piyasayı düzenleyemiyor bile. Bu nedenle vergilerimizle herkesi dolara geçirip dağıttıkları gibi bu kurumla da dağıtırlar. Bizde enayi çok biliyorsunuz. Fakat önünde çok sıra olur, Twitter'da mazallah birileri eleştirir o yüzden istanbula açmazlar :D Kaç milyon genç issiz, milyonlarca metre karelik boş arazilerle bir hayvan yetiştirmeyi beceremeyen bir ülkeyiz ne yazık ki. ithal edip para saçarlar, kamu kurumlarıyla para saçarlar ama kendi insanına gelince fasa fiso. Ek olarak lafla ucuza satıyoruz diyorlar :D |
Et ve Süt Kurumu Konserve Kuşbaşı ve Kıyma %25 İndirim (3. sayfa)
-
-
İT, MS imiş.. yani güvenliksiz tüketebilirsiniz.
-
KONSERVE - ET- KEMİK SUYU TL/ADET800 GR DANA KIYMA KONSERVESİ 31,50 800 GR DANA KUŞBAŞI KONSERVESİ 38,75 BU ÜRÜNLERE ZAM GELMEDİ HALA ESKİ FİYATLARLA SATILIYOR.
-
İnternetten falan satışı yok galiba? Alakasız bir şehirde oturuyorum, nasıl alırız diye merak ettim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kıymayı 47 tl den kuşbaşını 57 tl den aldım dün sizin dediğiniz fiyatlara satılmıyor tarım kredi marketlerinde ankara polatlıdan aldım ben
-
yok tarım kredi marketlerinde satılıyor bilenler alıyor 10-20 tane bilmeyen almıyor ama fazla dayanmaz 2-3 güne tükenir varsa çevrenizde tarım kredi alın derim kuşbaşı kavurması mikemmel kıymasıda yemekler için iyi
-
tarım kredi biraz fazlaya satıyor ama kızılayda yerleri var orda fiyatlar bu şekilde.
-
Vay arkadaş,adam 15-20 tane aldım diyor, ekonomik kriz hiç uğramamış kendisine bu zamanda
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyat uygun ama 2020 dolumu konserve etleri iştahla nasıl yiyebiliyorsunuz ? Gördüm almadım enflasyonda paramı kaybettim, sağlığımıda kaybedemem.
-
arkadaşlar bu ürünün fiyatı nedir?kimisi 38 diyor kimisi 51 diyor ben baktım 55 tarım kredi kooperatifi mağazasında hangisi doğru
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Alip yiyenler acik halininin fotosunu atabilirmi nasil acaba merak ettim
Tarım kooperatif mağazası ayrı et balık kurumu mağazası ayrı tarım kooperatifde 57.50 et balık mağazasında 38.75 kuşbaşı için konuşuyorum.
Bugün tarım kooperatifden alıp denedim ben beğendim eşimde beğendi sinir yok lokum gibi et büyük ihtimal yarın 3-4 kutu almayı düşünüyorum fiyat 57.50.TL
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
SKT nedir hocam?
-
38.75 liği alıp yiyen fotolayan yok mu.. Aynı konserveyi mi satıyor iki kurum da? Şahsen kendim konserve yapıp 2 sene dolapta beklediğini bilsem yiyemem ama göz görmeyince işte bilemedim...
-
İkiside aynı ürün ebknin
6.ay 2023 benim aldıklarım
Tamamdır, teşekkürler hocam.
-
Senin görüşün önemli üstad,
Ben de yarın alacağım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X